« takaisin

Urheilu ja hyvinvointi


Liikunta

Costan aluksilla voit pitää yllä kuntoasi risteilyn aikana, ja mikä parasta, aivan mahtavissa maisemissa! Käytä hyödyksesi kuntosalin moderneja laitteita, käy aamulenkillä ulkokannen juoksuradalla, osallistu ryhmäliikuntatunneille tai treenaa kuntovalmentajan opastuksella (lisämaksusta). Aluksen urheilukentällä järjestetään myös leikkimielisiä peliturnauksia esimerkiksi jalkapallossa ja koripallossa. Kenttä on käytössä myös rentoa pallottelua varten ystävien ja perheen kanssa. 

 

Hyvinvointipalvelut (lisämaksusta)

Risteilyloma on parasta aikaa rentoutua. Laivan hyvinvointikeskuksessa on kaikki mitä tarvitset virkistämään sekä kehoa että mieltä! Hemmottele itseäsi ja varaa aika hierontaan tai kauneushoitolaan. 

 

Samsara-kylpyläalue (lisämaksusta)

Eksklusiivinen Samsara-kylpyläalue on ihanteellinen paikka rentoutua ja rauhoittua toiminnantäyteisen päivän jälkeen. Nauti thalassoterapia-altaista, ayuverdisistä hieronnoista ja lukuisista muista kylpyläpalveluista. 

 

Ei kaikilla aluksilla.

Uima-allasalue

Uima-allaskannella pääset nauttimaan auringosta ja virkistävästä pulahduksesta altaaseen. Tutustu muihin matkustajiin, rentoudu poreammeessa tai nauti lempicocktailisi aurinkotuolissa. Uima-allasalueella järjestetään päivisin kansipelejä ja iltaisin juhlia.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!