Princess Plus -etupaketit

Lisäämällä Princess Plus -etupaketin risteilyllesi, pääset nauttimaan rajattomasta nettipaketista* (yksi laite per käyttäjä) ja Plus-juomapaketista vain hintaan $40/pv/hlö! Lisätessäsi Princess Plus -paketin, palvelumaksut maksetaan myös puolestasi. Etujen yhteinen arvo on jopa yli $95/pv/hlö!

Etupaketti on saatavilla lähes kaikille vähintään 3 yön risteilyille, joiden lähtöpäivä on 1.4.2020 jälkeen. Etupaketti ei kuitenkaan ole saatavilla maailmanympäriristeilyille (World Cruise) eikä Grand Voyage -risteilyille.

Paketti tulee varata risteilyn yhteydessä. Teethän varauksen asiakaspalvelumme kautta.

 

*MedallionNet-laivoilla nettipaketti on rajaton. Muilla laivoilla nettipaketti on 5 000 minuuttia. MedallionNet-laivoihin kuuluvat Enchanted Princess (heinäkuusta 2020), Caribbean Princess, Coral Princess, Crown Princess, Diamond Princess, Discovery Princess (marraskuusta 2021), Emerald Princess, Grand Princess, Island Princess, Majestic Princess (huhtikuusta 2020), Regal Princess, Royal Princess, Ruby Princess, Sapphire Princess (toukokuusta 2020), Sky Princess ja Star Princess (kesäkuusta 2020)

 

Huom! Jos hytin ensimmäinen matkustaja ostaa Princess Plus -paketin, on myös toisen matkustajan ostettava se. Mikäli etupaketti ostetaan alle 21-vuotiaalle, saa hän Plus-juomapaketin sijaan Coffee & Soda -paketin.