Norjan vuonoristeilyt

Hurtigrutenin alukset ovat yli sadan vuoden ajan olleet Norjan karun rannikon elämänlanka. Matka on huikea elämys mihin vuodenaikaan tahansa. Hurtigrutenin alukset ovat normaaleja vuorolaivoja, joiden ensisijainen tarkoitus on kuljettaa ihmisiä ja tavaraa rannikon muutoin vaikeakulkuisiin kyliin ja kaupunkeihin. Alukset pysähtyvät päivittäin useita kertoja, osin myös yöaikaan. Muutamissa satamissa viivytään useampi tunti, mikä mahdollistaa retkiohjelman tai omatoimiset maissa käynnit.

Hurtigrutenin vuonoristeilyt

 • alk. 299 €

  Kiehtova rannikko

  Lähdöt joka päivä (4 pv)

  Vietä unohtumattomia hetkiä Hurtigrutenin risteilyllä. Reitti Tromssasta Bergeniin kulkee pitkin kuvankaunista Trollfjordenin vuonoa. Koe jännittävä RIB-safari Lofooteilla tai vieraile Unescon maailmanperintökohteessa, Vega-saarella, Helgelandin rannikolla. Nauti rentouttavista päivistä Norjan rannikolla!

  Tromssa – Bergen

  Lue lisää: Kiehtova rannikko
 • alk. 1 025 €

  Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen

  Lähdöt joka päivä (12 pv)

  Hurtigrutenin laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Reitti Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin Bergeniin on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Risteilyn aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia.

  Bergen – Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen
 • alk. 197 €

  Lofootit ja Helgeland

  Lähdöt joka päivä (3 pv)

  Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kahden yön risteilyllä Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa. Hurtigruten tarjoaa risteilyn aikana mielenkiintoisia retkiä; koe vaikkapa RIB-seikkailu Lofooteilla, lähde kotkasafarille Trollsfjordenissa tai vieraile UNESCOn maailmanperintökohteessa. Lähde unohtumattomalle matkalle Norjan luontoon!

  Tromssa – Trondheim

  Lue lisää: Lofootit ja Helgeland
 • alk. 172 €

  Miniristeily: Bergen–Trondheim

  Lähdöt joka päivä (3 pv)

  Minilomalle Norjaan! Tällä risteilyllä Bergenistä Trondheimiin näet jylhiä vuonomaisemia ja nautit Hurtigrutenin palveluista.

  Bergen – Trondheim

  Lue lisää: Miniristeily: Bergen–Trondheim
 • alk. 134 €

  Miniristeily: Trondheim–Bergen

  Lähdöt joka päivä (2 pv)

  Näe kaksi kaunista kaupunkia samalla matkalla! Minilomalla Norjassa koet aidon rannikkoseikkailun.

  Trondheim – Bergen

  Lue lisää: Miniristeily: Trondheim–Bergen
 • alk. 276 €

  Pohjois-Norja ja Nordkapp

  Lähdöt joka päivä (4 pv)

  Nauti keskiyön auringosta Hurtigrutenin risteilyllä. Reitillä Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa purjehdimme jännittävällä Finnmarkin rannikolla. Koe retkillämme myös Nordkappin pohjoiset maisemat tai Gjæsverstappenin lintupuiston tuhannet linnut. Kaikki tämä on vain lentomatkan päässä.

  Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa

  Lue lisää: Pohjois-Norja ja Nordkapp
 • alk. 1 139 €

  Rannikon parhaat palat: Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim

  Lähdöt joka päivä (11 pv)

  Koet risteilyllä Norjan rannikon parhaat palat: risteilyreitti kulkee Bergenistä Kirkkoniemeen ja jatkuu pohjoisesta takaisin etelään. Risteily päättyy Trondheimiin.

  Bergen – Kirkkoniemi – Trondheim

  Lue lisää: Rannikon parhaat palat: Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim
 • alk. 673 €

  Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen

  Lähdöt joka päivä (7 pv)

  Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Jo norjalaiset viikingit käyttivät väylää tuhat vuotta sitten. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa. Matkalla kannattaa rentoutumisen lisäksi osallistua myös retkille.

  Bergen – Kirkkoniemi

  Lue lisää: Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen
 • alk. 572 €

  Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin

  Lähdöt joka päivä (6 pv)

  Pohjois-Norjan Kirkkoniemestä alkavalla risteilyllä on mahdollisuus tutustua lähemmin maan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkappiin, Tromssaan, Lofootteihin, Seitsemän sisaruksen vuorijonoon Helgelandin rannikolla, reikävuori Torghatteniin, Nidarosin katedraaliin Trondheimissa ja Atlantin rannikkotien mahtaviin maisemiin.

  Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin
 • alk. 456 €

  Vuonot ja Lofootit

  Lähdöt joka päivä (5 pv)

  Risteilyllä Bergenistä Tromssaan nähdään Norjan rannikon vehreimmät maisemat, kauneimmat vuonot ja maailmankuulut Lofootit. Näet mm. postikorttimaisemista tutun Geirangerinvuonon ja Svartisenin jäätikön.

  Bergen – Tromssa

  Lue lisää: Vuonot ja Lofootit