Silversea tekee lomasta luksusta

Varaa risteily

Hemmottele itseäsi italialaiseen tyyliin

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Varustamon laivat risteilevät ympäri maailman. Pienikokoisten laivojen etu on se, että ne pääsevät ankkuroitumaan pienempiinkin satamiin, joihin suuret risteilyalukset eivät yksinkertaisesti mahdu. Varustamon laivastoon kuuluu erityisesti tutkimusmatkaristeilyjä varten rakennettuja aluksia, jotka soveltuvat erinomaisesti syrjäisemmissäkin kohteissa vierailuun. Halusitpa sitten vierailla suosikkisatamissasi Karibialla ja Välimerellä tai löytää jotakin aivan uutta ja ennennäkemätöntä, löydät Silversean risteilyreiteistä varmasti haluamasi.

Miksi valita Silversea?

Tässä neljä syytä miksi Silversean risteily olisi täydellinen valinta juuri sinun seuraavaksi lomamatkaksesi.

 • Henkilökohtainen palvelu

  Silversean aluksilla henkilökuntaa on mukana lähes yhtä paljon kuin matkustajia. Ensiluokkainen palvelu alkaa heti laivaan astuessasi, kun sviittisi hovimestari toivottaa sinut tervetulleeksi laivalle. Voit heittäytyä lomatunnelmaan täysin, sillä hovimestari on käytössäsi vuorokauden ympäri. Hän pitää huolen siitä, että toiveesi toteutuvat – jopa ennen kuin itse edes ehdit pyytää. Hovimestarisi esimerkiksi purkaa matkalaukkusi, täyttää jääkaapin haluamillasi juomilla, pitää sviittisi siistinä ja tekee ravintolavaraukset puolestasi.

 • Tyylikäs sviittimajoitus

  Silversean aluksilla majoitutaan tyylillä, sillä hyttivalikoima pitää sisällään ainoastaan sviittejä. Hivenen luksusta sviittiisi tuovat marmoroitu kylpyhuone, pehmeät kylpytakit ja -tossut, laadukkaat vuodevaatteet, ylellinen patja sekä kattava tyynyvalikoiman. Tämän lisäksi suuressa osassa sviiteistä on kalustettu tiikkiparveke merinäköalalla. Tärkeintä kuitenkin on, että sviitti tuntuu omalta, sillä onhan se kotisi koko risteilyn ajan. Saat esimerkiksi valita suosikkijuomasi jääkaappiin ja lempituotteesi kylpyhuoneeseen.

 • Erinomainen ruoka

  Risteilyloman Silversealla kruunaa herkullinen ruoka. Laivan ravintoloiden menut vaihtelevat risteilyreitin mukaan, jotta saat mahdollisimman paljon irti paikallisesta ruokakulttuurista. The Restaurant -pääravintolassa voit ruokailla oman aikataulusi mukaan, joten nälkä ei varmasti pääse yllättämään. Lisäksi laivoilla on valikoima muita eri teemaisia ravintoloita, joista useimmat kuuluvat risteilyn hintaan. Myös laivan erikoisravintolat hyödyntävät paikallisia aineksia ja menut ammentavat paikallisesta ruokakulttuurista.

 • Upea reittivalikoima

  Silversean alukset risteilevät jopa yli 900 kohteeseen ympäri maailman meriä. Varustamon pienikokoiset alukset pääsevät satamiin, joihin suuret risteilyalukset eivät yksinkertaisesti mahdu. Reitit yhdistelevät suosikkikohteita ja mielenkiintoisia tuntemattomampia satamakohteita. Voit valita eksoottisen tutkimusmatkaristeilyn täynnä syrjäisiä satamakohteita tai nauttia Välimeren ikisuosikkien rikkaasta kulttuurista. Valinta on sinun!

Hyödynnä ainutlaatuinen tutustumistarjous

Risteilykeskus tarjoaa nyt huikean tilaisuuden lähteä tutustumaan Silversean ylellisiin risteilyihin – ja vieläpä erinomaiseen hintaan! Alta löydät kolme risteilypakettia, jotka saat nyt kauttamme erikoishintaan. Tutustu ihaniin reitteihin alla ja varaa suosikkisi. Varaukset asiakaspalvelun kautta.

Pssst. Napauttamalla kuvaa saat avattua kartan suuremmaksi.


Huippuvuoret, Longyearbyen/Longyearbyen

Silver Cloud, 25.7.–2.8.2022
Kuuden yön risteily + hotelliyö ennen ja jälkeen risteilyn

Reitti: Longyearbyen – Huippuvuorten eteläiset alueet – Huippuvuorten eteläiset alueet – Huippuvuorten pohjoiset alueet – Huippuvuorten pohjoiset alueet – Huippuvuorten pohjoiset alueet – Longyearbyen

Huomioithan, että tämän risteilyn reitti ja rantautumiskohteet riippuvat pitkälti sää- ja jääolosuhteista.

Hinta parvekkeettomassa Vista-sviitissä 3 995 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Classic Veranda -sviitissä 4 795 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Deluxe Veranda -sviitissä 5 525 €/hlö

Hintaan sisältyy turistiluokan* lennot Helsinki–Oslo–Helsinki, hotelliyö Oslossa ennen ja jälkeen risteilyn, turistiluokan lennot Oslo–Longyearbyen–Oslo, risteily valitussa sviittiluokassa, henkilökohtainen sviittipalvelu, ruokailu laivan korkeatasoisissa ravintoloissa, laaja valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia juomia laivalla, tutkimusmatkatiimin järjestämät luennot ja aktiviteetit, valikoima varustamon retkiä, kuntosalin käyttö ja ryhmäliikuntatunnit, viihdeohjelma ja aktiviteetit laivalla sekä palvelumaksut laivan henkilökunnalle.

