Hauskat laivat Karibialla ympäri vuoden

Varaa risteily

Carnival Cruise Linen laivoilla tärkeintä on hauskanpito! Varustamo itse kuvaileekin laivojaan hauskoiksi laivoiksi, joilta löytyy tekemistä vaikka yötä päivää. Risteilyillä viihdytään esimerkiksi teatteriesitysten, musikaalien ja aurinkokannella järjestettävien bileiden parissa. Niin älyttömältä kuin se kuulostaakin, osalta laivoista löytyy myös hurja BOLT-vuoristorata! Värikkäiden laivojen tunnelma on rennon letkeä, eikä pönöttämisestä ole tietoakaan. Risteilyt sopivat erityisesti lapsiperheille ja aktiviteeteista nauttiville kaveriporukoille.

Carnivalin laivat risteilevät pääasiassa Karibialla ja Pohjois-Amerikassa. Varustamon uusimpien laivojen joukosta löytyvät myös Turun telakalla viime vuosien aikana rakennetut Mardi Gras ja Carnival Celebration, jotka risteilevät tällä hetkellä 6–8 yön reittejä Karibianmerellä.

Koe Karibian upeat kohteet

Pohjois-Amerikka ja Karibia ovat koti Carnival Cruise Linen laivoille. Vaikka varustamolla on risteilyjä muihinkin kohteisiin, on Karibianmeri ehdottomasti Carnival Cruise Linen erikoisalaa.

Myös uusimman Excel-laivaluokan alukset risteilevät Karibialla ympäri vuoden. Mardi Gras risteilee sekä itäisen että läntisen Karibian kohteisiin Port Canaveralista (Orlando), kun taas Carnival Celebrationin kotisatama on Miami. Risteilyillä vieraillaan muun muassa Meksikossa, Hondurasissa, Bahamalla, Dominikaanisessa tasavallassa sekä Turks- ja Caicossaarilla. Eteläisen Karibian risteilyillä päästään tutustumaan myös ABC-saariin, eli Aruban, Bonairen ja Curaçaon kohteisiin.

Itäinen Karibia, 7 yötä

Hinnat alk. 644 €/hlö

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Amber Cove – San Juan – St. Thomas – Merellä – Merellä – Miami

Läntinen Karibia, 7 yötä

Hinnat alk. 635 €/hlö

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Cozumel – Costa Maya – Mahogany Bay – Merellä – Merellä – Miami

Eteläinen Karibia, 8 yötä

Hinnat alk. 1 040 €/hlö

Esimerkkireitti: Port Canaveral – Merellä – Merellä – Aruba – Bonaire – Merellä – Grand Turk – Merellä – Port Canaveral

Jännittävä uutuuslaivaluokka Excel

Excel on Carnival Cruise Linen uusin laivaluokka, johon kuuluu tällä hetkellä kaksi varustamon uusinta ja suurinta risteilyalusta. Luokan ensimmäinen alus on vuonna 2021 valmistunut Mardi Gras, jota seurasi heti seuraavana vuonna Carnival Celebration. Kumpikin näistä laivoista on rakennettu Suomessa Turun telakalla. Kaksikon seuraava sisaralus, Carnival Jubilee, valmistuu parhaillaan Saksassa.

Excel-luokan laivat on jaettu kuuteen hauskaan vyöhykkeeseen, joilla on kaikilla oma teemansa ja runsaasti erilaista puuhaa. Vyöhykkeiltä löydät muun muassa teeman mukaisia ravintoloita, baareja ja aktiviteetteja. Alusten vyöhykkeet ovat hieman erilaiset, mutta kummaltakin löytyy vaikuttava atrium, Carnivalin perinteinen Lido-allaskansi, Summer Landing -vyöhyke, missä nautitaan kesästä ympäri vuoden sekä jännittävien aktiviteettien täyteinen Ultimate Playground -vyöhyke. Ultimate Playground -vyöhykkeen päätähtiä ovat WaterWorks-vesipuisto ja BOLT-vuoristorata.

Monipuolisen aktiviteettikattauksen lisäksi laivoilta löytyy muun muassa useita ravintoloita, kahviloita, baareja ja lounge-tiloja, aikuisten oma Serenity-allasalue, Cloud 9 -kylpylä sekä yksityinen Loft 19 -aurinkokansi.

Excel-luokan laivojen parhaat palat

Sisaralukset Carnival Celebration ja Mardi Gras ovat täynnä värikästä hauskanpitoa ja puuhaa koko perheelle. Koko ajan ei kuitenkaan tarvitse olla menossa pää kolmantena jalkana, sillä laivoilta löytyy myös rentoutumispaikkoja.

 • BOLT-vuoristorata

  Siis mitä? Vuoristorata laivalla? Kyllä vain! Carnivalin uusimmilla aluksilla saat adrenaliinin virtaamaan hyppäämällä BOLT-vuoristoradan kyytiin. Rata kiemurtelee korkealla merenpinnan yläpuolella, mistä on upeat näkymät merelle.

 • WaterWorks-vesipuisto

  WaterWorks-vesipuistosta löydät muun muassa Blue Lightning, Orange Thunder ja Twister vesiliukumäkitrion sekä kaksi kilpamäkeä. Jättimäisen vesisangon alla voit viilentää itsesi kuumana hellepäivänä.

 • Playlist Productions -esitykset

  Iltaisin laivan teatterissa nautitaan mukaansatempaavista musikaaliesityksistä, joiden tuttu soundtrack saa kenet tahansa laulamaan mukana. Laulu- ja tanssiesitysten lisäksi lavalla nähdään myös taidokasta ilma-akrobatiaa.

 • Aikuisten Serenity-alue

  Miltä kuulostaisi hetken hengähdystauko? Serenity-allasalue on aikuisten oma rauhallisuuden tyyssija poissa laivan vilinästä. Rentoudu lempicocktailisi parissa tai ota vaikkapa pienet päiväunet raikkaassa meri-ilmassa. Olethan sentään lomalla.

Ei muuta kuin varaamaan…

Ruoat ja juomat

 • À la carte -ravintola (listalla jopa hummeria)
 • Rentoa ruokailua ympäri vuorokauden eri ravintoloissa (Buffet, Rotisserie, Deli, Pizzeria, jäätelöbaari)
 • Sushibaari
 • Jäätee, vesi, kahvi, tee, mehut (Buffet-ravintolan automaateista)
 • Spa Carnival Menu (terveelliset, vähäkaloriset ja -kolesteroliset vaihtoehdot)
 • 24 tunnin hyttipalvelu (aamiainen ja pikkupurtavat)

Ohjelmaa lapsille ja nuorille

 • Camp Carnival (2–11-vuotiaille)
 • Circle ”C” (12–14-vuotiaille)
 • Club O2 (15–17-vuotiaille)

Ohjelmaa ja ajanvietettä yötä päivää

 • Serenity: vain aikuisille varattu keidas rentoutumista varten (ei kaikilla laivoilla)
 • Vapaa pääsy kaikkiin klubeihin, baareihin ja salonkeihin (karaokea, tanssia, biletystä ym.)
 • Huikeat lavashowt
 • Elävää musiikkia bändien ja orkesterien esittämänä
 • Koomikoiden esityksiä, kansainvälisiä laulutähtiä
 • Kuntokeskus, saunaosasto, hölkkärata
 • Uima-altaat, porealtaat, kahluualtaat
 • Carnivalin Twister-vesiliukumäki tai WaterWorks-vesipuisto (ei kaikilla laivoilla)
 • Pienoisgolf
 • Kori- tai lentopallokenttä (ei kaikilla laivoilla)
 • Kirjasto
 • Carnival Seaside Theatre -ulkoilmateatteri
 • Pöytätennis
 • Viihdettä allasalueella (elävää musiikkia, vesipelejä, tanssia ja paljon muuta)

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Carnival Cruise Linen maksuaikataulu on joustava. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 30 % risteilymatkan hinnasta (vähintään 150 €/hlö). Loppumaksun erääntyminen vaihtelee risteilyn pituuden mukaan. Alle 6 yön risteilyillä loppumaksu erääntyy 80 päivää ennen risteilyn alkua. Tätä pidemmillä sekä Alaskan, Euroopan, Panaman kanavan, Etelä-Amerikan, Havaijin sekä siirtymäristeilyillä Tyynenmeren ja Atlantin yli risteilyvarauksissa loppumaksu erääntyy 95 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta vasta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua useimmissa tapauksissa 20 % peruutuskuluilla vielä 78 päivää ennen lähtöä. Huomaathan kuitenkin, että peruutusehdot vaihtelevat risteilyn pituuden ja reitin mukaan. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon!

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta MSC Cruisesin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -palkintopisteitä.