Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Suuri eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1-2. Buenos Aires/Ushuaia

Lentomme lähtee Buenos Airesista aamulla, joten aikaa jää muutama tunti tutustua Ushuaiaan, maailman eteläisimpään kaupunkiin. Matkan hintaan sisältyy kierros Ushuaian kansallispuistossa. Sen jälkeen astut laivaan. MS Fram lähtee iltapäivällä Tierra del Fuegon maakunnasta.

Päivä 3. Merellä

Tutustu laivaan ja kanssamatkustajiin, osallistu luentoille tai rentoudu kannella, wellness-alueella tai näköalasalongissa matkatessamme kohti etelää.

Päivä 4-5. Falklandinsaaret

Päivän purjehduksen jälkeen saavutamme Falklandinsaarten läntisimmät kolkat. Aloitamme luentosarjamme keskittyen saarten historiaan ja luontoon sekä tarkkailemme albatrosseja ja mustadelfiinejä. Näillä saarilla vallitsee ainutlaatuinen subantarktinen ekosysteemi ja elää yli 70 eläin- ja lintulajia. Maisemat sävähdyttävät kallioineen ja lempeine rantoineen. Ympäristöstä huolimatta asutus on brittiläistyylistä. Jotkut saarten syrjäisistä maatiloista ovat olleet saman suvun omistuksessa jo kuuden-seitsemän sukupolven ajan. Lampaat laiduntavat sulassa sovussa valtavien albatrossi- ja kalliotöyhtöpingviiniyhdyskuntien rinnalla. Käynti saarilla ei olisi täydellinen ilman visiittiä pääkaupunki Stanleyyn. 

Päivä 6-7. Merellä

Käännämme kurssin kohti Etelä-Georgian saarta, jota kutsutaan Eteläisen jäämeren Serengetiksi ainutlaatuisen runsaan eläinlajiston vuoksi. Tutustumme siihen ja saaren historiaan. Etelä-Georgian rikas löytöretki- ja valaanpyyntihistoria tarjoaa hyvän taustan karuille maisemille ja vilkkaalle luonnolle. Se onkin luontokuvaajien suosikkipaikka. 

Päivä 8-9. Etelä-Georgia

Vuoristoisen Etelä-Georgian saaren vaihtelevat maisemat ja eläinlajien kirjo lumoavat kokeneemmankin matkailijan. Tutkimusmatkatiimimme on hyvin perehtynyt Etelä-Georgiaan, ja kuulet varmasti mm. Sir Ernest Shackletonista ja huono-onnisen Endurance-aluksen miehistöstä. Etelä-Georgian ainutlaatuinen asema Antarktiksen ekosysteemissä ikijään reunalla tekee siitä kymmenien miljoonien pingviinien, hylkeiden ja merilintujen kotipaikan. Toivomme pääsevämme maihin paikassa, jossa valtavat merinorsut lekottelevat hiekalla, merikarhun poikaset kisailevat maalla ja meressä, albatrossit liitelevät yläpuolellamme ja kuningaspingviinejä voi nähdä tuhansittain. Purjehdimme Drygalskin vuonon läpi Fortunan lahdelle. Näemme myös Etelä-Georgian hylättyjä valaanpyyntiasemia, kuten historiallinen Grytviken.

 

Vuoden 2017 lähdöllä päivät 8-10 Etelä-Georgian saarella. 

Päivä 10. Merellä

Tunne kylmenevä antarktinen ilma kasvoillasi lähestyessämme Eteläisiä Orkneysaaria. Matkamme jatkuessa voit nähdä valaita tai laivaamme seuraavan albatrossin.

 

 

Päivä 11. Eteläiset Orkneysaaret

Teemme vuosittaisen ja ainoan vierailun näille kaukaisille ja eristyneille saarille, jotka löydettiin vasta vuonna 1821. Toivomme pääsevämme rantautumaan. Eteläiset Orkneysaaret toimivat skotlantilaisten, ranskalaisten ja argentiinalaisten hylkeenpyytäjien ja tiedemiesten tukikohtana.

 

Vuoden 2017 lähdöllä päivä 11 merellä.

Päivä 12. Merellä

Matkamme jatkuu kohti maailman eteläisintä mannerta. Valmistaudu tulevaan seikkailuun laivalla järjestettävillä luennoilla.

