Juomapaketit

Premier Beverage Package $59.99/päivä

Paketti sisältää rajattoman määrän juomia sisältäen alkoholittomat juomat tölkissä tai pullossa, kahvi, tee, espresso, alkoholilliset ja alkoholittomat drinkit ja cocktailit, väkevät juomat, oluet ja viinit laseittain edellyttäen että juoman hinta on alle $10. Lisäksi viinipulloista saa 25 %:n alennuksen. Paketti on ostettava koko risteilyn ajaksi ja sen alaikäraja on 21 vuotta. Paketti on saatavilla vähintään 3 yön risteilyille (Australiassa vähintään 8 yön). Alkoholijuomia voi tilata maksimissaan 15 kpl/päivä.

 

Classic Soda Package $9.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä $14.99/päivä

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä virvoitusjuomia automaatista, valikoima tuoremehuja, alkoholittomia mocktail-drinkkejä ja smoothieita. Hintaan sisältyy myös juomamuki, jonka saa matkamuistoksi itselleen. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

 

Premier Coffee & Soda Package $19.99/päivä

Australiasta lähtevillä risteilyillä $25.99/päivä

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä virvoitusjuomia automaatista, valikoima tuoremehuja, alkoholittomia mocktail-drinkkejä, smoothieita, erikoiskahveja, teetä, kaakaojuomia, energiajuomia ja pirtelöitä. Lisäksi paketilla saa 25% alennuksen vesipulloista ja tölkkilimuista. Hintaan sisältyy myös juomamuki, jonka saa matkamuistoksi itselleen. Paketti on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain yhden juoman ostoon kerrallaan. Juomapaketti on ostettava koko risteilyn ajaksi.

 

New Grounds –kahvikupongit $31.00/kuponki

Etukupongilla saa risteilyn aikana 15 erikoiskahvia kaikissa niissä pisteissä, joissa tarjoillaan espressoa/cappuccinoa. Kahvikupongilla voi ostaa mitä tahansa listalla (Cafe Selects Menu) olevia kuumia tai kylmiä juomia (pois lukien Green Tea Fusion Smoothies -juomat). Kupongilla voi säästää jopa 20 % verrattuna siihen, mitä kahviannokset maksaisivat erikseen ostettuina.

 

Botteled Water Package $6.90/paketti

Pullovesipaketti sisältää 12 (500 ml) vesipulloa, jotka toimitetaan hyttiisi.

 

Juomapakettien hintoihin lisätään automaattisesti 18 % palvelumaksu.

Jokaisen matkustajan on ostettava oma juomapaketti. Paketteihin eivät sisälly minibaarien tuotteet, matkamuistotuotteet tai hyttipalvelu.