« takaisin

Ruokailuelämykset


Crystal Cruisesin aluksilla syödään hyvin. Ravintoloiden gourmet-ruoka syntyy tuoreista raaka-aineista, raikkaista mauista ja herkullisista resepteistä. Kaikki aluksen ravintolat sisältyvät risteilyn hintaan – myös erikoisravintoloissa pääsee ruokailemaan veloituksetta kerran risteilyn aikana.

 

Tekisikö mieli viettää rentoa iltaa allaskannen grilliravintolassa vai pukeutua parhaisiin ja nauttia neljän ruokalajin illallinen erinomaisessa erikoisravintolassa? Sinä päätät!

 

Pääravintola Waterside

Crystal Cruisesin elegantissa pääravintolassa tarjoillaan aterioita kahdelta, päivittäin vaihtuvalta, à la carte -ruokalistalta. Vaihtoehtoina ovat innovatiivinen, moderni ruokalista, sekä klassisempiin herkkuihin keskittynyt à la carte -lista. Pääravintolassa illallistaville on tarjolla kaksi eri kattausaikavaihtoehtoa: klo 18.15 tai 20.30. Illalliselle voi myös tehdä etukäteen pöytävarauksen, jos kumpikaan kattausajoista ei tunnu sopivan omiin aikatauluihin. Sisältyy risteilyn hintaan. 

 

Marketplace / Churrascaria

Suosittu buffetravintola toimii Marketplace -nimellä aamusta iltapäivään, ja tarjoilee muun muassa tuoreita, tiskiltä tilattavia salaatteja, pasta-annoksia ja täytettyjä leipiä. Illalla ravintola muuttuu brasilialaishenkiseksi Churrascariaksi, jonka grilleillä tirisevät herkulliset pihvit ja merenelävät. Sisältyy risteilyn hintaan.

 

Tastes

Tastes-ravintolan listalta löytyy aasialaisia herkkuja niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Sisältyy risteilyn hintaan. 

 

The Bistro

Eurooppalaishenkinen The Bistro on auki aamusta iltaan. Kahvilan valikoimaan kuuluu muun muassa erikoiskahvit, teet, viinit, samppanjat sekä kevyet välipalat, kuten leivokset, leivät sekä hedelmät. Sisältyy risteilyn hintaan. 

 

Trident Grill & Ice Cream Bar

Lido-kannella sijaitseva Trident Grill on Crystal Cruisesin alusten rennoin ravintola. Ravintolan ruokalistalla on muun muassa hampurilaisia, pitsoja ja hodareita. Ravintolasta saa myös Ben & Jerry’s -jäätelöä.  Sisältyy risteilyn hintaan.
 

Prego

Erikoisravintola Prego tarjoaa italialaishenkistä gourmet-ruokaa. Intiimin ravintola ruokalista vaihtuu sesongin mukaan. Vaaditaan pöytävaraus. Ravintolassa voi ruokailla veloituksetta kerran risteilyn aikana. 

 

Silk Road & The Sushi Bar

Erikoisravintola Silk Roadissa tarjotaan maailmankuulun keittiömestari Nobuyuki ”Nobu” Matsuhisan kouluttamien kokkien upeita annoksia, joissa yhdistellään rohkeasti japanilaista ruokakulttuuria Euroopasta ja Perusta saapuneisiin vaikutteisiin. The Sushi Bar -ravintolassa pääsee maistelemaan Nobun innovatiivisia susheja ja sashimeita. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus. Ravintoloissa voi ruokailla veloituksetta kerran risteilyn aikana. 

 

The Vintage Room

The Vintage Roomissa järjestetään viiniluentoja ja viininmaisteluita. Iltaisin huone muuttuu ravintolaksi, jossa järjestetään viiniteemaisia illallisia, joille on tehtävä pöytävaraus etukäteen. Vain rajatusti tilaa. 

 

Muutaman kerran vuodessa The Vintage Roomissa pääsee syömään 8-ruokalajin illallisen, joka on tarjoiltu maailman harvinaisimpien viinien kera (mm. 1959 Château Lafite Rothschild). Ultimate Vintage Room -illallisen hinta on 1000 dollaria per henkilö. 

 

Huonepalvelu

Nauti herkullinen aamiainen, lounas tai illallinen vaikkapa oman hyttisi parvekkeella! Voit tilata aterioita huonepalvelusta vuorokauden ympäri. Halutessasi ruokalajit tarjoillaan hyttiisi ateria kerrallaan – aivan kuten aluksen pääravintolassa. Käytössäsi on lounas- ja illallisaikaan pääravintolan á la carte -ruokalista, josta voit tilata haluamiasi annoksia. 

 


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!