Lahjakortti

Risteilykeskuksen lahjakortti on aina hyvä valinta

Muista läheistäsi Risteilykeskuksen lahjakortilla! Lahjakortti on ihana tapa ilahduttaa perhettä tai ystävää tärkeänä juhla- tai merkkipäivänä. Lahjakortti sopii täydellisesti myös vaikkapa koko perheen joululahjaksi.

Lahjakortin voi käyttää Risteilykeskuksen valikoimassa oleviin risteilyihin. Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, joka on erikoistunut yli 30 kansainvälisen risteily- ja jokivarustamon risteilyihin – risteilyvalikoimasta löytyykin yli 19 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Kauttamme voi siis varata lähes minkä tahansa risteilyn, minne päin maailmaa tahansa. Valikoimassamme on niin keski- kuin luksustasonkin risteilyvarustamoita. Jokaiselle löytyy jotakin!

 

Risteilylahjakortit nettikaupasta

  • 100 euron lahjakortti
  • 200 euron lahjakortti
  • 300 euron lahjakortti
  • 500 euron lahjakortti

Risteilylahjakortit asiakaspalvelun kautta

  • Lahjakortti omavalintaisella summalla

Lahjakortin ehdot

Lahjakortti on käytettävissä Risteilykeskuksen valikoimassa olevien risteilyvarustamoiden risteilyjen varaamiseen. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen.

Lahjakortin ostaminen

Lahjakortin voi ostaa Risteilykeskus nettikaupasta. Halutessasi voit ostaa lahjakortin omavalintaisella summalla ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (myynti@risteilykeskus.fi tai puh. 020 1441 810).

Katso asiakaspalvelun yhteystiedot!