Varaa risteily  


Silversea Cruises

Italialainen Silversea on laadukas luksusvarustamo, jonka laivoilla ei ole hyttejä vaan ainoastaan sviittejä. Jokaisella matkustajalla on oma hovimestari, joka tarvittaessa pakkaa ja purkaa matkalaukut, harjaa puvun illalliselle ja lankkaa kengät. Voit odottaa, että pieninkin toiveesi toteutuu Silversean risteilyllä.
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!fff

Silversean ravintoloiden tarjonta vaihtelee jokaisen risteilyreitin mukaan. Risteilyllä Hongkongista Singaporeen syödään aasialaisen keittiön inspiroimia aterioita – Amalfin rannikolla sen sijaan maistellaan italialaisia herkkuja.
Risteilyalusten pienestä koosta huolimatta, risteilyillä on tarjolla runsaasti korkeatasoista viihdeohjelmaa. Nauti livemusiikista, osallistu cocktail-juhliin tai heittäydy pelin huumaan kasinolla!
Silversean risteilyillä on helppo pitää itsestään huolta. Vietä rentouttava iltapäivä kylpylässä tai osallistu veloituksetta kuntosalilla järjestettäville ryhmäliikuntatunneille!
Luksusristeilyllä voi luottaa siihen, että risteilyalus pysähtyy vain huolella valituissa satamakohteissa. Silversea panostaakin siihen, että matkustajat viihtyvät meripäivien lisäksi myös maissa. 
Silversean risteilyillä saat ensiluokkaista palvelua. Kaikki aluksen hovimestarit ovat saaneet koulutuksensa The Guild of Professional English Butler -killalta, ja ovat alansa huippuja. Hovimestari on apunasi koko risteilyn ajan. 
Silversean luksusristeilyllä pääset nauttimaan monipuolisesti erilaisista palveluista. Luksusristeilyllä sinun ei tarvitse murehtia erikseen maksamista, sillä kaikki juomat ja ateriat kuuluvat risteilyn hintaan.

Kuuden tähden luksusvarustamo Silversean laivastoon kuuluu yhdeksän pientä risteilyalusta. Silversean luksusristeilyillä nautitaan mielenkiintoisista satamakohteista, ensiluokkaisesta palvelusta ja ainutlaatuisista ruokailuelämyksistä. Lasi samppanjaa lounaalla, gourmet-herkkuja illallisella… kaikki kuuluu risteilyn hintaan! Silversean laivastossa on viiden luksusristeilyaluksen lisäksi neljä noin 130-paikkaista Exploration-alusta, joilla tutustutaan maailman jännittävimpiin luontokohteisiin – tietenkään luksuksesta tinkimättä. Alukset vievät sinut elämäsi seikkailulle Galápagossaarille, Antarktikselle ja Afrikan rannikolle! 

 

Luksusta koko rahan edestä

Silversean risteilyillä kaikki on mahdollista. Tekeekö sinun mieli nauttia aamiainen omalla parvekkeellasi? Haluatko tilata baarista pelkkää samppanjaa? Toivoisitko, että jääkaappisi olisi täytetty pelkillä lempijuomillasi? Kaikki onnistuu – ja mikä parasta, palvelut kuuluvat risteilyn hintaan! Silversean risteilyillä palvelu on aina yksilöllistä. Oma hovimestarisi purkaa halutessasi matkalaukkusi ja tekee pöytävaraukset aluksen erikoisravintoloihin. Risteilyllä pääset keskittymään vain olennaiseen, eli lomailuun!

 

Pienillä aluksilla on intiimi tunnelma, sillä matkustajia on vain 296–540. Tästä huolimatta ravintola- ja viihdetarjonnasta ei ole tingitty. Silversean luksusaluksilla on 4–6 ravintolaa, joissa tarjoillaan tuoreista raaka-aineista tehtyjä gourmet-annoksia. Herkullisia annoksia voi tilata huonepalvelun kautta veloituksetta omaan sviittiin, jos rauhallinen illallinen parvekkeella houkuttelee ravintolailtaa enemmän. Huonepalvelusta saa tilattu kevyitä annoksia myös aluksen yleisiin oleskelutiloihin. 

