Lisäalennusta risteilyistä jopa 550 euroa

Varaa risteily

Royal Caribbeanin viikonloppukampanja

FLASH SALE! Saat nyt jopa 550 euroa lisäalennusta Royal Caribbeanin risteilyjen hinnasta, kun varaat risteilyn kampanja-aikana 12.–16.5.2022.

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean tuo kesäkaudella Välimerelle kaksi uutuuttaan kiiltävää laivaa. Maailman suurimmaksi risteilyalukseksi kruunattava tuliterä Wonder of the Sea risteilee kesän ajan läntisellä Välimerellä. Itäisen Välimeren puolestaan valloittaa Odyssey of the Seas, joka risteilee kesäkaudella Italiasta. Myös Karibialla nähdään tänä kesänä useita jättikokoisia suosikkilaivoja. Varaa risteilysi nyt, ja hyödynnä erinomainen kampanja-alennus!

Tarjous koskee valikoituja Royal Caribbeanin risteilyjä, joiden lähtöpäivä on aikaisintaan 12.6.2022. Tarjous ei koske Kiinan risteilyjä. Alennuksen suuruus riippuu risteilyn pituudesta ja valitusta hyttiluokasta seuraavasti:

Enintään viiden yön risteilyt:

  • 25 €/sisä- tai ikkunahytti
  • 75 €/parvekehytti
  • 150 €/sviitti

Vähintään kuuden yön risteilyt:

  • 50 €/sisä- tai ikkunahytti
  • 100 €/parvekehytti
  • 550 €/sviitti

Alennus näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa. 

Katso kaikki risteilyt täältä!

Kampanja koskee 12.–16.5.2022 tehtyjä uusia varauksia, ja vain valikoituja lähtöjä. Tarjous ei koske ryhmälähtöjä. Kampanja on yhdistettävissä varustamon muihin voimassa oleviin tarjouksiin, mutta ei kanta-asiakasalennukseen. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

12.–16.5.2022