Risteilykeskus Deluxe edustaa maailman parhaita luksusvarustamoita, joiden risteilyille lähdetään nauttimaan huipputason ruoasta, yksilöllisestä palvelusta ja intiimistä tunnelmasta. Kuuden tähden risteilyjen hintaan sisältyy valtava määrä palveluita samppanjasta gourmet-ruokaan ja ryhmäliikuntatunneista satamakohteiden retkiin.

Matka maailman ympäri on helpointa toteuttaa risteillen. Kuukaudesta jopa puoleen vuoteen kestävillä risteilyillä pysähdytään lukuisissa satamakohteissa ja tutustutaan paikallisiin kulttuureihin. Erityisen helppoa matkanteosta tekee se, että matkatavarat ja majoitus seilaavat mukana jokaiseen uuteen kohteeseen. 

Hurtigrutenin Explorer-risteilyillä seilataan maailman jännittävimpiin ja eristäytyneimpiin kohteisiin. Risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi, jonka huolellisesti valitut jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen.

Risteilykeskuksen kautta voit varata onnistuneen risteilyloman kaikille maailman merille myös silloin, kun sinulla on vamman tai sairauden vuoksi erityistarpeita. 

Jokiristeily on täydellinen tapa tutustua moneen upeaan kohteeseen yhdellä kertaa – hyppäät vain jokilaivan kyytiin ja heittäydyt lomatunnelmaan! 

Risteilykeskuksen valikoimasta löydät juuri omiin mieltymyksiisi sopivan risteilyvarustamon. Risteilyasiantuntijamme auttavat oikean risteilyn ja varustamon valitsemisessa. Voit myös tutustua tarjontaan helposti online-varaamossamme! Valikoimaamme kuuluu useiden eri varustamoiden risteilyjä kaikille maailman merille.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!