 

Mielenkiintoiset kohteet

Silversea panostaa risteilyreittiensä valintaan. Varustamo pystyy tarjoamaan asiakkailleen parempia kohdesatamia, sillä alukset pääsevät rantautumaan pieniin satamiin ja aina lähelle kohteen keskustaa. Kierrä ympäri Etelä-Amerikkaa, näe Välimeren kauneimmat satamat, seilaa Tyynenmeren halki tai nauti auringosta Karibianmerellä. Varustamo tarjoaa risteilyjä yli 800 kohteeseen ympäri maailmaa. Tutustu mielenkiintoisiin matkareitteihin online-varaamossamme!

 

Exploration-risteilyt ainutlaatuisiin luontokohteisiin

Tutkimusmatkaristeily luksuspalveluilla? Rentouttavien luksusristeilyjensä lisäksi Silversea tarjoaa ylellisiä tutkimusmatkaristeilyjä maailman jännittävimpiin luontokohteisiin neljällä noin 130-paikkaisella Exploration-aluksellaan. 

 

Lähde tutustumaan Antarktikseen täysin ainutlaatuisella tavalla! Silver Explorer ja Silver Cloud Expedition alukset on rakennettu seilaamaan arktisissa vesissä. Päivällä asiantunteva tutkimusmatkatiimi esittellee sinulle toinen toistaan eksoottisemman kohteen. Illalla retkikankeus haihtuu samppanjaa siemaillessa luksusaluksen baarissa. Villistä luonnosta kiinnostuneet voivat suunnata Silver Galapagoksella yhteen maailman eristyneimmistä luontokohteista, Galapagossaarille. Silver Discoverer risteilee ympäri maailmaa jännittävissä kohteissa, jonne isommilla risteilyaluksilla ei ole asiaa.  Lähetä tarjouspyyntö »Tutustu Silversea Cruises varustamoon!


Tekemistä laivallaSviittipalveluLaivaesittelytRetkitarjontaParhaat tarjouksetKanta-asiakasohjelma

Silver Cloud Expedition

Vuonna 1994 liikennöinnin aloittanut Silver Cloud Expedition on suhteellisen pieni luksusalus, jolle mahtuu 254 matkustajaa ja 223 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2017 ja pituutta sillä on 157 metriä. Kunnostuksen myötä Silver Cloud Expedition siirtyi arktisille vesille.   

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1994

Uudistettu: 2017

Pituus: 157 m

Bruttotonnit: 16 800 t

Matkustajia: 254

Henkilökuntaa: 223


Silver Discoverer

Vuonna 1989 rakennettu Silver Discoverer siirtyi Silversea varustamon omistukseen vuonna 2014. Viime kerran alusta on kunnostettu vuonna 2016. Tutkimusmatka-alukselle mahtuu 116 matkustajaa ja 100 henkilökunnan jäsentä. Pienen kokonsa ansiosta Silver Discoverer pääsee navigoimaan aivan rannan tuntumaan hankalammissakin paikoissa. Aluksen reiteille kuuluvat muun muassa monet Oseanian saaret, Australian Kimberley ja Venäjän itärannikko. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1989

Uudistettu: 2016

Pituus: 103 m

Bruttotonnit: 5 218 t

Matkustajia: 120

Henkilökuntaa: 70


Silver Explorer

Vuonna 1989 rakennettu Silver Explorer tutkimusmatka-alus siirtyi Silversea varustamon omistukseen vuonna 2007. Viime kerran alusta on kunnostettu vuonna 2017. Alukselle mahtuu 144 matkustajaa ja 118 henkilökunnan jäsentä. Juuri tutkimusmatkaristeilyjä varten rakennettu alus pääsee navigoimaan maailman syrjäisimpiin kolkkiin, mukaan lukien pohjois- ja etelänavalle. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1989

