Havila Polaris

Havilan laivojen sisustus kuvastaa Norjan maisemia, kuten merta, taivasta, vuoria ja jäätiköitä. Luonnonmateriaalit ja pohjoismainen design luovat lämpimän, aidon ja vaatimattoman ilmapiirin, jossa tunnet olosi varmasti kotoisaksi. Voit nauttia ulkona ohi lipuvista maisemista laivan monissa yleisissä tiloissa. Mukavat istuimet ja panoraamaikkunat tarjoavat parhaat mahdolliset näkymät Norjan rannikolle.

Promenadikansi ja näköalapaikka

Jos haluat tuntea tuulen hiuksissasi ja hengittää kunnon meri-ilmaa, aluksella on ulkokansi ja näköalapaikka keulassa. Kannella kahdeksan oleva kävelykatu on tarpeeksi pitkä kunnon kävelyyn.

Kuntosali

Kuntosalilaitteet on sijoitettu ikkunan eteen, joten voit treenata ja katsella ohi lipuvaa maisemaa samaan aikaan.

Porealtaat

Nauti porealtaan voimakkaista kuumista vesisuihkuista peräkannella samalla kun katselet vuorille ja vuonoille.

Sauna

Aluksella on sauna porealtaiden yhteydessä olevalla pukuhuonealueella kannella kahdeksan.

Observation Lounge

Laivan ylimmällä kannella sijaitsevassa Observation Lounge -näköalasalissa on lasikaton alla lepotuoleja, joista voit katsella revontulia, tähtitaivasta tai kesäisin keskiyön aurinkoa.

Ostokset

Löydä ainutlaatuisia vaatteita, kirjoja tai paikallisia erikoisuuksia kannella kuusi laivan keskellä sijaitsevasta kaupasta.

Konferenssisali

Konferenssisalissa saat tietoa matkasta, satamakohteista sekä Norjan kulttuurista ja historiasta.

Rentoutumistuolit

Laivalla on erillinen huone, jossa on rentoutumistuoleja niille, jotka ovat varanneet lyhemmän port-to-port-matkan.

Kahvilat ja ravintolat

Aluksella on kaksi ravintolaa ja kahvila. Ruokalistoilla on tarjolla paikallisista aineksista valmistettua herkullista norjalaista ruokaa.

Havilan kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Tutustu risteilyihin.

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2022
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 15 775 t
 • Pituus 125 m
 • Leveys 20 m
 • Asiakaskannet 6
 • Matkustajia 640
 • Henkilökuntaa 75
 • Hyttejä 180

Palvelut

 • Ravintolat 3
 • Baarit 1
 • Kuntokeskus
 • Porealtaat 2
 • WiFi
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 220 v

Hytit

Sisähytti

Sisähytit ilman ikkunaa ovat 2-4 hengelle, ja ne ovat kooltaan noin 10-18 m². Hyteissä on kerrosvuode. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi vaatekaappi, TV, oma kylpyhuone suihkulla, sohva, hiustenkuivaaja, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä ilmainen wifi. Laivalla on myös tarjolla esteettömiä Accessible Interior -sisähyttejä, jotka ovat suurempia ja niissä on esteettömät kylpyhuoneet.

Seaview Superior -ulkohytti

Seaview Superior -hytit ovat keskimäärin 15 m²:n kokoisia, ja niissä on ikkuna merinäkymällä. Valittavana on hyttejä enintään kahdelle hengelle, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä sohva. Saatavilla on myös neljälle hengelle hyttejä, joissa on parisänky ja vuodesohva.

Saatavilla on myös esteettömiä Seaview Accessible -hyttejä, jotka ovat keskimäärin 20 m²:n kokoisia. Niissä on tilavammat kylpyhuoneet ja parisängyn lisäksi sohva.

Kaikissa hyteissä on suuri vaatekaappi, työpöytä, erillinen kylpyhuone suihkulla, TV, jääkaappi, hiustenkuivaaja, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä ilmainen wifi.

