Vuoden 2022 risteilyt alennettuun hintaan

Varaa risteily

Useat Princess Cruisesin vuoden 2022 risteilyt ovat nyt saatavilla alennettuun hintaan. Tarjous koskee kevään 2022 risteilyjä Yhdysvalloista ja kesän 2022 lähtöjä Euroopasta. Yhdistä tarjous Princess Plus -etupakettiin, niin saat mahdollisimman paljon irti risteilystäsi.

Kevät 2022 – lähdöt Yhdysvalloista

Useita risteilyjä Karibialle, Meksikoon, Panaman kanavalle, Havaijille ja Yhdysvaltain länsirannikolle on nyt varattavissa alehintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 2.1.–30.4.2022. Tarjouslähdöt löydät täältä.

Testaa vaikkapa jompikumpi näistä reiteistä

Eteläinen Karibia, 10 yötä – alk. 923 €/hlö

Enchanted Princess

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Princess Cays – Merellä – St. Thomas – Roseau – Grenada – Bonaire – Curaçao – Merellä – Merellä – Fort Lauderdale

Meksikon Riviera, 7 yötä – alk. 892 €/hlö

Discovery Princess

Reitti: Los Angeles – Merellä – Cabo San Lucas – Mazatlán – Puerto Vallarta – Merellä – Merellä – Los Angeles

Kesä 2022 – lähdöt Euroopasta

Useita risteilyjä Välimerelle, Britteinsaarille ja Itämerelle on nyt varattavissa alehintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 26.3.–26.10.2022. Tarjouslähdöt löydät täältä.

Testaa vaikkapa jompikumpi näistä reiteistä

Norjan vuonot, 14 yötä – alk. 1 408 €/hlö

Sky Princess

Reitti: Southampton – Merellä – Haugesund – Skjolden – Olden – Trondheim – Merellä – Honnigsvag – Tromssa – Lofootit – Merellä – Ålesund – Bergen – Merellä – Southampton

Itäinen Välimeri, 7 yötä – alk. 573 €/hlö

Regal Princess

Reitti: Civitavecchia (Rooma) – Napoli – Merellä – Iraklion – Kusadasi (Efesos) – Istanbul – Mýkonos – Pireus (Ateena)

Tarjous koskee 17.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Tarjous on yhdistettävissä Princess Plus -etuihin sekä erikoisravintolaillallistarjoukseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan