Risteilykeskus Deluxe edustaa maailman parhaita luksusvarustamoita, joiden risteilyille lähdetään nauttimaan huipputason ruoasta, yksilöllisestä palvelusta ja intiimistä tunnelmasta. Kuuden tähden risteilyjen hintaan sisältyy valtava määrä palveluita samppanjasta gourmet-ruokaan ja ryhmäliikuntatunneista satamakohteiden retkiin.

Matka maailman ympäri on helpointa toteuttaa risteillen. Kuukaudesta jopa puoleen vuoteen kestävillä risteilyillä pysähdytään lukuisissa satamakohteissa ja tutustutaan paikallisiin kulttuureihin.

 

Erityisen helppoa matkanteosta tekee se, että matkatavarat ja majoitus seilaavat mukana jokaiseen uuteen kohteeseen. Millään muulla maailmanympärimatkalla et ehdi vierailemaan lyhyessä ajassa kymmenissä eri kohteissa. Myös matkustaminen on mukavaa, sillä upeilla laivoilla nautitaan ensiluokkaisesta palvelusta, kattavasta täysihoidosta sekä mukavuuksista, joita perinteisemmillä maailmanympärimatkoilla ei ole ehkä tarjolla. 

 

Maailmanympäriristeily kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä suosituimmat risteilyt myydään nopeasti loppuun. Risteilyt tulevat myyntiin jopa yli 2 vuotta ennen lähtöä. Valikoimassamme on niin luksusvarustamoiden kuin mainstream-varustamoiden maailmanympäriristeilyjä. Voit lähteä kiertämään maailmaa esimerkiksi Costa Cruisesin, MSC Cruisesin, Princess Cruisesin, Holland America Linen, Seabournin, Regent Seven Seas Cruisesin, Crystal Cruisesin tai Oceania Cruisesin laivoilla. Tutustu vaihtoehtoihin varausmoottorissamme!


Paljon lyhyessä ajassa

Voit lähteä kiertämään maailmaa myös tiukemmalla aikataululla, sillä lyhyimmät maailmaa kiertävät risteilyt kestävät noin 40 päivää. Voit hypätä laivan kyytiin Roomasta ja seilata Atlantin yli San Franciscoon tai vaihtoehtoisesti nousta laivaan vaikkapa Fort Lauderdalessa ja jäädä kyydistä Sydneyssä. Autamme mielellämme löytämään vaihtoehdoista juuri sinulle sopivimman. 

Koko maailma 4–6 kuukaudessa

Jos haluat kiertää koko maailman, suosittelemme sinua tutustumaan pidempiin maailmanympäriristeilyihin. Useilla yli 100 päivää kestävillä risteilyillä lähtösatama on Euroopassa, Yhdysvalloissa tai Australiassa. Risteilyreitit vaihtelevat varustamoittain, mutta risteilyjen aikana kierretään usein mm. Euroopan, Aasian, Australian ja Uuden-Seelannin, Tyynenmeren, Etelä-Amerikan sekä Yhdysvaltojen mielenkiintoisimmat kohteet. Osassa kohteista, kuten Buenos Airesissa tai Rio de Janeirossa, pysähdytään kahdeksi päiväksi. Tutustu laajaan valikoimaan varausmoottorissamme tai kysy meiltä lisätietoja!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!