Uudistettu: 2017

Pituus: 108 m

Bruttotonnit: 6 072 t

Matkustajia: 144

Henkilökuntaa: 118


Silver Galapagos

Vuonna 1990 rakennettu Silver Galapagos siirtyi Silversea varustamon omistukseen vuonna 2013. Viime kerran alusta on kunnostettu vuonna 2017. Kuten nimikin vihjaa, alus liikennöi lähinnä Galapagossaarilla. Silver Galapagos on varustamon pienikokoisin alus, jolle mahtuu 100 matkustajaa ja 75 henkilökunnan jäsentä. Lähde ainutlaatuiselle seikkailulle Galapagossaarille Silver Galapagoksen kyydissä!

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1990

Uudistettu: 2017

Pituus: 88 m

Bruttotonnit: 4 077 t

Matkustajia: 120

Henkilökuntaa: 75


Silver Muse

Silver Muse aloitti liikennöinnin keväällä 2017 suurimpana Silversean risteilyaluksena.

Alukselle mahtuu 596 matkustajaa sekä 411 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 213 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2017

Pituus: 212,8 m

Bruttotonnit: 40,700 t

Matkustajia: 596

Henkilökuntaa: 411


Silver Shadow

Vuonna 2000 liikennöinnin aloittanut Silver Shadow on hieman suurempi kuin vanhemmat Silversean alukset. Alukselle mahtuu 382 matkustajaa sekä 302 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu edellisen kerran vuonna 2017 ja pituutta sillä on 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000

Uudistettu: 2017/2019

Pituus: 186 m

Bruttotonnit: 28,258 t

Matkustajia: 382

Henkilökuntaa: 302


Silver Spirit

Vuonna 2009 liikennöinnin aloittanut Silver Spirit on Silversean risteilyaluksista toiseksi uusin ja suurin. Alusta on remontoitu viimeksi vuonna 2018. Alukselle mahtuu 540 matkustajaa sekä 376 miehistön jäsentä. Risteilyaluksella on pituutta 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2009

Uudistettu: 2018

Pituus: 198,5 m

Bruttotonnit: 36,000 t

Matkustajia: 540

Henkilökuntaa: 376


Silver Whisper

Vuonna 2000 liikennöinnin aloittanut Silver Whisper on hieman suurempi kuin vanhemmat Silversean alukset. Alukselle mahtuu 382 matkustajaa sekä 302 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2017 ja pituutta sillä on 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: 2017

Pituus: 186 m

Bruttotonnit: 28,258 t

Matkustajia: 382

Henkilökuntaa: 302


Silver Wind

Vuonna 1995 liikennöinnin aloittanut Silver Wind on suhteellisen pieni luksusalus, jolle mahtuu 296 matkustajaa ja 222 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2017 ja pituutta sillä on 157 metriä.

 

 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1995

Uudistettu: 2017/2020

Pituus: 156,7 m

Bruttotonnit: 17,400 t

Matkustajia: 296

Henkilökuntaa: 222Risteilyhinnat eivät sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle. Palvelurahan suositeltu määrä vaihtelee varustamokohtaisesti (7-17 USD/hlö/vrk) riippuen valitusta hyttikategoriasta ja se summa lisätään automaattisesti matkustajien hyttitilille. Mikäli matkustaja ei ole tyytyväinen palvelutasoon voi tätä summaa käydä pienentämässä laivan vastaanotossa risteilyn aikana. Varustamokohtaiset suositukset ovat esillä online varausmoottorissa ”hintaan sisältyy” kohdassa.

Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. Silversean risteilyillä varausmaksu on 25% risteilyn kokonaishinnasta. Loppumaksu on suoritettava 125 vrk ennen matkan alkua.


