Explora II

Varaa risteily

Explora II:n on Explora Journeysin toinen risteilyalus, joka on lähes identtinen sisaraluksensa Explora I:n kanssa. Aluksella koet eurooppalaista eleganssia jokaisessa yksityiskohdassa. Aluksen sisustus ja design ovat täysin ainutlaatuisia. Tyylikkäällä aluksella on keskitytty ylellisen mutta kodikkaan ilmapiirin luomiseen. Aluksella on kuusi viihtyisää ravintolaa sekä 12 eksklusiivista baaria ja loungetilaa, joista kahdeksan on sisätiloissa ja neljä ulkona. Pääset nauttimaan ulkoilmasta esimerkiksi kolmella uima-altaalla tai rentoutuen yksityisessä cabanassa. Aluksella on myös sisäuima-allas, jossa on valtava avattava lasikatto sekä kylpylä ja kuntosali.

Kotisi merellä

Laivan sviittien suunnittelu heijastaa Explora Journeysin ”Ocean State of Mind” filosofiaa, joka luodaan käyttämällä valoa ja värejä, runsaasti tilaa ja omaa rauhaa sekä läheistä yhteyttä mereen. Aluksen sviittivaihtoehdot vaihtelevat 35 m²:n Ocean Terrace -kategoriasta 280 m²:n Owner’s Residenceen.

Kaikissa sviiteissä on muun muassa sohvaryhmä ja kahvipöytä, taulu-tv ja on-demand-elokuvavalikoima, puhelin, sviitin asukkaiden toiveiden mukaan täytettävä minibaari, espressokone, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä, täytettävät vesipullot, kiikarit, tallelokero, langattomat latauspisteet puhelimille, ilmastointi sekä yksityinen kalustettu parveke.

Kulinaarisia kokemuksia

Explora Journeys -risteilyillä ruoka on maailmanlaajuisten kulinaaristen kykyjen, kulttuurien ja intohimojen juhlaa. Explora I:llä on kuusi tyylikästä ravintolaa, ja lisäksi voit ruokailla viidessä laivan kahdestatoista baarista ja loungesta. Valitessasi voit toki myös ruokailla omassa sviitissäsi.

Kulinaariset elämykset laivalla kattavat kaikenlaiset maut maapallon kaikista kolkista. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki ravintoloissa, baareissa ja loungeissa tarjottavat ruokailu- ja juomakokemukset sisältyvät matkan hintaan. Ne, jotka haluavat hemmotella itseään hieman enemmän, voivat lisämaksusta kokeilla palkittua ruokailukokemusta maailman tunnetuimpien kokkien ja tunnettujen viinintuottajien valitsemilla menuilla Anthology-ravintolassa.

Tutustu varustamon risteilyihin. Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2024
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 63 900 t
 • Pituus 250 m
 • Leveys 32 m
 • Kannet 14
 • Matkustajia 922
 • Henkilökuntaa 640
 • Sviittejä 460

Palvelut

 • Ravintolat 6
 • Baarit 14
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 5
 • Porealtaat 5
 • Allasalue vain aikuisille
 • Ohjelmaa lapsille
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia sviittejä
 • Sviittejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Sviitit

Ocean Terrace -sviitit

Sviiteissä on king-size-kokoinen parivuode. Parivuodetta ei saa erotettua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi, mutta laivalla on myös saatavilla joitakin Ocean Terrace -sviittejä, joissa on kaksi erillistä vuodetta. Sviittejä erillisillä vuoteilla löytyy kategorioista OT2, OT3, OT4 ja GT. Sviittien tilavassa kylpyhuoneessa on suihku (osassa sviiteistä kylpyamme), lattialämmitys, Fretten pyyhkeet ja kylpytakit, korkeatasoiset kylpytuotteet, hiustenkuivaaja ja valaistu meikkipeili. Sviiteissä on lisäksi muun muassa sohvaryhmä ja kahvipöytä, taulu-tv ja on-demand-elokuvavalikoima, puhelin, sviitin asukkaiden toiveiden mukaan täytettävä minibaari, espressokone, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä, täytettävät vesipullot, kiikarit, tallelokero, langattomat latauspisteet puhelimille sekä ilmastointi. Ocean Terrace -sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviitissä odottaa risteilyn ensimmäisenä päivänä tervetuliaispullo Veuve Clicquot -samppanjaa.

Laivalla on saatavilla myös Grand Ocean Terrace -sviittejä, joissa on hieman suurempi parveke.

