Hapag-Lloyd Cruises

Varaa risteily

Saksalainen varustamo Hapag-Lloyd Cruises syntyi 70-luvulla kahden höyrylaivajättiläisen yhdistyessä yhdeksi supervoimaksi. Jo aikanaan varustamo asetti riman korkealle, ja nykyään Hapag-Lloyd tarjoaa korkealuokkaisia luksusristeilyitä ympäri maailman meriä. Kaikki varustamon alukset ovat tasokkaita, mutta niillä on kaikilla oma tyylinsä.

Tutustu varustamoon

Varaa risteilyt kohteittain

Videot

Lisätietoa

 • Hintaan sisältyvät palvelut

  Valitsitpa Hanseatic Inspirationin tutkimusmatkaristeilyn tai jonkin Europa 2:n ylellisistä reiteistä, Hapag-Lloyd Cruisesin risteilyiden hintaan sisältyvät aina kaikki ruokailut laivalla, monipuolinen viihdeohjelma, laajat kylpyläpalvelut, yöpyminen tyylikkäissä hyteissä ja paljon muuta!

  Lue lisää: Hintaan sisältyvät palvelut
 • Hyvä tietää

  Tutustu ohjeistukseen ennen risteilylle lähtöä. Mikäli et löydä mieltä askarruttavaan asiaan vastausta, asiakaspalvelijamme auttavat mielellään!

  Lue lisää: Hyvä tietää
 • Ruokailuelämykset

  Ruoka Hapag-Lloyd Cruisesin risteilyillä on erinomaista ja ravintolat ovat tyylikkäästi sisustettuja. Ruokailuajat aluksilla ovat joustavat ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Lähde makumatkalle vailla vertaa!

  Lue lisää: Ruokailuelämykset
 • Urheilu ja hyvinvointi

  Pidä huolta itsestäsi myös risteilyn aikana. Hapag-Lloydin alukset tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja liikuntaan, urheiluun ja rentoutumiseen.

  Lue lisää: Urheilu ja hyvinvointi
 • Retkitarjonta

  Hanseatic Inspirationin matkassa pääset näkemään vieraita kulttuureja, eksoottisia eläimiä ja ainutlaatuisia maisemia. Europa 2 alus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia retkiä. Koska alus on kaksikielinen, jokaisessa satamakohteessa on tarjolla vähintään yksi englanniksi opastettu retki.

  Lue lisää: Retkitarjonta
 • Viihde ja aktiviteetit

  Viihdeohjelma ja aktiviteettitarjonta vaihtelevat aluksen mukaan. Hanseatic Inspirationin explorer-risteilyillä keskitytään enimmäkseen risteilykohteisiin ja varustamon retkiin. Myös Europa 2 aluksella tarjotaan retkiä satamakohteisiin, mutta viihdettä löytyy paljon myös itse alukselta.

  Lue lisää: Viihde ja aktiviteetit

Laivat

 • Bruttotonnit: 42 830
 • Bruttotonnit: 15 650