« takaisin

Juomapaketit


All Inclusive Restaurant & Bar, Aikuinen 26 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia, sisältäen laajan valikoiman drinkkejä ja koktaileja listalta, viinejä ja kuohuviiniä laseittain (2 eri valkoviiniä, 2 eri punaviiniä, 1 roséviini sekä 2 eri kuohuviiniä), hanaolutta, lähdeveden, laaja valikoima virvoitusjuomia, hedelmämehuja, perinteisiä kuumia juomia (esim. kahvi, espresso, cappuccino) sekä jäätelöä kupissa tai tötterössä.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, samppanja, korkealuokkaiset brändit, oluet ja siiderit pulloissa, minibaarin tuotteet, vesi hytissä, huonepalvelu, matkamuistolasit sekä maksulliset ruoat. Osa baarien listoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin ja ne on merkitty tähdellä. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 

Talvikaudesta 2017/2018 eteenpäin yli 9 yön risteilyillä juomapaketin hinta on 21 €/päivä (Poislukien risteilyt Etelä-Afrikassa, Etelä-Amerikassa tai Karibialla).

 

All Inclusive Restaurant & Bar, Lapsi 12 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholittomia juomia sisältäen tölkkilimut, mineraaliveden, hedelmämehut, alkoholittomat drinkit, smoothiet, pirtelöt, perinteiset kuumat juomat ja jäätelöä kupissa tai tötterössä.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: alkoholijuomat, tupakat, sikarit, korkealuokkaiset brändit, minibaarin tuotteet, vesi hytissä, huonepalvelu, matkamuistolasit sekä maksulliset ruoat. Osa baarien listoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin ja ne on merkitty tähdellä. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 

All Inclusive Premium, Aikuinen 50 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia, sisältäen laajan valikoiman perinteisiä ja myös erikoisempia koktaileja, samppanjakoktailit, valikoiman viinejä laseittain, hana- ja pullo-oluet, limun, mineraaliveden, perinteisiä kuumia juomia (esim. kahvi, espresso, cappuccino) sekä erikoisempia kahveja, suklaapohjaisia erikoisuuksia, tasokkaat väkevät alkoholit, minibaarin valikoima sekä herkkuja jäätelöbaarista, leivoskaupasta ja huonepalvelusta.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, kuohuviini ja samppanja pulloittain, viinipullot, matkamuistolasit ja niissä tarjottavat juomat sekä ruoat erikoisravintoloissa. Osa baarien listoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin ja ne on merkitty tähdellä. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 

Talvikaudesta 2017/2018 eteenpäin yli 9 yön risteilyillä juomapaketin hinta on 40 €/päivä (Poislukien risteilyt Etelä-Afrikassa, Etelä-Amerikassa tai Karibialla).

 

All Inclusive Premium, Lapsi 21 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholittomia juomia sisältäen tölkkilimut, mineraaliveden, energiajuomat, hedelmämehut, laajan valikoiman alkoholittomia drinkkejä, smoothiet, pirtelöt, perinteiset kuumat juomat, alkoholittomat juomat ja naposteltavaa minibaarista sekä herkkuja jäätelöbaarista, leivoskaupasta ja huonepalvelusta.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: alkoholijuomat, tupakat, sikarit, matkamuistolasit sekä ruoat erikoisravintoloissa. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 
Mealtime Restaurant, Aikuinen 16,5 €/päivä

Lounaan ja illallisen aikana rajoittamaton määrä viiniä (2 vaihtoehtoa punaviiniä, 2 valkoviiniä ja 1 roséviini), hanaolutta, lähdevettä ja mineraalivettä, limua ja hedelmämehuja. Pakettiin kuuluvat juomat on saatavilla lounaalla ja illallisella pääravintolassa sekä buffetravintolassa.

 

Talvikaudesta 2017/2018 eteenpäin yli 9 yön risteilyillä juomapaketin hinta on 13 €/päivä (Poislukien risteilyt Etelä-Afrikassa, Etelä-Amerikassa tai Karibialla).