Silversea Cruisesin kanta-asiakasohjelman nimi on Venetian Society. Kanta-asiakkaana saat muun muassa nauttia yksityisistä juhlista laivalla ja alennuksista valikoiduista risteilyistä. Kaikki kanta-asiakasedut on saatavilla myös Risteilykeskuksen kautta varattaessa.
Kuuden tähden luksusvarustamo Silversean laivastoon kuuluu yhdeksän pientä risteilyalusta. Silversean luksusristeilyillä nautitaan mielenkiintoisista satamakohteista, ensiluokkaisesta palvelusta ja ainutlaatuisista ruokailuelämyksistä. Lasi samppanjaa lounaalla, gourmet-herkkuja illallisella… kaikki kuuluu risteilyn hintaan! Silversean laivastossa on viiden luksusristeilyaluksen lisäksi neljä noin 130-paikkaista Exploration-alusta, joilla tutustutaan maailman jännittävimpiin luontokohteisiin – tietenkään luksuksesta tinkimättä. Alukset vievät sinut elämäsi seikkailulle Galápagossaarille, Antarktikselle ja Afrikan rannikolle! 

 

Luksusta koko rahan edestä

Silversean risteilyillä kaikki on mahdollista. Tekeekö sinun mieli nauttia aamiainen omalla parvekkeellasi? Haluatko tilata baarista pelkkää samppanjaa? Toivoisitko, että jääkaappisi olisi täytetty pelkillä lempijuomillasi? Kaikki onnistuu – ja mikä parasta, palvelut kuuluvat risteilyn hintaan! Silversean risteilyillä palvelu on aina yksilöllistä. Oma hovimestarisi purkaa halutessasi matkalaukkusi ja tekee pöytävaraukset aluksen erikoisravintoloihin. Risteilyllä pääset keskittymään vain olennaiseen, eli lomailuun!

 

Pienillä aluksilla on intiimi tunnelma, sillä matkustajia on vain 296–540. Tästä huolimatta ravintola- ja viihdetarjonnasta ei ole tingitty. Silversean luksusaluksilla on 4–6 ravintolaa, joissa tarjoillaan tuoreista raaka-aineista tehtyjä gourmet-annoksia. Herkullisia annoksia voi tilata huonepalvelun kautta veloituksetta omaan sviittiin, jos rauhallinen illallinen parvekkeella houkuttelee ravintolailtaa enemmän. Huonepalvelusta saa tilattu kevyitä annoksia myös aluksen yleisiin oleskelutiloihin. 

 

Mielenkiintoiset kohteet

Silversea panostaa risteilyreittiensä valintaan. Varustamo pystyy tarjoamaan asiakkailleen parempia kohdesatamia, sillä alukset pääsevät rantautumaan pieniin satamiin ja aina lähelle kohteen keskustaa. Kierrä ympäri Etelä-Amerikkaa, näe Välimeren kauneimmat satamat, seilaa Tyynenmeren halki tai nauti auringosta Karibianmerellä. Varustamo tarjoaa risteilyjä yli 800 kohteeseen ympäri maailmaa. Tutustu mielenkiintoisiin matkareitteihin online-varaamossamme!

 

Exploration-risteilyt ainutlaatuisiin luontokohteisiin

Tutkimusmatkaristeily luksuspalveluilla? Rentouttavien luksusristeilyjensä lisäksi Silversea tarjoaa ylellisiä tutkimusmatkaristeilyjä maailman jännittävimpiin luontokohteisiin neljällä noin 130-paikkaisella Exploration-aluksellaan. 

 

Lähde tutustumaan Antarktikseen täysin ainutlaatuisella tavalla! Silver Explorer ja Silver Cloud Expedition alukset on rakennettu seilaamaan arktisissa vesissä. Päivällä asiantunteva tutkimusmatkatiimi esittellee sinulle toinen toistaan eksoottisemman kohteen. Illalla retkikankeus haihtuu samppanjaa siemaillessa luksusaluksen baarissa. Villistä luonnosta kiinnostuneet voivat suunnata Silver Galapagoksella yhteen maailman eristyneimmistä luontokohteista, Galapagossaarille. Silver Discoverer risteilee ympäri maailmaa jännittävissä kohteissa, jonne isommilla risteilyaluksilla ei ole asiaa.  
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!