Uutuuslaivat Välimerellä

Varaa risteily

Royal Caribbeanin laivat saapuvat Välimerelle – varaa ensi vuoden loma jo nyt!

Kesä 2022 on jo kulman takana. Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean tuo kesäkaudella 2022 Välimerelle kaksi uutuuttaan kiiltävää laivaa.

Maailman suurimmaksi risteilyalukseksi kruunattava tuliterä Wonder of the Sea risteilee kesän ajan läntisellä Välimerellä. Itäisen Välimeren puolestaan valloittaa Odyssey of the Seas, joka risteilee kesäkaudella Italiasta.

Saat nyt kaikista risteilyistä 30 % alennusta. Katso Royal Caribbeanin tarjoukset täältä!

Royal Caribbeanin risteily on paljon muutakin kuin pelkkä risteily – se on täysin ainutlaatuinen kokemus. Anna-Kaisa, Risteilykeskuksen asiakas

Wonder of the Seas – odotettu uutuus debytoi Välimerellä

Syyskuussa kuultiin jännittäviä uutisia, kun uutuuslaiva Wonder of the Seasin ilmoitettiin risteilevän tulevana kesänä Välimerellä.

Lähde lomailemaan Välimerelle, ja koe lumoava Riviera, aurinkoinen Mallorca, värikäs Cinque Terre sekä historiaa kuhiseva Rooma! Tuliterän laivan kyytiin pääset joko Barcelonasta tai Roomasta.

Viikon risteilyt Barcelonasta

Esimerkkireitti: Barcelona, Espanja – Palma de Mallorca, Espanja – Marseille, Ranska – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre), Italia – Civitavecchia (Rooma), Italia – Napoli, Italia – Merellä – Barcelona, Espanja

Viikon risteilyt Roomasta

Esimerkkireitti: Civitavecchia (Rooma), Italia – Napoli, Italia – Merellä – Barcelona – Palma de Mallorca, Espanja – Marseille, Ranska – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre), Italia – Civitavecchia (Rooma), Italia

Katso kaikki risteilyt!

Wonder of the Seas – parhaat palat

 • Kahdeksan naapurustoa

  Muista Oasis-luokan laivoista poiketen Wonder on jaettu seitsemän naapuruston sijaan kahdeksaan erilaiseen naapurustoon, joilla on kaikilla omat vetonaulansa. Uutuutena nähdään sviittiasiakkaiden oma naapurusto yksityisine palveluineen.

 • Maailman luokan viihdettä

  Luisteluesityksiä, vesiakrobatiaa, Broadway-lavoilta tuttuja musikaaleja… Royal Caribbeanin risteilyt tunnetaan erityisesti maailmanluokan viihteestään. Kun laiva suuntaa satamasta merelle, herää se henkiin aivan uudella tavalla. Ilta on omistettu elämyksille!

Alun perin Aasian markkinoille suunnitellun Wonder of the Seasin Välimeren risteilyt ovat ainutlaatuinen tilaisuus kokea maailman suurin risteilyalus. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua! Vielä ei tiedetä, palaako laiva enää tulevaisuudessa tälle reitille. Neea, Risteilykeskuksen tuotantokoordinaattori

Odyssey of the Seas – uutuuslaiva valloittaa Kreikan saariston

Odysseyn kaltaista laivaa ei olla aikaisemmin Välimerellä nähty.

Huippumoderni Odyssey of the Seas on laivasuunnitelun aatelia – ja varmasti kesäkauden upeimmista ilmestyksistä Välimerellä. Keväällä 2021 valmistunut laiva on ensimmäinen Aasian ulkopuolella risteilevä Quantum Ultra -luokan alus. Uutuuttaan kiiltävältä laivalta löydät muun muassa laskuvarjohyppysimulaattorin ja North Star -näköalakapselin. VAU!