 

Vuoden 2017 lähdöllä päivä 12 Eteläisillä Orkneysaarilla.

Päivä 13-17. Antarktis

Maailman autioin alue, Antarktis, eroaa varmasti kaikesta aikaisemmin kokemastasi. Ilma on viileää ja puhdasta. Jäävuoret kohoavat loputtoman valkean maiseman keskellä. Kuljemme suurten löytöretkeilijöiden jalanjäljissä, ja kuulemme heidän historiastaan. Näemme maisemat kuten he aikoinaan näkivät - muuttumattomina, kaukaisina ja kunnioitusta herättävinä. Risteilemme Washingtoninsalmen ja Coronation Islandin kautta ennen kuin käännämme kurssin Elefanttisaarelle ja Etelämantereelle. Keskitämme tutkimusretkemme Antarctic Sound -salmea ja Eteläisiä Shetlandsaaria ympäröiville alueille. Eteläisten Shetlandsaarten nähtävyyksistä mainittakoon Deception Island, omaperäinen ympyränmuotoinen tulivuoren kaldera. Half Moon Island tunnetaan luonnon monimuotoisuudesta. Toivomme löytävämme kaikkea mahdollista aina Weddellinmeren valtavista jäävuorista vulkaanisiin saariin ja suuriin pingviiniyhdyskuntiin. 

 

Jää-, tuuli- ja sääolosuhteet sanelevat matkareittimme. Jokainen matka on ainutlaatuinen, ja kokenut henkilökuntamme tekee kaikista matkoista unohtumattomia elämyksiä. Maihinnousupaikat valitaan lopullisesti matkan aikana.

 

Vuoden 2017 lähdöllä päivä 13 merellä. Päivä 14-17 Antarktiksella. 

Päivä 18-19. Drakensalmi

Laivan kurssi kääntyy pohjoiseen. Matka Antarktiksen niemimaalta Argentiinan eteläkärkeen, Ushuaiaan, kestää noin 40 tuntia hyvällä säällä. Kokemukset vielä tuoreessa muistissa matkaamme takaisin kuuluisan Drakensalmen läpi.

Päivä 20. Ushuaia/Buenos Aires

Mahtavan matkan ja lukuisten elämysten jälkeen saavumme maailman eteläisimpään kaupunkiin. Kuljetus Ushuaian lentokentälle, josta lento Buenos Airesiin lähtee.

Hinnasto

 

Suuri eteläisen jäämeren tutkimusmatka / The Ultimate Antarctica Experience

 

Lähtö: 26.11.2017

Laiva: MS Fram

 

Suuri eteläisen jäämeren tutkimusmatka 26.11.2017  / Hinnat alk. hintoja per hlö
20 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition -sviitit
2h hytti X X X 16436
1h hytti X X X X

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat hinnat ilmoitetaan varaushetkellä.

 

Hintoihin sisältyy:

- Hurtigrutenin risteily valitussa hyttiluokassa ja täysihoito laivalla.

- Kuljetukset Ushuaian lentokentän ja laivan välillä

- Lentomatka Buenos Aires - Ushuaia economy-luokassa meno-paluu sis. verot ja matkustajamaksut

- Tuulen- ja vedenpitävä takki.

- Maihinnousut Polarcirkel-veneillä ja ohjelma laivalla ja  maissa.

- Kokenut tutkimusretkitiimi, joka järjestää asialuentoja ja osallistuu maihinnousuihin sekä ohjelmaan laivalla.

- Kahvi ja tee laivalla.

- Sviittien hintaan sisältyy lisäpalveluja, esim. ruokajuomat aterioiden aikana ja tervetuliaislahja.

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

 

Hytit


Expedition Suites - sviitit

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I) 5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta. Tutustu retkitarjontaan!

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi. Tutustu lisäohjelmiin!

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen erilaiseen palvelutasoon. Oheiselta sivulta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

Retket

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkien tiedot ilmoitetaan etukäteen, jos ne ovat käytettävissä. Muussa tapauksessa niistä kerrotaan laivalla. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.

alk. 7835 €
26.11.2017, 20 pv

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaamme suurelle valkoiselle Antarktikselle.


Lähtö Buenos Airesista

Falklandinsaaret  Etelä-Georgia  

Eteläiset Orkneysaaret  Antarktis 


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!