Lisäalennusta risteilyistä jopa 550 euroa

Varaa risteily

Royal Caribbeanin Flash Sale -lisäalennus

FLASH SALE! Hytin ensimmäinen matkustaja saa nyt jopa 550 euroa lisäalennusta Royal Caribbeanin risteilyjen hinnasta, kun varaat risteilyn kampanja-aikana.

Yhdistä alennus parhaillaan meneillään olevaan kicker-lisäalennukseen, niin saat risteilyistä yhteensä jopa 700 euroa lisäalennusta! Kumpikin alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean seilaa esimerkiksi Karibialla useiden jättikokoisten laivojen voimin. Varaa risteilysi nyt, ja hyödynnä erinomainen kampanja-alennus!

Tarjous koskee valikoituja Royal Caribbeanin risteilyjä, joiden lähtöpäivä on aikaisintaan 10.12.2023. Tarjous ei koske Kiinasta lähteviä risteilyjä. Alennuksen suuruus riippuu risteilyn pituudesta ja valitusta hyttiluokasta seuraavasti:

Enintään viiden yön risteilyt:

  • 25 €/sisä- tai ikkunahytti
  • 100 €/parvekehytti
  • 150 €/sviitti

Vähintään kuuden yön risteilyt:

  • 100 €/sisä- tai ikkunahytti
  • 125 €/parvekehytti
  • 550 €/sviitti

Alennus on automaattisesti huomioitu Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Kampanja koskee 10.11.–4.12.2023 tehtyjä uusia varauksia, ja vain valikoituja lähtöjä. Alennus ei koske Kiinasta lähteviä risteilyjä. Kampanja on yhdistettävissä varustamon muihin voimassa oleviin tarjouksiin, ellei toisin mainita. Alennus ei kuitenkaan ole yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

10.11.–4.12.2023