Norjan vuonoristeilyt

Risteilymatka pitkin Norjan rannikkoa on huikea elämys mihin vuodenaikaan tahansa. Rannikolla seilaavat alukset pysähtyvät päivittäin useita kertoja, osin myös yöaikaan, sillä niiden ensisijainen tarkoitus on kuljettaa ihmisiä ja tavaraa rannikon muutoin vaikeakulkuisiin kyliin ja kaupunkeihin. Muutamissa satamissa viivytään useampi tunti, mikä mahdollistaa retkiohjelman tai omatoimiset maissa käynnit.

Tarjoukset

 • Yksin matkustaville 50 % alennusta

  Yksin matkustaville 50 % alennusta

  Havila

  Kun varaat sisä- tai ikkunahytin yhdelle hengelle, saat risteilyn hinnasta alennusta 50 %. Alennus on saatavilla valikoiduille risteilyille, kun varaus tehdään enintään 100 päivää ennen risteilyn alkua.

  Kampanja-aika: Saatavuuden mukaan

Pitkät vuonoristeilyt

 • alk. 1 150 €/hlö

  Norjan rannikko 12 päivässä

  12 päivää, ympäri vuoden

  Jokainen meripeninkulma rannikkoristeilyllä Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin on täynnä uusia kokemuksia. Vuoret ovat muuttumattomia, mutta sää ja valo muuttuvat jatkuvasti, mikä muuttaa maiseman värejä ja ulkonäköä.

  Bergen – Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Norjan rannikko 12 päivässä
 • alk. 1 650 €/hlö

  Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen

  12 päivää, ympäri vuoden

  Hurtigrutenin laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Reitti Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin Bergeniin on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Risteilyn aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia.

  Bergen – Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen
 • alk. 1 600 €/hlö

  Rannikon parhaat palat: Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim

  11 päivää, ympäri vuoden

  Koet risteilyllä Norjan rannikon parhaat palat: risteilyreitti kulkee Bergenistä Kirkkoniemeen ja jatkuu pohjoisesta takaisin etelään. Risteily päättyy Trondheimiin.

  Bergen – Kirkkoniemi – Trondheim

  Lue lisää: Rannikon parhaat palat: Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim
 • alk. 930 €/hlö

  Norjan rannikko etelästä pohjoiseen

  7 päivää, ympäri vuoden

  Pohjoiseen suuntautuvalla matkalla Bergenistä Kirkkoniemeen vierailet joillakin maailman kauneimmista vuonoista, ylität napapiirin ja seilaat päiväsaikaan Nordkapin ylätasangon ympäri, aivan Euroopan huipulla.

  Bergen – Kirkkoniemi

  Lue lisää: Norjan rannikko etelästä pohjoiseen
 • alk. 1 120 €/hlö

  Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen

  7 päivää, ympäri vuoden

  Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Jo norjalaiset viikingit käyttivät väylää tuhat vuotta sitten. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa. Matkalla kannattaa rentoutumisen lisäksi osallistua myös retkille.

  Bergen – Kirkkoniemi

  Lue lisää: Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen
 • alk. 840 €/hlö

  Norjan rannikko pohjoisesta etelään

  6 päivää, ympäri vuoden

  Etelään suuntautuvalla matkalla Kirkkoniemestä Bergeniin vierailet päivällä Lofoottien monissa satamissa, purjehdit Helgelandin rannikon lukemattomien saarten välillä ja sinulla on aikaa vierailla Trondheimin Nidarosin tuomiokirkossa ja maistella kaupungin kulinaarisia herkkuja.

  Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Norjan rannikko pohjoisesta etelään
 • alk. 950 €/hlö

  Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin

  6 päivää, ympäri vuoden

  Pohjois-Norjan Kirkkoniemestä alkavalla risteilyllä on mahdollisuus tutustua lähemmin maan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkappiin, Tromssaan, Lofootteihin, Seitsemän sisaruksen vuorijonoon Helgelandin rannikolla, reikävuori Torghatteniin, Nidarosin katedraaliin Trondheimissa ja Atlantin rannikkotien mahtaviin maisemiin.

  Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin

Lyhyet vuonoristeilyt

 • alk. 510 €/hlö

  Vuonot ja Lofootit

  5 päivää, ympäri vuoden

  Risteilyllä Bergenistä Tromssaan nähdään Norjan rannikon vehreimmät maisemat, kauneimmat vuonot ja maailmankuulut Lofootit. Näet mm. postikorttimaisemista tutun Geirangerinvuonon ja Svartisenin jäätikön.

  Bergen – Tromssa

  Lue lisää: Vuonot ja Lofootit
 • alk. 520 €/hlö

  Kiehtova rannikko

  4 päivää, ympäri vuoden

  Vietä unohtumattomia hetkiä Hurtigrutenin risteilyllä. Reitti Tromssasta Bergeniin kulkee pitkin kuvankaunista Trollfjordenin vuonoa. Koe jännittävä RIB-safari Lofooteilla tai vieraile Unescon maailmanperintökohteessa, Vega-saarella, Helgelandin rannikolla. Nauti rentouttavista päivistä Norjan rannikolla!

  Tromssa – Bergen

  Lue lisää: Kiehtova rannikko
 • alk. 460 €/hlö

  Pohjois-Norja ja Nordkapp

  4 päivää, ympäri vuoden

  Nauti keskiyön auringosta Hurtigrutenin risteilyllä. Reitillä Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa purjehdimme jännittävällä Finnmarkin rannikolla. Koe retkillämme myös Nordkappin pohjoiset maisemat tai Gjæsverstappenin lintupuiston tuhannet linnut. Kaikki tämä on vain lentomatkan päässä.

  Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa

  Lue lisää: Pohjois-Norja ja Nordkapp
 • alk. 260 €/hlö

  Lofootit ja Helgeland

  3 päivää, ympäri vuoden

  Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kahden yön risteilyllä Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa. Hurtigruten tarjoaa risteilyn aikana mielenkiintoisia retkiä; koe vaikkapa RIB-seikkailu Lofooteilla, lähde kotkasafarille Trollsfjordenissa tai vieraile UNESCOn maailmanperintökohteessa. Lähde unohtumattomalle matkalle Norjan luontoon!

  Tromssa – Trondheim

  Lue lisää: Lofootit ja Helgeland
 • alk. 325 €/hlö

  Miniristeily: Bergen–Trondheim

  3 päivää, ympäri vuoden

  Minilomalle Norjaan! Tällä risteilyllä Bergenistä Trondheimiin näet jylhiä vuonomaisemia ja nautit Hurtigrutenin palveluista.

  Bergen – Trondheim

  Lue lisää: Miniristeily: Bergen–Trondheim
 • alk. 200 €/hlö

  Miniristeily: Trondheim–Bergen

  2 päivää, ympäri vuoden

  Näe kaksi kaunista kaupunkia samalla matkalla! Minilomalla Norjassa koet aidon rannikkoseikkailun.

  Trondheim – Bergen

  Lue lisää: Miniristeily: Trondheim–Bergen

Hyvä tietää

 • Hurtigrutenin matkaehdot

  Tutustu Hurtigrutenin risteilyjä koskeviin matkaehtoihin.

  Lue lisää: Hurtigrutenin matkaehdot
 • Matkustusluokat

  Hurtigrutenin risteilyt hinnoitellaan jatkossa kolmen eri matkustusluokan kautta. Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta: Basicista, Selectista tai Platinumista!

  Lue lisää: Matkustusluokat
 • Hyvä tietää – Norjan rannikkoristeilyt

  Hurtigrutenin risteilyalukset seilaavat päivittäin Norjan rannikkoa pitkin Bergenistä Kirkkoniemeen ja Kirkkoniemestä Bergeniin. Lue, mitä sinun tulee tietää ennen Norjan rannikkoristeilylle lähtöä!

  Lue lisää: Hyvä tietää – Norjan rannikkoristeilyt