Odyssey of the Seas seilaa ensi kesänä Itäisen Välimeren suosikkikohteisiin. Myös tämä on jotain täysin ennenkokematonta, sillä Kreikan saaristossa on harvoin nähty Odysseyn kokoista laivaa.

Viikon risteilyt Roomasta

Esimerkkireitti: Civitavecchia (Rooma), Italia – Merellä – Santorini, Kreikka – Kusadasi (Efesos), Turkki – Mýkonos, Kreikka – Merellä – Napoli, Italia – Civitavecchia (Rooma), Italia

12 yön risteilyt Roomasta

Esimerkkireitti: Civitavecchia (Rooma), Italia – Merellä – Merellä – Haifa, Israel – Haifa, Israel – Aschdod (Tel Aviv), Israel – Limassol, Kypros – Ródos, Kreikka – Kusadasi (Efesos), Turkki – Santorini, Kreikka – Hania, Kreikka – Merellä – Civitavecchia (Rooma), Italia

Katso kaikki risteilyt!

Odyssey of the Seas – parhaat palat

 • Uskomattomia elämyksiä

  Odyssey of the Seasin risteily on elämys isolla E:llä. Laskuvarjohyppysimulaattori, törmäilyautorata, lasertaistelupeli, benjitrampoliini, lukuisia uima-altaita, kymmeniä ravintoloita… Aktiivisella lomalla viihtyvät perheenjäsenet vauvasta vaariin. Tekemistä on tarjolla aamusta iltaan.

 • Rentoa lomailua

  Laivalla on helppoa heittäytyä lomatunnelmaan. Resort-tyylisellä allaskannella on suurten uima-altaiden lisäksi paljon aurinkotuoleja, riippukeinuja ja kolmikerroksinen The Lime and Coconut allasbaari, jossa on ihanaa nauttia auringon paisteesta ja lämpimästä merituulesta.

Lomailin muutama vuosi sitten Odyssey of the Seasin sisarlaivalla Bermudalla. Laiva nousi heti suosikikseni, joten onkin mahtavaa, että Odysseyn kaltaisen laivan pääsee nyt kokemaan Välimerellä. Henna, Risteilykeskuksen tuotepäällikkö

Ei muuta kuin varaamaan…

Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma (mm. vesiteatteri, musikaalit, luistelunäytökset) sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Adventure Ocean -lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider -surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, luistinrata, karuselli, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 14,50 USD (17,50 USD sviitissä) per hlö/pv. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Royal Caribbeanin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 100 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua pienillä kuluilla (100 €/hlö + 50 €/hytti) vielä 16 päivää ennen matkan alkua. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Cruise with Confidence -ohjelma

Royal Caribbeanin ”Cruise with Confidence” -ohjelma antaa lisää joustoa risteilyn varaamiseen ja perumiseen poikkeusaikana. Risteilyvarustamo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden perua risteilynsä vielä neljä päivää ennen lähtöä. Jos asiakas päättääkin perua risteilynsä vielä viime hetkellä, saa hän peruutuksesta vastineeksi maksamansa summan arvoisen Future Cruise Credit -lahjakortin, mikä on käytettävissä johonkin toiseen Royal Caribbeanin risteilyyn. Uusi varaus tulee tehdä viimeistään 30.4.2022, mutta risteilyn lähtöpäivä voi olla myöhemmin – kuitenkin viimeistään 31.12.2022 tai enintään vuoden kuluttua alkuperäisen risteilyn lähtöpäivästä (sen mukaan kumpi on myöhemmin). Cruise with Confidence -vaihtoehtoa tarjotaan risteilyille, jotka on varattu viimeistään 31.10.2021, ja joiden lähtöpäivä on 12.6.2020-30.4.2022. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Royal Caribbeanin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista eri lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.
 • Vinkit kaupan päälle. Olemme laatineet Royal Caribbeanin risteilyille ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan. Vinkkien avulla pääset helposti rentoon lomatunnelmaan.