Risteilysuositukset

Suodata hakutuloksia

 • 2300€

  Kerran elämässä Tahitille

  13pv

  Ranskan Polynesia ja sen pääsaari Tahiti ovat varmasti jokaisen "kerran elämässä" -matkahaaveena. Lukusvarustamo Oceanian risteilyllä vierailet Tahitin lisäksi jopa kuudella eri Ranskan Polynesian saarella.

  Varaa
 • 1150€

  Ympäri vuoden Havaijille

  8pv

  Norwegian Cruise Linen Pride of America -laiva risteilee Yhdysvaltojen lipun alla ja on ainoa risteilyalus, jonka kotisatamana on Honolulu. Viikon risteilyllä näet Havaijin läpikotaisin laivan vieraillessa neljällä eri saarella. Laiva seilaa ympäri vuoden, joten voit lähteä reissuun juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

  Varaa
 • 850€

  Useita Pohjois-Euroopan kohteita samalla risteilyllä

  8pv

  Näe Pohjois-Euroopan mielenkiintoisimmat kohteet samalla risteilyllä. Vain lyhyt lento Kööpenhaminaan ja matka voi alkaa!

  Varaa
 • 600€

  Hubbardin jäätikkö yhdensuuntaisella risteilyllä

  8pv

  Yhdensuuntainen risteily Vancouverista tai Seattlesta Anchorageen tai Sewardiin antaa mahdollisuuden nähdä myös legendaarisen Hubbardin jäätikön. Lennot kätevästi Icelandairilla.

  Varaa
 • 900€

  Holland America Line on Alaskan risteilyjen pioneeri

  8pv

  Varustamolla on muun muassa omia hotelleja ja junia Alaskassa täydentämässä risteilyvaihtoehtoja. Voit myös osallistua risteilyä ennen tai sen jälkeen varustamon tarjoamalle kiertomatkalle kansallispuistoihin.

  Varaa
 • 600€

  Alaskan näkee parhaiten risteilyllä

  8pv

  Risteilykeskuksen valikoimissa on satoja risteilyjä Alaskassa. Katso kaikki viikon pituiset vaihtoehdot ja valitse oma suosikkisi!

  Varaa
 • 550€

  Useita Persianlahden kohteita samalla risteilyllä

  8pv

  MSC Cruisesin uutuuslaivat MSC Virtuosa ja MSC World Europa vievät matkustajat tuhannen ja yhden yön maisemiin. Dubai, Abu Dhabi, uskomaton keinosaari Sir Bani Yas ja muut kiehtovat kohteet tarjoavat ihmeteltävää viikon risteilylle.

  Varaa
 • 1150€

  Yhdistä Princess Cruisesin risteily kätevästi Japanin matkaan

  7pv

  Diamond Princess -laivan risteilyt lähtevät Japanin Jokohamasta. Lennä suoralla lennolla Tokioon tai Osakaan. Lähde risteilylle Koreaan tai kierrä ympäri Japanin pääsaaret!

  Varaa
 • 900€

  Kaakkois-Aasian kohteet samalla risteilyllä

  12pv

  Hongkong, Vietnam, Thaimaa, Singapore, Malesia, Indonesia... Kaikki nämä eksoottiset maat voi yhdistää risteilyllä. Kaakkois-Aasian risteilyt kestävät tyypillisesti 11–15 päivää. Matkusta mukavasti kaupungista toiseen, ja nauti vieraanvaraisuudesta sekä laivalla että maissa!

  Varaa
 • 4350€

  Pienemmät laivat tarjoavat luksusta ja idyllisempiä kohteita

  8pv

  Taormina, Amalfi, Sorrento, Capri, Portofino, Monaco, St. Tropez ja Cannes ovat kaikki upeita ja pieniä satamia. Näihin kohteisiin pääsee vain pienemmillä laivoilla kuten Silversea-varustamon ylellisillä aluksilla.

  Varaa
 • 650€

  Maailman suurimmat alukset Karibialla ympäri vuoden

  7pv

  Maailman suurimpiin lukeutuvat risteilyalukset Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas sekä Wonder of the Seas ovat kokemus kaikenikäisille matkailijoille. Vehreä keskuspuisto, tunnelmallinen Boardwalk ja ainutlaatuinen viihdeohjelma ovat poikkeuksellisia kokemuksia myös aiemmin risteilleille.

  Varaa