Juomapaketit

Plus Beverage Package $64.99/päivä*

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $110.00/päivä

Paketti sisältää laajan valikoiman oluita, väkeviä alkoholeja, cocktaileja sekä viinejä laseittain $15 (tai $22 AUD Australiasta ja Uudesta-Seelannista lähtevillä ja sinne palaavilla risteilyillä) hintaan asti. Lisäksi pakettiin kuuluu pullovesi (enintään 500 ml), virvoitusjuomat ja mehut automaateista, smoothiet, erikoiskahvit ja teet, Frappés-kahvijuomat ja Red Bull -energiajuomat. Viinipulloista ja litran vesipulloista saa 25 % alennuksen.

Pakettiin eivät sisälly väkevät alkoholit tai viinit pulloittain, laivan kauppojen tuotteet, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on ostettava koko risteilyn ajaksi ja sen alaikäraja on 21 vuotta. Alkoholijuomia voi tilata maksimissaan 15 kpl/päivä. Alkoholittomia juomia voi tilata rajattomasti.

Premier Beverage Package $84.99/päivä*

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $140.00/päivä

Paketti sisältää laajan valikoiman oluita, väkeviä alkoholeja, cocktaileja sekä viinejä laseittain $20 (tai $30 AUD Australiasta ja Uudesta-Seelannista lähtevillä ja sinne palaavilla risteilyillä) hintaan asti. Lisäksi pakettiin kuuluu pullovesi (enintään 500 ml), virvoitusjuomat ja mehut automaateista, smoothiet, erikoiskahvit ja -teet, Frappés-kahvijuomat ja Red Bull -energiajuomat. Viinipulloista sekä litran vesipulloista saa 25 % alennuksen. Erikoisravintoloissa ruokaillessa litran vesipullot sisältyvät pakettiin.

Pakettiin eivät sisälly väkevät alkoholit tai viinit pulloittain, laivan kauppojen tuotteet, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on ostettava koko risteilyn ajaksi ja sen alaikäraja on 21 vuotta. Alkoholijuomia voi tilata maksimissaan 15 kpl/päivä. Alkoholittomia juomia voi tilata rajattomasti.

Zero-Alcohol Package $29.99/päivä*

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $45.00/päivä

Paketti sisältää premium- ja erikoiskahvit sekä teet, kaakaot, virvoitusjuomat ja mehut automaatista, tölkkilimut, smoothiet, pullovedet (enintään 500 ml), Frappés-kahvijuomat, alkoholittomat mocktail-drinkit, energiajuomat (myös Red Bull) sekä pirtelöt.

Pakettiin eivät sisälly pullotetut juomat (pois lukien pullovesi), laivan kauppojen tuotteet, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

Classic Soda Package $14.99/päivä*

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $23.00/päivä

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä virvoitusjuomia ja mehuja automaateista, tölkkilimuja, alkoholittomia mocktail-drinkkejä ja smoothieita.

Pakettiin ei sisälly pullotettuja juomia, erikoiskahvit ja -teet, kaakao, jäätelöjuomat, matkamuistotuotteet laivan kaupoista, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

*Juomapakettien hintoihin lisätään automaattisesti 18 % palvelumaksu. Australiasta lähtevillä risteilyillä pakettien hintaan ei lisätä erikseen palvelumaksua.