 

Mealtime Restaurant, Lapsi 9 €/päivä

Lounaan ja illallisen aikana rajoittamaton määrä limua ja mehua. Pakettiin kuuluvat juomat on saatavilla lounaalla ja illallisella pääravintolassa sekä buffetravintolassa.

 

Yhdysvalloista lähtevillä ja sinne päättyvillä risteilyillä:

All Inclusive Classic, Aikuinen 43 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä juomia listalta sisältäen viinejä laseittain (max 7,50$/lasi), pullo- ja hanaoluet (max. $5/kpl), energiajuomat ja cooler-juomat (max 5$/kpl), hedelmämehut, mineraalivesi, laaja valikoima kahvipohjaisia juomia, laadukkaat teet, valikoiman tasokkaita väkeviä alkoholijuomia, koktailit listalta (max 8$/kpl) sekä jäätelöä tötterössä tai kupissa.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, samppanja, korkealuokkaiset brändit, minibaarin tuotteet, vesi hytissä, huonepalvelu, matkamuistolasit sekä maksulliset ruoat. Osa baarien teemalistoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 

All Inclusive Classic, Lapsi 21 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholittomia juomia sisältäen tölkkilimut, mineraaliveden, hedelmämehut, alkoholittomat drinkit, smoothiet, pirtelöt, laajan valikoiman kahvipohjaisia juomia, kaakao ja laadukkaat teet sekä jäätelöä kupissa tai tötterössä.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: alkoholijuomat, tupakat, sikarit, korkealuokkaiset brändit, minibaarin tuotteet, vesi hytissä, huonepalvelu, matkamuistolasit sekä maksulliset ruoat. Osa baarien teemalistoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.


All Inclusive Premium, Aikuinen 50 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä juomia sisältäen baarien listan koko valikoiman, laajan valikoiman viinejä laseittain, tasokkaat väkevät alkoholijuomat, juomat minibaarista ja mineraalivesi hytissä sekä kaikki tuotteet Gelateria-menulta sekä leivoskaupasta.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, viinipullot ja samppanjapullot, matkamuistolasit ja niissä tarjottavat juomat sekä maksulliset ruoat. Osa baarien teemalistoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

 

All Inclusive Premium, Lapsi 21 €/päivä

Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholittomia juomia baarien, minibaarin sekä ravintoloiden listoilta. Tähän sisältyvät limut, energiajuomat, hedelmämehut, mineraalivesi, kahvipohjaiset juomat, laadukkaat teet, kaakao, alkoholittomat drinkit, smoothiet, pirtelöt sekä kaikki tuotteet Gelateria-menulta sekä leivoskaupasta.

 

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: alkoholijuomat, tupakat, sikarit, matkamuistolasit ja niissä tarjottavat juomat sekä maksulliset ruoat. Osa baarien teemalistoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.


Varaa juomapaketti ennen lähtöä saadaksesi edullisimman hinnan. Risteilyn aikana tilattuihin paketteihin lisätään 15% palvelumaksu.

 

Paketti on voimassa risteilyn jokaisena päivänä. Paketti on otettava kaikille samassa hytissä yöpyville tai yhdessä matkustaville, jos toiveena on ruokailla yhteisesti. Tämä koskee myös alaikäisiä (3-17v. tai Karibialla 3-20v.) , heidän on otettava oma lastenversio paketista. Alle kolmevuotiaille lapsille ei ole pakko ottaa pakettia. Paketin hinta on päiväkohtainen ja se tulee risteilyn kaikille päiville, lukuun ottamatta maihinnousupäivää. Paketti on ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön ja tilauksia voi tehdä yhden kerrallaan. Jos paketin ehtoja ei noudateta, voidaan sopimus purkaa, eikä käyttämättä jääneitä päiviä korvata. Juomapaketteja ei ole saatavissa alle neljän yön risteilyille.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!