Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Eteläinen napapiiri

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1. Buenos Aires

Vietät matkan ensimmäisen yön Buenos Airesissa. Tutustu kaupunkiin omatoimisesti.

Päivä 2. Buenos Aires/Ushuaia

Lentomme lähtee Buenos Airesista aamulla, joten aikaa jää muutama tunti tutustua Ushuaiaan, maailman eteläisimpään kaupunkiin. Matkan hintaan sisältyy kierros Ushuaian kansallispuistossa. Sen jälkeen astut laivaan. MS Fram lähtee iltapäivällä Tierra del Fuegon maakunnasta. Otamme kurssin Beaglensalmen kautta yli Drakensalmelle, kohti suurta valkoista Etelämannerta. 

Päivä 3-4. Drakensalmi

Sir Francis Draken mukaan nimettyyn, Etelä-Amerikan ja Antarktiksen niemimaan välissä sijaitsevaan salmeen liittyy paljon myyttejä ja legendoja. MS Framin kyydissä salmi ohitetaan turvallisesti ja mukavasti. Matkan aikana voit osallistua mielenkiintoisille luennoille.

Päivä 5-13. Antarktis

Ylitettyämme paikan, jossa pohjoisen lämpimät merivirrat kohtaavat Eteläisen jäämeren kylmemmät vesimassat, lämpötila laskee ja ilma muuttuu kirpeämmäksi. Pian pääsemme näkemään ensimmäiset jäävuoret ja meressä viihtyvät pingviinilaumat. Meille tarjoutuu harvinaislaatuinen mahdollisuus vierailla Antarktiksen niemimaan eteläpuoleisella alueella, jolla sijaitsee muun muassa kaunis Marguerite-lahti, Fish Islands -saaret, jäinen The Gullet -kanava ja Stonington-saari. Sanoinkuvaamaton Etelämanner on miljoonien pingviinien ja valaiden kotipaikka, mutta siellä ei ole pysyvää ihmisasutusta.

 

Toivomme pääsevämme käymään erikoisella renkaan muotoisella Deception Island-saarella ja Half Moon Islandilla sekä Yankee Harbourissa - varhaisten valaanpyytäjien tukikohdassa. Nämä kaikki saaret kuuluvat Eteläisiin Shetlandsaariin. Saatamme myös vierailla tervehtimässä valkokulmapingviinien kokoontumispaikkoja Cuverville Islandilla ja Neko Harbourissa. Paradise Harbour, Lemaire Channel ja Petermann Island ovat muita upeita kohteita, joihin toivomme pääsevämme sääolojen ja jäätilanteen salliessa. Port Lockroy on vanha brittiläinen tukikohta museoineen. Wilhemina Bay on valaiden ja hylkeiden ruokailupaikka. Antarctic Sound tarjoaa mahtavia pöytämäisiä jäävuoria ja jäätikkömaisemia, ja Brown Bluffin maisemaa hallitsee korkea tulivuori.

 

Detaille Islandilta löydämme vanhan Station W:n. Sen henkilökunta työskenteli geologian ja meteorologian parissa, mutta heidät evakuoitiin merijään ja säätilan tehdessä avun saannin meriteitse mahdottomaksi. Horseshoe Island peittää suuren osan Square Bayn lahtea Grahaminmaan länsirannikolla. Horseshoe Island on esimerkki suhteellisen alkuperäisestä, täydellisesti varustetusta brittiläisestä 1950-luvun tutkimusasemasta.

 

Kokenut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että matkastasi tulee unohtumaton. Vaativat sääolosuhteet vaikuttavat matkaohjelmaamme, joten lopullinen retkiohjelma ja mahdolliset maihinnousupaikat päätetään vasta matkan aikana.


Päivä 14-15. Drakensalmi

Jätämme valkoisen mantereen taaksemme ja purjehdimme kohti Etelä-Amerikkaa kuuluisan Drakensalmen läpi. Matka Antarktiksen niemimaalta Ushuaiaan, Argentiinaan, on noin 950 kilometriä. Matkalla pohjoiseen jatkamme luentoja ja kertaamme kokemuksiamme Etelämantereelta.

Päivä 16. Ushuaia/Buenos Aires

Saavumme aamulla Ushuaiaan, maailman eteläisimpään kaupunkiin, joka on Tierra del Fuegon maakunnan pääkaupunki Magellaninsalmen etelärannalla. Antarktinen tutkimusretkemme päättyy, ja siirrymme Buenos Airesiin tilauslennolla.

Hinnasto

 

Eteläinen napapiiri / Antarctic Circle Expedition

 

Lähdöt: 25.1.2018, 8.2.2018

Laiva: MS Fram

 

Eteläinen napapiiri 25.1.2018  / Hinnat alk. hintoja per hlö
16 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition -sviitit
2h hytti X 10075 11185 X
1h hytti X X X X

 

Eteläinen napapiiri 8.2.2018  / Hinnat alk. hintoja per hlö
16 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition -sviitit
2h hytti X X 11185 X
1h hytti X X X X

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat hinnat ilmoitetaan varaushetkellä.

 

HINTOIHIN SISÄLTYY

- Hurtigrutenin risteily valitussa hyttiluokassa ja täysihoito laivalla.

- Kuljetukset Ushuaian lentokentän ja laivan välillä

- Lentomatka Buenos Aires - Ushuaia economy-luokassa meno-paluu sis. verot ja matkustajamaksut

- Tuulen- ja vedenpitävä takki.

- Maihinnousut Polarcirkel-veneillä ja ohjelma laivalla ja  maissa.

- Kokenut tutkimusretkitiimi, joka järjestää asialuentoja ja osallistuu maihinnousuihin sekä ohjelmaan laivalla.

- Kahvi ja tee laivalla.

- Sviittien hintaan sisältyy lisäpalveluja, esim. ruokajuomat aterioiden aikana ja tervetuliaislahja.

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.


Hytit


Expedition Suites - sviitit

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I) 5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta. Tutustu retkitarjontaan!

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi. Tutustu lisäohjelmiin!

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen erilaiseen palvelutasoon. Oheiselta sivulta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

 

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkien tiedot ilmoitetaan etukäteen, jos ne ovat käytettävissä. Muussa tapauksessa niistä kerrotaan laivalla. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.

alk. 11185 €
25.1.2018, 8.2.2018, 16 pv

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat ovat nähneet ennen sinua. Vietämme suurimman osan ajasta niemimaan eteläosassa. Yritämme ylittää eteläisen napapiirin, jos olosuhteet sen sallivat.


Lähtö Buenos Airesista

Ushuaia  Antarktis


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!