Risteilysuositukset

Suodata hakutuloksia

 • 470€

  Välimeri vuoden ympäri

  Välimerestä voi nauttia risteillen ympäri vuoden. Kesä on lämmin ja aurinkoinen, kun taas talvi on täydellinen aika nähtävyyksien katseluun. MSC Cruises risteilee Välimerellä ympäri vuoden!

  Varaa
 • 470€

  Hubbardin jäätikkö yhdensuuntaisella risteilyllä

  Yhdensuuntainen risteily Vancouverista tai Seattlesta Anchorageen tai Sewardiin antaa mahdollisuuden nähdä myös legendaarisen Hubbardin jäätikön.

  Varaa
 • 560€

  Itäinen Välimeri Pireuksesta

  Aloittaessasi risteilyn Pireuksesta, sinua odottavat Kreikan saariston kauneimmat satamat. Vieraile muun muassa Mýkonoksella, Santorinilla, Korfulla ja Ródoksella.

  Varaa
 • 470€

  Alaskan näkee parhaiten risteilyllä

  Risteilykeskuksen valikoimissa on satoja risteilyjä Alaskassa. Katso kaikki viikon pituiset vaihtoehdot ja valitse oma suosikkisi!

  Varaa
 • 690€

  Maailman suurimmat alukset Karibialla ympäri vuoden

  Maailman suurimpiin lukeutuvat risteilyalukset Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas sekä Wonder of the Seas ovat kokemus kaikenikäisille matkailijoille. Vehreä keskuspuisto, tunnelmallinen Boardwalk ja ainutlaatuinen viihdeohjelma ovat poikkeuksellisia kokemuksia myös aiemmin risteilleille.

  Varaa
 • 640€

  Useita Persianlahden kohteita samalla risteilyllä

  MSC Cruisesin modernit laivat MSC Virtuosa ja MSC Euribia vievät matkustajat tuhannen ja yhden yön maisemiin. Dubai, Abu Dhabi, uskomaton keinosaari Sir Bani Yas ja muut kiehtovat kohteet tarjoavat ihmeteltävää viikon risteilylle.

  Varaa
 • 670€

  Useita Pohjois-Euroopan kohteita samalla risteilyllä

  Näe Pohjois-Euroopan mielenkiintoisimmat kohteet samalla risteilyllä. Vain lyhyt lento Kööpenhaminaan ja matka voi alkaa!

  Varaa
 • 950€

  Holland America Line on Alaskan risteilyjen pioneeri

  Varustamolla on muun muassa omia hotelleja ja junia Alaskassa täydentämässä risteilyvaihtoehtoja. Voit myös osallistua risteilyä ennen tai sen jälkeen varustamon tarjoamalle kiertomatkalle kansallispuistoihin.

  Varaa
 • 970€

  Risteily Japanin ympäri

  Japanin parhaat palat risteilyllä! Koe tämä hämmästyttävä maa mereltä käsin ja vieraile muun muassa Nagasakissa, Osakassa, Busanissa ja Kobessa.

  Varaa
 • 1590€

  Ympäri vuoden Havaijille

  Norwegian Cruise Linen Pride of America -laiva risteilee Yhdysvaltojen lipun alla ja on ainoa risteilyalus, jonka kotisatamana on Honolulu. Viikon risteilyllä näet Havaijin läpikotaisin laivan vieraillessa neljällä eri saarella. Laiva seilaa ympäri vuoden, joten voit lähteä reissuun juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

  Varaa
 • 1000€

  Kaakkois-Aasian kohteet samalla risteilyllä

  Hongkong, Vietnam, Thaimaa, Singapore, Malesia, Indonesia... Kaikki nämä eksoottiset maat voi yhdistää risteilyllä. Kaakkois-Aasian risteilyt kestävät tyypillisesti 11–15 päivää. Matkusta mukavasti kaupungista toiseen, ja nauti vieraanvaraisuudesta sekä laivalla että maissa!

  Varaa
 • 3150€

  Kerran elämässä Tahitille

  Ranskan Polynesia ja sen pääsaari Tahiti ovat varmasti jokaisen "kerran elämässä" -matkahaaveena. Lukusvarustamo Oceanian risteilyllä vierailet Tahitin lisäksi jopa kuudella eri Ranskan Polynesian saarella.

  Varaa
 • 5750€

  Pienemmät laivat tarjoavat luksusta ja idyllisempiä kohteita

  Taormina, Amalfi, Sorrento, Capri, Portofino, Monaco, St. Tropez ja Cannes ovat kaikki upeita ja pieniä satamia. Näihin kohteisiin pääsee vain pienemmillä laivoilla kuten Silversea-varustamon ylellisillä aluksilla.

  Varaa