Risteilysuositukset

Suodata hakutuloksia

 • 1829€

  Norjan rannikko uuden laivan kyydissä

  15pv

  Norjan rannikon parhaat palat ja majesteettinen Nordkapp. Moderni MSC Meraviglia risteilee maailman pohjoisimpiin kohteisiin.

  Varaa
 • 449€

  Useita kohteita samalla risteilyllä

  8pv

  Näe Pohjois-Euroopan mielenkiintoisimmat kohteet samalla risteilyllä. Vain lyhyt lento Hampuriin ja matka voi alkaa!

  Varaa
 • 529€

  Hubbardin jäätikkö yhdensuuntaisella risteilyllä

  8pv

  Yhdensuuntainen risteily Vancouverista tai Seattlesta Anchorageen tai Sewardiin antaa mahdollisuuden nähdä myös legendaarisen Hubbardin jäätikön. Lennot kätevästi Icelandairilla.

  Varaa
 • 774€

  Holland America Line on Alaskan risteilyjen pioneeri

  8pv

  Varustamolla on mm. omia hotelleja ja junia Alaskassa täydentämässä risteilyvaihtoehtoja. Voit myös osallistua risteilyä ennen tai sen jälkeen varustamon tarjoamalle kiertomatkalle kansallispuistoihin.

  Varaa
 • 529€

  Alaskan näkee parhaiten risteilyllä

  8pv

  Risteilykeskuksen valikoimissa on satoja risteilyjä Alaskassa. Katso kaikki viikon pituiset vaihtoehdot ja valitse oma suosikkisi!

  Varaa
 • 417€

  Useita kohteita samalla risteilyllä

  8pv

  MSC Cruisesin modernit alukset, MSC Seaview, MSC Lirica ja MSC Bellissima, vievät matkustajat tuhannen ja yhden yön maisemiin. Dubai, Masqat, Abu Dhabi, uskomaton keinosaari Sir Bani Yas ja muut kiehtovat kohteet tarjoavat ihmeteltävää viikon risteilylle.

  Varaa
 • 799€

  Yhdistä Princess Cruisesin risteily kätevästi Japanin matkaan

  7pv

  Diamond Princess -laivan risteilyt lähtevät Japanin Jokohamasta. Lennä suoralla lennolla Tokioon tai Osakaan. Lähde risteilylle Koreaan tai kierrä ympäri Japanin pääsaaret!

  Varaa
 • 918€

  Kaakkois–Aasian kohteet samalla risteilyllä

  11pv

  Hong Kong, Vietnam, Thaimaa, Singapore, Malesia... Kaikki nämä eksoottiset maat on helppo yhdistää risteilyllä. Kaakkois-Aasian risteilyt kestävät tyypillisesti 11–15 päivää. Matkusta mukavasti kaupungista toiseen, ja nauti vieraanvaraisuudesta sekä laivalla että maissa!

  Varaa
 • 3300€

  Pienemmät laivat tarjoavat luksusta ja idyllisempiä kohteita

  8pv

  Taormina, Amalfi, Sorrento, Capri, Portofino, Monaco, St. Tropez ja Cannes ovat kaikki upeita ja pieniä satamia. Näihin kohteisiin pääsee vain pienemmillä laivoilla kuten Silversea-varustamon ultraluksusaluksilla.

  Varaa
 • 629€

  Eteläisen Karibian helmet

  7pv

  Näe ja koe eteläisen Karibian kauneimmat pienet saaret viikon risteilyllä. Risteilyillä pysähdytään mm. Martiniquella, Guadeloupella, Brittiläisillä Neitsytsaarilla ja Dominicalla. MSC Preziosa tarjoaa laadukkaat puitteet risteilylle.

  Varaa
 • 628€

  Maailman suurimmat alukset Karibialla ympäri vuoden

  8pv

  Maailman suurimpiin lukeutuvat risteilyalukset, Harmony of the Seas, Allure of the Seas, Oasis of the Seas ja Symphony of the Seas ovat kokemus kaikenikäisille matkailijoille. Vehreä keskuspuisto, tunnelmallinen Boardwalk ja ainutlaatuinen viihdeohjelma ovat poikkeuksellisia kokemuksia myös aiemmin risteilleille.

  Varaa