« takaisin

Juomapaketit


Pranzo e Cena, lapsi alk. 7,49 €/päivä, aikuinen 16,49 €/päivä

Juomapaketti sisältää mineraalivettä ja valikoiman virvoitusjuomia. Aikuisten pakettiin kuuluu lisäksi olutta sekä viinejä viinilistan ulkopuolelta. Huom! Paketin juomat ovat saatavilla ainoastaan lounaalla ja illallisella aluksen pääravintolassa ja buffetissa. Paketti sisältyy risteilyn hintaan Classic-luokan hyteissä.

 

Giovani, lapsi alk. 15,99 €/päivä

Juomapaketti sisältää valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, erikoiskahveja, kaakaoita ja alkoholittomia cocktaileja. Paketti sisältyy risteilyn hintaan Premium-luokan hyteissä sekä sviiteissä. 


Brindiamo, aikuinen alk. 24,99 €/päivä

Juomapaketti sisältää valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, erikoiskahveja, kaakaoita, alkoholittomia cocktaileja, viinejä sekä muita alkoholijuomia laseittain. Paketti sisältyy risteilyn hintaan Premium-luokan hyteissä.

 

 

 

Näet tarkemman listan kuhunkin pakettiin kuuluvista juomista alla:TiedostotIntenditore, aikuinen 45,99 €/päivä

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, erikoiskahveja, kaakaoita, alkoholittomia cocktaileja, viinejä sekä muita alkoholijuomia laseittain. Paketti sisältää myös laadukkaampia tuotemerkkejä ja kuohuviinejä sekä minibaarin juomat (max 9 €/kpl). Juomia voi tilata ravintoloiden ja baarien lisäksi myös omassa hytissä nautittavaksi. Paketti sisältyy risteilyn hintaan sviiteissä.

 

Più gusto, aikuinen alk. 27,99 €/päivä

Juomapaketti sisältää valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, erikoiskahveja, kaakaoita, viinejä sekä muita alkoholijuomia laseittain. Paketti sisältää myös laajan valikoiman alkoholittomia ja alkoholillisia cocktaileja. 

 

 

Kaikkien juomapakettien hintaan sisältyy 15 % palvelumaksu. Juomapaketti tulee ostaa koko risteilyn ajaksi, ja ne ovat saatavilla vain vähintään 7 yön risteilyille*. Kaikilla samassa hytissä matkustavilla aikuisilla on oltava sama juomapaketti. Brindiamo, Più Gusto ja Intenditore paketit ovat yhdistettävissä lasten Giovani-juomapakettiin. Juomia ei voi ostaa pulloissa, vaan ne täytyy tilata laseittain. 

 

*Ei koske Pranzo e Cena -juomapakettia!  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!