Varaa risteily  


Princess Cruises

Princess Cruisesilla on maailmanlaajuisesti enemmän risteilykohteita kuin millään muulla varustamolla: risteilyalukset seilaavat muun muassa Välimerellä, Alaskassa, Australiassa, Karibialla ja Panaman kanavalla. Lemmenlaiva-televisiosarjasta tutuksi tulleet laivat tarjoavat valtavasti palveluja, mutta kuitenkin intiimin, pienempien laivojen, tunnelman.
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!fff

Princess Cruisesin risteilyllä jokainen päivä on uusi seikkailu. Laivan ylellliset tilat ja ystävällinen henkilökunta luovat viihtyisät puitteet monipuoliselle toiminnalle. Voit kehittää lyöntejäsi puttausgreenillä, jännittää rulettipöydässä kasinolla tai pulahtaa uima-altaaseen aurinkokannella. 
Princess Cruises tarjoaa erilaisia ravintolavaihtoehtoja, jotta jokainen matkustaja voisi valita itselleen mieluisimman tavan herkutella.
Risteilyn jälkeen olet kuin uusi ihminen, virkistynyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Risteilyaluksen hyvinvointikeskuksessa voit nauttia kylpylähoidoista tai treenata hyvin varustetulla salilla. Käytössäsi ovat myös kauneushoitolan palvelut. 
Retket ovat yhtä olennainen osa risteilykokemustasi kuin risteilyaluksella tarjolla olevat aktiviteetit. Aina kun alus saapuu satamaan, sinulla on mahdollisuus osallistua opastetulle retkelle tutustuen paikalliseen kulttuuriin. Kohteesta riippuen tarjolla voi olla villieläinsafari, jäätikkövaellus tai pyöräretki maaseudulle.
Risteilyn hintaan kuuluu aina upeita matkakohteita sekä majoittuminen miellyttävässä hytissä. Lisäksi pääset nauttimaan monista muista palveluista pelkän risteilymaksun hinnalla.
Erityisesti 3–17-vuotiaille tarkoitetuissa Youth & Teen Centereissä on monenlaista ohjelmaa ja toimintaa nuoremmalle risteilyväelle. Koulutetut ohjaajat huolehtivat siitä, että eri-ikäiset lapset ja nuoret nauttivat olostaan laivalla ikäistensä seurassa.
Princess Cruisesin alukset ovat oiva lomakohde romantiikan nälkäisille tai pareille, jotka haluavat juhlia rakkauttaan. Princess Cruises oli Pohjois-Amerikan ensimmäinen – ja edelleen ainoa – iso risteilyvarustamo, jonka laivoilla kapteenilla on oikeus vihkiä avioliittoon.
Princess Cruisesin Sanctuary-allasalue on pakopaikka kaiken touhun ja tohinan keskellä. Löydät kaipaamasi rauhan ja yksinäisyyden ylellisessä ympäristössä, joka muistuttaa palmurantaa kaukomailla. Erikoisdrinkit, kevyet ateriat, hieronnat ja huomaavainen palvelu ovat osa konseptia.

Se oikea lemmenlaiva

Princess Cruises aloitti toimintansa vuonna 1965 tarjoamalla Meksikon risteilyjä yhdellä aluksella. Vaatimattomasta alusta se on kasvanut yhdeksi maailman johtavista risteilyvarustamoista. Sen loistoristeilijöillä lomailee yli miljoona matkustajaa vuosittain ja sillä on risteilykohteita maailmanlaajuisesti enemmän kuin millään muulla varustamolla. Vuonna 2015 Princess Cruises täytti 50 vuotta.

 

Varustamo ponnahti julkisuuteen vuonna 1977, kun Pacific Princess valittiin Lemmenlaiva-televisiosarjaan päärooliin. Sarjalla oli joka viikko miljoonia katsojia aikana, jolloin loma merellä oli ajatuksena vielä uusi ja tuntematon. Sarjasta tuli maailmanlaajuinen menestys, ja edelleen varustamon nimi ja merenneitologo merkitsevät monelle samaa kuin “risteily”.

 

Nykyaikainen laivasto

Princess Cruises -varustamon laivat ovat nykyaikaisimpia maailman valtamerillä purjehtivia loistoristeilijöitä. Tällä hetkellä liikenteessä on 18 alusta, mutta laivasto laajenee jatkuvasti. Princess Cruises ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan vaan panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen voidakseen paremmin vastata risteilyasiakkaidensa tarpeisiin. Yhtiön 1990-luvun puolivälissä lanseeraamat Sun-laivaluokan alukset mahdollistivat aivan uudenlaisen risteilykonseptin: matkustajat voivat itse räätälöidä risteilystään juuri sellaisen kuin haluavat. Jokainen voi rakentaa risteilystään oman näköisensä valitsemalla haluamansa aktiviteetit ja palvelut. Vapaus ennalta määrätystä ohjelmasta takaa yksilöllisen ja omien mieltymysten mukaisen lomakokemuksen.

 

Tänä päivänä valinnan vapaus tarkoittaa sitä, että kukin alus tarjoaa omanlaisensa vaihtoehdot, on sitten kyse ravintoloista, matkakohteista tai viihdetarjonnasta. Korkeatasoisesta asiakaspalvelusta on tullut Princess Cruisesin tavaramerkki. Risteilymatkustajille on myös tarjolla mahdollisuus itsensä kehittämiseen: ScholarShip@Sea-ohjelmassa on tietokonekoulutusta, keramiikkapajaa, ruuanlaittokurssia, talouden hallintaa ja valokuvausta. Joillakin aluksilla voi ulkouima-altaan laidalla olevalta jättiruudulta katsoa illan pimetessä elokuvia tai seurata konsertteja.

 

Luksusta

Princess Cruises -varustamo haluaa tarjota matkustajilleen risteilykokemuksen, johon kuuluu paitsi runsaasti valinnanvaraa myös sopivasti ylellisyyttä eli “jättiristeilijän mahdollisuudet ja pienen laivan tunnelman”. Suurimmillakin risteilyaluksilla julkiset tilat ovat mittasuhteiltaan inhimillisiä ja miellyttävästi ajan henkeen sisustettuja. Matkustajat voivat rentoutua ja nauttia olostaan huolettomassa, merellisessä ilmapiirissä, joka heijastelee tämän päivän lifestyle-ajattelua.

 

Luksuslaivojen suunnittelussa yhtiö on jo pitkään panostanut siihen, että mahdollisimman moni saisi risteilyllään nauttia siitä kaikkein halutuimmasta luksuksesta – omasta parvekkeesta. Princess Cruises teki historiaa 1980-luvulla, kun se ryhtyi varustamaan tavallisetkin hytit parvekkeilla, olihan yksityistä terassia totuttu pitämään vain kaikkein kalleimpiin sviitteihin kuuluvana ylellisyytenä. Tänä päivänä Princess Cruisesin laivoissa on enemmän parvekkeellisia hyttejä kaikissa eri kategorioissa kuin minkään muun varustamon laivoissa. Toimivat tilat, harkittu sisustus ja jo tavaramerkiksi muodostunut palvelutaso luovat ylellisen, mutta samalla rennon ilmapiirin, jossa jokainen matkustaja voi kokea täydellisen lomaelämyksen.


Alaskasta Karibialle

Valinnanvapauden filosofia näkyy myös Princess Cruises-varustamon risteilyohjelmassa. Yhtiön valikoimassa on lähes 100 erilaista risteilyä, joiden kesto vaihtelee yhdestä viikosta 102 päivään. Risteilyreitit ulottuvat kaikille seitsemälle mantereelle ja käyntisatamia on noin 280 eri puolilla maailmaa. Princess Cruisesin risteilyihin on mahdollista yhdistää yli 2000 maihin suuntautuvaa retkeä, ja varustamo kehittää jatkuvasti lisää vaihtoehtoja, joista asiakkaat voivat valita haluamansa risteilyn ja kiertomatkan yhdistelmän. Princess Cruisesin risteilyjen kohdealueita ovat Alaska, Karibianmeri, Panaman kanava, Meksikon Riviera, Etelä-Amerikka, Australia ja Uusi Seelanti, Havaiji, Tahiti ja Ranskan Polynesia, Aasia, Intia, Afrikka, Eurooppa, Kanada ja Uusi Englanti sekä Etelämanner. Myös valtameri- tai maailmanympäripurjehdukset kuuluvat Princess Cruisesin valikoimiin.

 

Alaskan pioneeri

Princess Cruises on Alaskan risteilyjen pioneeri ja jatkuvasti vahvasti läsnä Alaskassa. Varustamolla on Seattlessa oma Princess Tours -osastonsa, jonka kautta se järjestää lomamatkoja “keskiyön auringon maahan”. Princess Cruises on Washingtonin osavaltion suurin risteilyjä ja kiertomatkoja yhdistävä matkanjärjestäjä. Sillä on käytössään kahdeksan risteilylaivaa ja viisi majoituspaikkaa erämaan jokivarsilla. Maisemaikkunoin ja lasikatoin varustetut junavaunut ja tasokkaat turistibussit takaavat miellyttävän ja joustavan siirtymisen satamasta sisämaahan ja takaisin. Risteilymatkustajat pääsevät vaivattomasti tutustumaan myös Alaskan erämaahan ja sen ainutlaatuisiin kohteisiin.

Carnival Corporation

Princess Cruises on osa Carnival Corporationia (NYSE: CCL ja CUK), joka on yksi maailman suurimmista lomamatkoja tarjoavista yrityksistä.Varaa online »Tutustu Princess Cruises varustamoon!


Tekemistä laivallaHyvä tietääLaivaesittelytLaivaluokatParhaat tarjouksetKanta-asiakasohjelma


Caribbean Princess

113 000 bruttorekisteritonnin kokoinen Caribbean Princess on yksi varustamon suurimmista aluksista. Viiden tähden alus tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi. Alus on liikennöinyt vuodesta 2004. Edellisen kerran alusta uusittiin keväällä 2019.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2004

Uudistettu: 2019

Pituus: 290 m

Bruttotonnit: 112 894 t

Matkustajia: 3 140

Henkilökuntaa: 1 200

Laivaluokka: Caribbean-luokka


Coral Princess

Coral Princess ja sen sisaralus Island on rakennettu niin kapeiksi, että ne pystyisivät seilaamaan Panaman Kanavasta sekä Alaskan vuonoilla. Aluksella on tilaa noin 2000 matkustajalle. Coral Princess aloitti liikennöinnin vuonna 2003. Edellisen kerran alusta on remontoitu vuonna 2019.


Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2003

Uudistettu: 2019

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 91 627 t

Matkustajia: 2214

Henkilökuntaa: 895

Laivaluokka: Coral-luokka


Crown Princess

Crown Princess aloitti liikennöinnin vuonna 2006. Edellisen kerran alus on uusittu vuonna 2018. Alus kuuluu Emerald-laivaluokkaan. Alus on kooltaan 113 000 bruttorekisteritonnia ja näin ollen yksi varustamon suurimmista aluksista.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2006

Uudistettu: 2018

Pituus: 288 m

Bruttotonnit: 113 000 t

Matkustajia: 3 674

Henkilökuntaa: 1 200

Laivaluokka: Emerald-luokka


Diamond Princess

Diamond Princess aloitti liikennöinnin maaliskuussa 2004. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2019. Lähes 116 000 bruttorekisteritonnin kokoisella aluksella on tilaa 2670 matkustajalle. Viiden tähden risteilyalus Diamond Princess tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2004

Uudistettu: 2019

Pituus: 290 m

Bruttotonnit: 115 906 t

Matkustajia: 3 247

Henkilökuntaa: 1 100

Laivaluokka: Gem-luokka


Emerald Princess

Bruttotonneiltaan 113 000 kokoinen Emerald Princess on yksi Princess Cruisesin suurimmista aluksista. Vuonna 2007 rakennettua alusta on edellisen kerran uudistettu vuonna 2019. Emerald Princess tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2007

Uudistettu: 2019

Pituus: 288 m

Bruttotonnit: 113 561 t

Matkustajia: 3 080

Henkilökuntaa: 1 200

Laivaluokka: Emerald-luokka


Golden Princess

Golden Princess on liikennöinyt vuodesta 2001. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2018. Alus kuuluu Grand-laivaluokkaan. Tasokas Golden Princess tarjoaa erinomaisia ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: 2018/2020

Pituus: 289 m

Bruttotonnit: 108 865 t

Matkustajia: 2 600

Henkilökuntaa: 1 100

Laivaluokka: Grand-luokka


Grand Princess

Grand Princess aloitti liikennöinnin vuonna 1998. Edellisen kerran alusta on uusittu vuonna 2019. Nimensä mukaisesti alus on Grand-laivaluokan lippulaiva. Tasokas Grand Princess tarjoaa erinomaisia ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2019

Pituus: 289 m

Bruttotonnit: 107 517 t

Matkustajia: 2 600

Henkilökuntaa: 1 150

Laivaluokka: Grand-luokka


Island Princess

Island Princess on sisaraluksensa Coral Princessin tapaan rakennettu Panaman Kanavan ja Alaskan vuonojen kapeita merireittejä varten. Aluksella on tilaa noin 2000 matkustajalle. Island Princess aloitti liikennöinnin vuonna 2003. Edellisen kerran alusta on uusittu vuonna 2017. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2003

Uudistettu: 2017

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 91 627 t

Matkustajia: 2 657

Henkilökuntaa: 900

Laivaluokka: Coral-luokka


Majestic Princess

Keväällä 2017 liikennöinnin aloittanut Majestic Princess on Princess Cruisesin uusin risteilyalus, jonka seilaa lähivuosina Aasiassa. Majestic Princess on varustamon suurin risteilyalus yhdessä sisaralustensa kanssa. 330 metriä pitkä risteilyalus tarjoaa tilat 3560 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2017

Uudistettu: -

Pituus: 330 m

Bruttotonnit: 143 700 t

Matkustajia: 3560

Henkilökuntaa: 1350

Laivaluokka: Royal-luokka


Pacific Princess

Princess Cruisesilla on menestyksekäs yli 50-vuotinen historia. Varustamo tuli erityisen tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä ja nykyisin se tarjoaa ylellisen ja modernin tavan matkustaa.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1999

Uudistettu: 2017

Pituus: 181 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 670

Henkilökuntaa: 375


Regal Princess

Vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut Regal Princess on Princess Cruisesin toiseksi uusin risteilyalus. Regal Princess on sisaralustensa kanssa varustamon suurimpia aluksia: se on pituudeltaan 330 metriä ja tarjoaa tilat 3560 matkustajalle. Yksi aluksen kohokohdista on lasipohjainen kävelykatu 'SeaWalk'. Risteilyalusta on edellisen kerran remontoitu vuonna 2017.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2014

Uudistettu: 2017

Pituus: 330 m

Bruttotonnit: 142 714 t

Matkustajia: 3 560

Henkilökuntaa: 1 346

Laivaluokka: Royal-luokka


Royal Princess

Vuonna 2013 liikennöinnin aloittanut Royal Princess on yhdessä sisaraluksensa Regal Princessin kanssa varustamon suurimpia aluksia. Royal Princess on 330 metriä pitkä, ja sillä on tilaa 3560 matkustajalle.  Yksi aluksen kohokohdista on lasipohjainen kävelykatu 'SeaWalk'. Risteilyalusta on uudistettu edellisen kerran vuonna 2016.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2013

Uudistettu: 2016

Pituus: 330 m

Bruttotonnit: 142 000 t

Matkustajia: 3 560

Henkilökuntaa: 1 346

Laivaluokka: Royal-luokka


Ruby Princess

Ruby Princess on Emerald-laivaluokkan alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2008. Alus on uusittu vuonna 2015. Ruby Princess tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2008

Uudistettu: 2015

Pituus: 290 m

Bruttotonnit: 113 000 t

Matkustajia: 3 100

Henkilökuntaa: 1 200

Laivaluokka: Emerald-luokka


Sapphire Princess

Sapphire Princess aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Edellisen kerran alus on uusittu vuonna 2018. Bruttorekisteritonneiltaan 116 000 kokoinen alus  on yksi varustamon suurimmista aluksista. Tyylikäs Sapphire Princess tarjoaa risteilyasiakkaille tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen lisäksi. Alus liikennöi pääasiassa Aasiassa.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2004

Uudistettu: 2018

Pituus: 290 m

Bruttotonnit: 115 875 t

Matkustajia: 2 670

Henkilökuntaa: 1 100

Laivaluokka: Gem-luokka


Sea Princess

Sea Princess aloitti liikennöinnin vuonna 1998. Edellisen kerran sitä kunnostettiin vuonna 2017. Alus on kooltaan 77 500 bruttorekisteritonnia, ja sillä on tilaa hieman yli 2000 matkustajalle. Suurimmassa osassa hyteistä on parveke, jolta on mukava ihailla muuttuvia maisemia.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2017

Pituus: 261 m

Bruttotonnit: 77 499 t

Matkustajia: 2 000

Henkilökuntaa: 910

Laivaluokka: Sun-luokka


Sky Princess

Vuonna 2019 valmistuva Sky Princess on ensimmäinen varustamon alus, joka on suunniteltu alusta loppuun Princess MedallionClass -teknologiaa varten. Royal-laivaluokan neljänneltä alukselta löytyy tuttuja Princess-suosikkeja kuten Movies Under the Stars -ulkoilmateatteri ja aikuisten allasalue The Sanctuary, mutta myös uutuuksia kuten Take Five jazzklubi ja Ocean Terrace Seafood Bar ravintola.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2019

Pituus: 330 m

Bruttotonnit: 142 714 t

Matkustajia: 3 660

Henkilökuntaa: 1 350

Laivaluokka: Royal-luokka


Star Princess

Grand-laivaluokkaan kuuluva Star Princess aloitti liikennöinnin vuonna 2002. Edellisen kerran risteilyalusta on uusittu vuonna 2017. Alus on 290 metriä pitkä ja tarjoaa tilat 2590 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2002

Uudistettu: 2017

Pituus: 290 m

Bruttotonnit: 109 000 t

Matkustajia: 2 590

Henkilökuntaa: 1 150

Laivaluokka: Grand-luokka


Sun Princess

Sun Princess aloitti liikennöinnin joulukuussa 1995. Edellisen kerran sitä on uudistettu vuonna 2018. Bruttorekisteritonneiltaan 77 000 kokoisella risteilyaluksella on tilaa hieman yli 2000 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1995

Uudistettu: 2018

Pituus: 261 m

Bruttotonnit: 77 441 t

Matkustajia: 2 010

Henkilökuntaa: 900

Laivaluokka: Sun-luokka


Royal-luokka


Royal-laivaluokkaan kuuluu kolme modernia 2010-luvulla rakennettua risteilyalusta, joilla on tilaa noin 3560 matkustajalle. Royal-luokkaan on lisäksi saapumassa kaksi uutta tulokasta, Sky Princess talvella 2019 ja Enchanted Princess vuonna 2020. Aluksilla on entistä enemmän erilaisia ravintolavaihtoehtoja ja viihdeohjelmaa.

 

Royal-luokkaan kuuluvat alukset:

Majestic Princess - UUSIN

  |  

Regal Princess

  |  

Royal Princess

 Sky PrincessTULOSSA 2019

Enchanted Princess - TULOSSA 2020

Emerald-luokka


Emerald-laivaluokkaan kuuluu kolme modernia 2000-luvulla rakennettua risteilyalusta. Emerald-laivaluokan aluksilla on tilaa noin 3000 matkustajalle. Tyylikkäät alukset ovat taattua Princess-tasoa.

 

Emerald-luokkaan kuuluvat alukset:

Crown Princess   |   Emerald Princess   |   Ruby Princess

Caribbean-luokka


Caribbean-laivaluokkaan kuuluu vain yksi risteilyalus, jolla on tilaa noin 3100 matkustajalle. Vuonna 2004 rakennetun Caribbean Princessin parhaita paloja ovat tyylikäs Atrium ja Skywalker's Nightclub.

 

Caribbean-luokkaan kuuluvat alukset:

Caribbean Princess

Gem-luokka


Gem-laivaluokkaan kuuluu kaksi erityisen tilavaa risteilyalusta. Vuonna 2004 rakennetuilla aluksilla on tilaa vain 2600 matkustajalle, vaikka ne ovat bruttotonneiltaan Caribbean-luokan alusta isompia. Diamond Princess remontoitiin vuonna 2015.

 

Gem-luokkaan kuuluvat alukset:

Diamond Princess   |   Sapphire Princess

Grand-luokka


Grand-laivaluokkaan kuuluu kolme risteilyalusta, joiden hyteistä 80 % on parvekehyttejä. Urauurtavan laivaluokan aluksilla on suosittu ulkoilmaelokuvateatteri ja aikuisten oma hemmottelualue "The Sanctuary". Kaikki Grand-luokan alukset on remontoitu 2010-luvulla.

 

Grand-luokkaan kuuluvat alukset:

Golden Princess   |   Grand Princess   |   Star Princess

Coral-luokka


Coral-laivaluokkaan kuuluu kaksi erityisen tilavaa risteilyalusta, jotka on suunniteltu pienemmille matkustajamäärille. Aluksiin mahtuu vain 2200 matkustajaa. Ketterän kokoiset alukset ovat täydellisiä seilaamaan Alaskan kapeilla meriväylillä ja Panaman kanavassa. Alukset on remontoitu 2010-luvulla.

 

Coral-luokkaan kuuluvat alukset:

Coral Princess   |   Island Princess

Sun-luokka


Sun-laivaluokkaan kuuluu kaksi keskikokoista risteilyalusta, joihin mahtuu noin 2000 matkustajaa. Alukset liikennöivät lähinnä Australiasta ja Uudessa-Seelannista. Kompaktin kokoisia aluksia käytetään myös maailman ympäri -risteilyillä.

 

Sun-luokkaan kuuluvat alukset:

Sea Princess   |   Sun Princess

 Risteilyhinnat eivät sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle. Palvelurahan suositeltu määrä vaihtelee varustamokohtaisesti (7-17 USD/hlö/vrk) riippuen valitusta hyttikategoriasta ja se summa lisätään automaattisesti matkustajien hyttitilille. Mikäli matkustaja ei ole tyytyväinen palvelutasoon voi tätä summaa käydä pienentämässä laivan vastaanotossa risteilyn aikana. Varustamokohtaiset suositukset ovat esillä online varausmoottorissa ”hintaan sisältyy” kohdassa.

Juomapaketit tekevät risteilystä helpompaa, eikä maksamista tarvitse miettiä enää risteilyn aikana. Paketteja on useita erilaisia, joten jokainen voi valita niistä sellaisen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Paketilla on päiväkohtainen hinta ja juomia saa rajattomasti.


Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. Princess Cruisesin risteilyillä varausmaksu on 20 % risteilyn hinnasta. 


Etkö ole aikaisemmin käynyt kansainvälisellä risteilyllä? Lue usein kysytyt kysymykset ennen risteilylle lähtöä!


Princess Cruisesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Captain's Circle. 

Kaikki kanta-asiakasedut saa myös Risteilykeskuksen kautta tehtyihin varauksiin.


Princess Cruises lanseerasi Princess AccessSM -esteettömyysohjelmansa jo vuonna 1992. Siitä lähtien varustamo on kehittänyt laivojensa esteettömyyttä, jotta kaikki voisivat nauttia onnistuneesta risteilylomasta kaikkialla maailmassa.
Se oikea lemmenlaiva

Princess Cruises aloitti toimintansa vuonna 1965 tarjoamalla Meksikon risteilyjä yhdellä aluksella. Vaatimattomasta alusta se on kasvanut yhdeksi maailman johtavista risteilyvarustamoista. Sen loistoristeilijöillä lomailee yli miljoona matkustajaa vuosittain ja sillä on risteilykohteita maailmanlaajuisesti enemmän kuin millään muulla varustamolla. Vuonna 2015 Princess Cruises täytti 50 vuotta.

 

Varustamo ponnahti julkisuuteen vuonna 1977, kun Pacific Princess valittiin Lemmenlaiva-televisiosarjaan päärooliin. Sarjalla oli joka viikko miljoonia katsojia aikana, jolloin loma merellä oli ajatuksena vielä uusi ja tuntematon. Sarjasta tuli maailmanlaajuinen menestys, ja edelleen varustamon nimi ja merenneitologo merkitsevät monelle samaa kuin “risteily”.

 

Nykyaikainen laivasto

Princess Cruises -varustamon laivat ovat nykyaikaisimpia maailman valtamerillä purjehtivia loistoristeilijöitä. Tällä hetkellä liikenteessä on 18 alusta, mutta laivasto laajenee jatkuvasti. Princess Cruises ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan vaan panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen voidakseen paremmin vastata risteilyasiakkaidensa tarpeisiin. Yhtiön 1990-luvun puolivälissä lanseeraamat Sun-laivaluokan alukset mahdollistivat aivan uudenlaisen risteilykonseptin: matkustajat voivat itse räätälöidä risteilystään juuri sellaisen kuin haluavat. Jokainen voi rakentaa risteilystään oman näköisensä valitsemalla haluamansa aktiviteetit ja palvelut. Vapaus ennalta määrätystä ohjelmasta takaa yksilöllisen ja omien mieltymysten mukaisen lomakokemuksen.

 

Tänä päivänä valinnan vapaus tarkoittaa sitä, että kukin alus tarjoaa omanlaisensa vaihtoehdot, on sitten kyse ravintoloista, matkakohteista tai viihdetarjonnasta. Korkeatasoisesta asiakaspalvelusta on tullut Princess Cruisesin tavaramerkki. Risteilymatkustajille on myös tarjolla mahdollisuus itsensä kehittämiseen: ScholarShip@Sea-ohjelmassa on tietokonekoulutusta, keramiikkapajaa, ruuanlaittokurssia, talouden hallintaa ja valokuvausta. Joillakin aluksilla voi ulkouima-altaan laidalla olevalta jättiruudulta katsoa illan pimetessä elokuvia tai seurata konsertteja.

 

Luksusta

Princess Cruises -varustamo haluaa tarjota matkustajilleen risteilykokemuksen, johon kuuluu paitsi runsaasti valinnanvaraa myös sopivasti ylellisyyttä eli “jättiristeilijän mahdollisuudet ja pienen laivan tunnelman”. Suurimmillakin risteilyaluksilla julkiset tilat ovat mittasuhteiltaan inhimillisiä ja miellyttävästi ajan henkeen sisustettuja. Matkustajat voivat rentoutua ja nauttia olostaan huolettomassa, merellisessä ilmapiirissä, joka heijastelee tämän päivän lifestyle-ajattelua.

 

Luksuslaivojen suunnittelussa yhtiö on jo pitkään panostanut siihen, että mahdollisimman moni saisi risteilyllään nauttia siitä kaikkein halutuimmasta luksuksesta – omasta parvekkeesta. Princess Cruises teki historiaa 1980-luvulla, kun se ryhtyi varustamaan tavallisetkin hytit parvekkeilla, olihan yksityistä terassia totuttu pitämään vain kaikkein kalleimpiin sviitteihin kuuluvana ylellisyytenä. Tänä päivänä Princess Cruisesin laivoissa on enemmän parvekkeellisia hyttejä kaikissa eri kategorioissa kuin minkään muun varustamon laivoissa. Toimivat tilat, harkittu sisustus ja jo tavaramerkiksi muodostunut palvelutaso luovat ylellisen, mutta samalla rennon ilmapiirin, jossa jokainen matkustaja voi kokea täydellisen lomaelämyksen.


Alaskasta Karibialle

Valinnanvapauden filosofia näkyy myös Princess Cruises-varustamon risteilyohjelmassa. Yhtiön valikoimassa on lähes 100 erilaista risteilyä, joiden kesto vaihtelee yhdestä viikosta 102 päivään. Risteilyreitit ulottuvat kaikille seitsemälle mantereelle ja käyntisatamia on noin 280 eri puolilla maailmaa. Princess Cruisesin risteilyihin on mahdollista yhdistää yli 2000 maihin suuntautuvaa retkeä, ja varustamo kehittää jatkuvasti lisää vaihtoehtoja, joista asiakkaat voivat valita haluamansa risteilyn ja kiertomatkan yhdistelmän. Princess Cruisesin risteilyjen kohdealueita ovat Alaska, Karibianmeri, Panaman kanava, Meksikon Riviera, Etelä-Amerikka, Australia ja Uusi Seelanti, Havaiji, Tahiti ja Ranskan Polynesia, Aasia, Intia, Afrikka, Eurooppa, Kanada ja Uusi Englanti sekä Etelämanner. Myös valtameri- tai maailmanympäripurjehdukset kuuluvat Princess Cruisesin valikoimiin.

 

Alaskan pioneeri

Princess Cruises on Alaskan risteilyjen pioneeri ja jatkuvasti vahvasti läsnä Alaskassa. Varustamolla on Seattlessa oma Princess Tours -osastonsa, jonka kautta se järjestää lomamatkoja “keskiyön auringon maahan”. Princess Cruises on Washingtonin osavaltion suurin risteilyjä ja kiertomatkoja yhdistävä matkanjärjestäjä. Sillä on käytössään kahdeksan risteilylaivaa ja viisi majoituspaikkaa erämaan jokivarsilla. Maisemaikkunoin ja lasikatoin varustetut junavaunut ja tasokkaat turistibussit takaavat miellyttävän ja joustavan siirtymisen satamasta sisämaahan ja takaisin. Risteilymatkustajat pääsevät vaivattomasti tutustumaan myös Alaskan erämaahan ja sen ainutlaatuisiin kohteisiin.

Carnival Corporation

Princess Cruises on osa Carnival Corporationia (NYSE: CCL ja CUK), joka on yksi maailman suurimmista lomamatkoja tarjoavista yrityksistä.
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!