Seaview Deluxe -ulkohytti

Seaview Deluxe on tilava 30 m² ulkohytti, jotka sijaitsevat kannen 7 etuosassa ja kannella 5 laivan perässä. Hytit ovat 2-4 matkustajalle ja niissä on merinäköala. Hytissä on yksi parisänky, sohva tai vuodesohva, sohvapöytä, työpöytä tuolilla, jääkaappi, hiustenkuivaaja, teen ja kahvin valmistusvälineet ja ilmainen wifi.

Panoramic-ulkohytti

Nämä hytit sijaitsevat kannella 7 aluksen keulassa, ja niissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Katsot ulos siihen suuntaan, mihin laiva seilaa, ja tunnet olevasi kuin kippari ruorissa. Tarjolla on Panoramic Deluxe -hyttejä, jotka sijaitsevat laivan keulassa kulmassa sekä Panoramic Superior -hyttejä, jotka sijaitsevat laivan keulassa keskellä. Hytit ovat kooltaan noin 30 m². Hytit ovat kahdelle matkustajalle, ja niissä on oleskelualue jossa on pöytä, työpöytä tuoleineen, jääkaappi, hiustenkuivaaja, teen ja kahvin valmistusvälineet ja ilmainen wifi.

Deluxe-parvekehytti

Deluxe-parvekehytit ovat 2-4 matkustajalle ja keskimäärin kooltaan 21,5 m². Ne sijaitsevat ylemmillä kansilla, niissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja oma noin 6 neliömetrin parveke. Hyteissä on myös suuri vaatekaappi, työpöytä, erillinen kylpyhuone suihkulla, TV, jääkaappi, hiustenkuivaaja, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä ilmainen wifi. Tarjolla on myös esteettömiä parvekehyttejä, joissa on suuremmat kylpyhuoneet.

Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat kooltaan noin 22–25 m² ja ne ovat jopa neljälle matkustajalle. Sviitissä tila on jaettu seinällä, jossa on kääntyvä televisio, joten voit katsella televisiota sekä olohuoneesta että sängystä – ellet halua katsella näkymää lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Juniorsviiteissä on yksityinen parveke (noin 6–9 m²), lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, queen size -kokoinen parisänky, kääntyvä TV, lepotuoli, vuodesohva ja pöytä, työpöytä ja tuoli, kaksi vaatekaappia, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvinkeitin sekä kylpytakki ja -tossut. Hytin hintaan sisältyy myös tervetuliaispaketti naposteltavineen, pääsy aamiaiselle Hildring-ravintolaan ja ilmainen wifi.

Lighthouse-sviitti

Lighthouse-sviittejä on vain kaksi kullakin laivalla. Lighthouse-sviitit ovat koko laivan hienoimpia hyttejä. Vuodevaatteiden laatu on muita hyttejä parempi. Sänky on leveämpi, parempi ja huonekalut ovat huippulaadukkaat.

Olohuoneessa on sekä oleskelualue että ruokailutila ja suuri sohva television edessä. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyamme. Omalla parvekkeella on poreamme, jossa voit levätä ja nauttia tähtitaivaasta, revontulista tai keskiyön auringosta.

Tervetuliaispaketti naposteltavineen odottaa sinua, kun nouset kyytiin. Lighthouse-sviitin asiakkaat pääsevät nauttimaan sekä aamiaisesta että lounaasta Hildring-ravintolassa. Huonepalvelutilauksista ei myöskään veloiteta toimitusmaksua.

Lighthouse-sviitit ovat kooltaan 45 m² ja niihin sisältyy yksityinen parveke (15 m²) porealtaalla, extraleveä parivuode, oma kylpyhuone suihkulla ja ammeella, kylpytakki ja tossut, ainutlaatuinen sisustus, ruokailuhuone, iso sohva, istuskelualue, hiustenkuivaaja, tee ja kahvi, ilmainen wifi ja useita USB-portteja.

Galleria

Tarjoukset

 • Äkkilähdöt Norjan vuonoille

  Äkkilähdöt Norjan vuonoille

  Havila

  Varaa Norjan vuonoristeily nyt parhaaseen äkkilähtöhintaan! Havila-varustamon heinä-elokuun vuonoristeilyt ovat nyt varattavissa hintaan 1389 €/hlö.

  Kampanja-aika: Saatavuuden mukaan