Viihdeohjelma, aktiviteetit ja retket

Crystal Cruisesin luksusristeilyillä viihdytään isommilta laivoilta tutun viihdeohjelman ja aktiviteettien parissa. Aluksella matkustajia viihdyttävät niin laulajat, pianistit, koomikot, vatsastapuhujat kuin muut muusikot.

 

Viihdeohjelma

The Galaxy Loungessa esitetään joka iltaa palkintoja voittaneita musikaaliproduktioita ja muita viihdyttäviä esityksiä. Teatterissa on viimeistä huutoa olevat ääni- ja valojärjestelmät.

Crystal Covessa ja Avenue Saloonissa nautitaan pianomusiikista ja siemaillaan herkullisia cocktaileja.

Connoisseur Club on täydellinen paikka nauttia juoma ja sikari illallisen jälkeen. Iltaa jatkuu Pulsen, Stardustin tai Starliten tanssilattioille. Myös kasinolla voi käydä pelaamassa vaikkapa erän backjackiä.

 

Päiväohjelma ja aktiviteetit

Luksusristeilyillä järjestetään mielenkiintoista ja usein myös opettavaista ohjelmaa, johon voit ottaa osaa. Osallistu PGA:n vetämälle golf-tunnille, kokeile paritanssia ammattilaisen ohjauksessa tai maistele viinejä asiantuntevassa seurassa! Käy kuuntelemassa luentoa seuraavasta satamakohteesta, kulttuurista tai hyvinvoinnista tai osallistu University@Sea -internetkahvilassa pidettäville kursseille. Vietä iltapäivä Hollywood Theatressa uutuuselokuvan tai klassikon parissa tai tapaa muita matkustajia aluksen loungetiloissa; valinnanvaraa on paljon!

Aikaa voi viettää myös aluksen aurinkokannen uima-altaassa tai poreammeissa lilluen. Aktiiviset liikkujat osallistuvat mielellään kuntosalin ilmaisille ryhmäliikuntatunneille, kuten joogaan, pilatekseen tai spinningiin. Myös kuntosali, tenniskenttä ja puttausviheriöt ovat veloituksetta matkustajien käytössä. Useimmilla risteilyillä seilaa mukana ammattitason golfvalmentajia, jotka järjestävät risteilyn aikana golf-tunteja ja -klinikoita. Crystal Cruises järjestää usein myös golfteemaisia risteilyjä, joilla on mukana golfmaailman tunnetuimpia nimiä.

Aluksen kylpylässä pääsee rentoutumaan ihaniin hoitoihin, saunoihin ja kylpylän omalle terassille. Tarjolla on myös useita kosmeettisia hoitoja.

Ostoskatu Avenue of the Stars’lta löydät niin koruja, tuoksuja ja kosmetiikkaa, muotia, käsilaukkuja kuin aurinkolasejakin.

 

Retket

Crystal Cruises tarjoaa risteilyillään monipuolisen valikoiman retkiä. Lähde tutustumaan satamakohteeseen yksityisesti, pienryhmän mukana tai isommassa porukassa – valinta on sinun! Retkivalikoimaan pääsee tutustumaan paremmin täällä.

Crystal Adventures -retkillä lähdetään vaeltamaan esimerkiksi Costa Rican sademetsiin, melomaan Kroatian rannikolle, opettelemaan tuorepastan tekoa toscanalaiseen kotiin tai kiertämään Rooman nähtävyyksiä. Ryhmän koko vaihtelee.

Crystal Private Adventures -retket räätälöidään juuri asiakkaan näköiseksi. Retket sisältävät muun muassa ruokailuja, sisäänpääsymaksuja ja kuljetuksia.

Ainutlaatuisilla ja intiimeillä Crystal Boutique Adventures -retkillä on vain rajoitetusti tilaa. Pienryhmä pääsee tutustumaan esimerkiksi sarvikuonojen suojelutyöhön Etelä-Afrikassa, kokkamaan Michelin-tason ravintolassa Sorrentossa tai osallistumaan yksityiseen jumalanpalvelukseen Sagrada Familia -kirkon kryptassa.

Voluntourism Adventures -retkillä päästään tekemään vapaaehtoistyötä Crystal Cruisesin valitsemiin yhteisöihin ja kulttuurihistoriallisiin kohteisiin.

Retkien lisäksi Crystal Cruises tarjoaa asiakkailleen ilmaiset liityntäbussikuljetukset sellaisissa satamakohteissa, jossa satamasta kaupunkiin on liian pitkä kävelymatka.