Explora Journeys

Varaa risteily

Explora Journeys on perheomisteisen MSC Groupin luksusbrändi, jonka moderni laivasto tarjoaa rentoa luksusta eurooppalaiseen tyyliin. Varustamon inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja. Boutique-tyylisillä aluksilla tunnelma on eläväinen, mutta intiimi, ja palvelu on ennen kaikkea asiakaslähtöistä.

Tarjoukset

Tutustu varustamoon

Varaa risteily kohteittain

Videot

Lisätietoa

 • Matkaehdot

  Explora Journeys -varustamon risteilyillä varausmaksu on 25 % risteilyn hinnasta. Mikäli matka varataan loppumaksun viimeisen maksupäivän jälkeen, koko matkan hinta on maksettava matkaa varattaessa. Loppumaksu on suoritettava 95 vrk ennen matkan alkua.

  Lue lisää: Matkaehdot
 • Hintaan sisältyvät palvelut

  Explora Journeysin All Inclusive -risteilyillä hintaan sisältyy muun muassa yöpyminen moderneissa sviiteissä, kaikki ruokailut ja juomat laivalla sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle.

  Lue lisää: Hintaan sisältyvät palvelut
 • Ruokailuelämykset

  Explora Journeys -risteilyillä ruoka on maailmanlaajuisten kulinaaristen kykyjen, kulttuurien ja intohimojen juhlaa. Explora I:llä on kuusi tyylikästä ravintolaa, ja lisäksi voit ruokailla viidessä laivan kahdestatoista baarista ja loungesta. Valitessasi voit toki myös ruokailla omassa sviitissäsi.

  Lue lisää: Ruokailuelämykset
 • Monipuolinen retkivalikoima

  Jokaisella Explora Journeysin risteilyillä satamakohteet ja retket on valittu huolellisesti juuri kyseistä reittiä varten. Risteilyt tarjoavat yhdistelmän tunnettuja paikkoja, jotka sinulla on mahdollisuus nähdä ja kokea uudella ja erilaisella tavalla, sekä vähemmän tunnettuja satamia, joissa risteilyalukset vierailevat harvoin.

  Lue lisää: Monipuolinen retkivalikoima

Laivat

 • Bruttotonnit: 63 900
 • Bruttotonnit: 63 900