*Voit korottaa lennot businessluokkaan hintaan 285 €/hlö.Grönlanti, Kangerlussuaq/Kangerlussuaq

Silver Wind, 31.7.–9.8.2022
Seitsemän yön risteily + hotelliyö ennen ja jälkeen risteilyn

Reitti: Kangerlussuaq – Kangaamiut – Evighedsfjorden – Nuuk – Sisimiut – Ilulissat – Uummannaq – Uumannaq-vuono – Qeqertarsuag – Kangerlussuaq

Hinta parvekkeettomassa Vista-sviitissä 5 995 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Classic Veranda -sviitissä 6 595 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Deluxe Veranda -sviitissä 7 455 €/hlö

Hintaan sisältyy turistiluokan* lennot Helsinki–Reykjavik–Helsinki, kuljetukset Reykjavikissa lentokentän ja hotellin välillä, hotelliyö Reykjavikissa ennen ja jälkeen risteilyn, turistiluokan lennot Reykjavik–Kangerlussuaq–Reykjavik, risteily valitussa sviittiluokassa, henkilökohtainen sviittipalvelu, ruokailu laivan korkeatasoisissa ravintoloissa, laaja valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia juomia laivalla, tutkimusmatkatiimin järjestämät luennot ja aktiviteetit, valikoima varustamon retkiä, kuntosalin käyttö ja ryhmäliikuntatunnit, viihdeohjelma ja aktiviteetit laivalla sekä palvelumaksut laivan henkilökunnalle.

*Voit korottaa lennot businessluokkaan hintaan 655 €/hlö.Itäinen Välimeri, Pireus (Ateena)/Venetsia

Silver Spirit, 1.–10.8.2022
Yhdeksän yön risteily

Reitti: Pireus (Ateena) – Santorini – Souda – Katákolo – Korfu – Kotor – Dubrovnik – Split – Rovijn – Venetsia

Hinta parvekkeettomassa Vista-sviitissä 3 975 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Classic Veranda -sviitissä 4 725 €/hlö
Hinta parvekkeellisessa Deluxe Veranda -sviitissä 5 175 €/hlö

Hintaan sisältyy yksityinen Blacklane-lentokenttäkuljetus Helsingissä*, businessluokan lennot Helsinki–Ateena ja Venetsia–Helsinki, risteily valitussa sviittiluokassa, henkilökohtainen sviittipalvelu, kaikki ruokailut laivan korkeatasoisissa ravintoloissa oman aikataulusi mukaan, laaja valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia juomia laivalla, valikoima varustamon retkiä, kuntosalin käyttö ja ryhmäliikuntatunnit, viihdeohjelma ja aktiviteetit laivalla sekä palvelumaksut laivan henkilökunnalle.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Uusi kelluva kotisi odottaa

Risteilyn ajan väliaikaisena kotinasi toimii ylellinen risteilyalus. Tutustu tarkemmin Silver Cloudiin, Silver Spiritiin ja Silver Windiin alla.

 • Bruttotonnit: 16 800
 • Bruttotonnit: 36 000
 • Bruttotonnit: 17 400

Luksusta jo kotiovelta saakka

Uuden Door-to-Door-hintakonseptin myötä Silversean risteilyt sisältävät nyt kaiken, mitä voisit luksusristeilyltäsi toivoa! Peruspalveluiden lisäksi Door-to-Door-hinta sisältää yksityiskuljetuksen lentokentälle, meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.

 • Yksityinen lentokenttäkuljetus. Varatessasi Door-to-Door-hinnan, risteilykokemuksesi alkaa jo kotiovelta*. Aloita lomasi tyylillä matkustamalla yksityiskuljetuksen kyydissä lentokentälle. Risteilyhintaan sisältyy Blacklane-kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen ja jälkeen risteilyn.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

 • Kansainväliset lennot. Door-to-Door-hinta sisältää kansainväliset meno-paluulennot risteilyn lähtösatamaan ja takaisin. Risteilystä riippuen hintaan sisältyy joko turistiluokan lennot tai businessluokan lennot. Mikäli hintaan sisältyy turistiluokan lennot, voi ne korottaa businessluokkaan lisämaksua vastaan.
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa. Door-to-Door-hinta sisältää kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Huomioithan kuitenkin, että mikäli lentosi eivät ole varattu varustamolta, et voi hyödyntää varustamon lentokenttäkuljetuksia.
 • Hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Risteilyreitistä riippuen Door-to-Door-hintaan sisältyy myös hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Mikäli hintaan kuuluu hotelliöitä, lentokenttäkuljetukset vievät sinut lentokentältä hotellille.

Heräsikö jotakin kysyttävää?

Jos risteily Silversean kyydissä alkoi kiinnostaa, mutta jokin jäi vielä askarruttamaan, risteilyasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Risteilyvarauksen voi tehdä suoraan asiakaspalvelumme kautta tai lähettämällä varauspyyntölomakkeen.

Varauspyyntölomake »

Puhelin: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi