Juomapaketit

Plus Beverage Package $59.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $86.99/päivä

Paketti sisältää laajan valikoiman oluita, väkeviä alkoholeja, cocktaileja sekä viinejä laseittain $12 (tai $16 AUD) hintaan asti. Lisäksi pakettiin kuuluu pullovesi (enintään 500 ml), virvoitusjuomat ja mehut automaateista, erikoiskahvit ja teet, Frappés-kahvijuomat ja Red Bull -energiajuomat. Viinipulloista, litran vesipulloista sekä tölkkilimuista saa 25 % alennuksen.

Pakettiin eivät sisälly väkevät alkoholit tai viinit pulloittain, laivan kauppojen tuotteet, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on ostettava koko risteilyn ajaksi ja sen alaikäraja on 21 vuotta. Paketti on saatavilla vain vähintään 4 yön risteilyille. Alkoholijuomia voi tilata maksimissaan 15 kpl/päivä.

Premier Beverage Package $79.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $113.99/päivä

Paketti sisältää laajan valikoiman oluita, väkeviä alkoholeja, cocktaileja sekä viinejä laseittain $18 (tai $22 AUD) hintaan asti. Lisäksi pakettiin kuuluu pullovesi (enintään 500 ml), virvoitusjuomat ja mehut automaateista, erikoiskahvit ja -teet, Frappés-kahvijuomat ja Red Bull -energiajuomat. Erikoisravintoloissa ruokaillessa litran vesipullot sisältyvät pakettiin. Viinipulloista, litran vesipulloista sekä tölkkilimuista saa 25 % alennuksen.

Pakettiin eivät sisälly väkevät alkoholit tai viinit pulloittain, laivan kauppojen tuotteet, minibaarin tuotteet ja tuliaislasit. Paketti on ostettava koko risteilyn ajaksi ja sen alaikäraja on 21 vuotta. Paketti on saatavilla vain vähintään 4 yön risteilyille. Alkoholijuomia voi tilata maksimissaan 15 kpl/päivä.

Classic Soda Package $9.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $15.33/päivä

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä virvoitusjuomia automaateista, valikoima tuoremehuja, alkoholittomia mocktail-drinkkejä ja smoothieita. Hintaan sisältyy myös juomamuki, jonka saa matkamuistoksi itselleen.

Pakettiin ei sisälly juomia pulloissa tai tölkeissä, erikoiskahvit ja -teet, kaakao, jäätelöjuomat, matkamuistotuotteet laivan kaupoista ja minibaarin tuotteet. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

Coffee & Soda Package $19.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä AUD $29.99/päivä

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä virvoitusjuomia automaateista, valikoima tuoremehuja, alkoholittomia mocktail-drinkkejä, smoothieita, erikoiskahveja, Frappés-kahvijuomat, teetä, kaakaojuomia, Red Bull -energiajuomat ja pirtelöitä. Lisäksi paketilla saa 25 % alennuksen vesipulloista sekä tölkkilimuista ja -mehuista. Hintaan sisältyy myös juomamuki, jonka saa matkamuistoksi itselleen.

Pakettiin ei sisälly juomia pulloissa tai tölkeissä, matkamuistotuotteet laivan kaupoista ja minibaarin tuotteet. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

New Grounds –kahvikupongit $31.00/kuponki

Etukupongilla saa risteilyn aikana 15 erikoiskahvia kaikissa niissä pisteissä, joissa tarjoillaan espressoa/cappuccinoa. Kahvikupongilla voi ostaa mitä tahansa listalla (Cafe Selects Menu) olevia kuumia tai kylmiä juomia (pois lukien Green Tea Fusion Smoothies -juomat). Kupongilla voi säästää jopa 20 % verrattuna siihen, mitä kahviannokset maksaisivat erikseen ostettuina.

 

Juomapakettien hintoihin lisätään automaattisesti 18 % palvelumaksu..