Ocean Terrace -sviitit (OT1, OT2, OT3, OT4)
Koko: 28 m² sviitti + 7 m² parveke

Grand Ocean Terrace -sviitit (GT)
Koko: 28 m² sviitti + 11 m² parveke

Penthouse-sviitit

Laivalla on saatavilla neljää erilaista Penthouse-sviittikategoriaa: Penthouse-, Deluxe Penthouse-, Premier Penthouse- ja Grand Penthouse -kategoriat. Sviittien koko vaihtelee 34 m²:stä aina 47 m²:n. Parvekkeiden koko vaihtelee 9 m²:stä 21 m²:n. Sviiteissä on king-size-kokoinen parivuode. Premier Penthouse ja Grand Penthouse -sviiteissä (kategoriat PP ja GP) on erillinen makuuhuone. Sviittien tilavassa kylpyhuoneessa on suihku (osassa GP- ja DP-kategorian sviiteistä kylpyamme), lattialämmitys, Fretten pyyhkeet ja kylpytakit, korkeatasoiset kylpytuotteet, hiustenkuivaaja ja valaistu meikkipeili. Sviiteissä on lisäksi muun muassa sohva ja kahvipöytä, taulu-tv ja on-demand-elokuvavalikoima, puhelin, ruokailutila neljälle, kirjoituspöytä, sviitin asukkaiden toiveiden mukaan täytettävä minibaari, espressokone, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä, täytettävät vesipullot, kiikarit, Technogym Case Kit -kuntoilusetti, tallelokero, langattomat latauspisteet puhelimille sekä ilmastointi. Penthouse-sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviitissä odottaa risteilyn ensimmäisenä päivänä tervetuliaispullo Moët & Chandon -samppanjaa.

Penthouse-sviitit (PH)
Koko: 34 m² sviitti + 9–14 m² parveke

Deluxe Penthouse -sviitit (DP)
Koko: 38–43 m² sviitti + 10–18 m² parveke

Premier Penthouse -sviitit (PP)
Koko: 42 m² sviitti + 10 m² parveke

Grand Penthouse -sviitit (GP)
Koko: 47 m² sviitti + 13–21 m² parveke

Residence-sviitit

Laivalla on saatavilla neljää erilaista Residence-sviittikategoriaa: Cove Residence-, Retreat Residence-, Serenity Recidence- ja Cocoon Residence -kategoriat. Sviittien koko vaihtelee 56 m²:stä aina 74 m²:n. Parvekkeiden koko vaihtelee 14 m²:stä jopa 75 m²:n. Kaikissa Residence-sviiteissä on erillinen makuuhuone king-size-kokoisella parivuoteella. Sviiteissä on lisäksi kahden nukuttava vuodesohva. Sviittien tilavassa kylpyhuoneessa on suihku (kategoria CO) tai kylpyamme ja erillinen suihku (kategoriat RR, SR ja CR). Kylpyhuoneessa on lisäksi lattialämmitys, Fretten pyyhkeet ja kylpytakit, korkeatasoiset kylpytuotteet, hiustenkuivaaja ja valaistu meikkipeili. Sviiteissä on lisäksi muun muassa taulu-tv ja on-demand-elokuvavalikoima, puhelin, ruokailutila neljälle, kirjoituspöytä, sviitin asukkaiden toiveiden mukaan täytettävä minibaari (kategoriat CO ja RR) tai baari (kategoriat SR ja CR), espressokone, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä, täytettävät vesipullot, kiikarit, Technogym Case Kit -kuntoilusetti, tallelokero, langattomat latauspisteet puhelimille sekä ilmastointi. Residence-sviiteissä on oma kalustettu parveke, jolta löytyy myös poreamme. Residence-sviittien asukkaiden palveluksessa on oma Residence Host -hovimestari. Sviitissä odottaa risteilyn ensimmäisenä päivänä tervetuliaispullo Dom Pérignon -samppanjaa.

Cove Residence -sviitit (CO)
Koko: 56 m² sviitti + 14–24 m² parveke

Retreat Residence -sviitit (RR)
Koko: 63 m² sviitti + 14–18 m² parveke

Serenity Residence -sviitit (SR)
Koko: 60 m² sviitti + 53–66 m² parveke

Cocoon Residence -sviitit (CR)
Koko: 74 m² sviitti + 75 m² parveke

Owner’s Residence -sviitti

Laivalta löytyy ainoastaan yksi hulppea Owner’s Residence -sviitti. Sviitissä on erillinen makuuhuone king-size-kokoisella parivuoteella. Makuuhuoneen yhteydessä on myös tilava vaatehuone. Sviitin ylellisessä marmorikylpyhuoneessa on kylpyamme, erillinen suihku sekä höyryhuone. Tämän lisäksi löydät kylpyhuoneesta lattialämmityksen, Fretten pyyhkeet ja kylpytakit, korkeatasoiset kylpytuotteet, hiustenkuivaajan ja valaistun meikkipeilin. Sviitissä on myös erillinen vieraskylpyhuone. Sviitin oleskelutilassa on sohvaryhmä ja kahvipöytä, taulu-tv ja on-demand-elokuvavalikoima, puhelin, ruokailutila kahdeksalle, hovimestarin ruokakomero, kirjoituspöytä, sviitin asukkaiden toiveiden mukaan täytettävä baari, espressokone, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä, täytettävät vesipullot, kiikarit, Technogym Case Kit -kuntoilusetti, tallelokero, langattomat latauspisteet puhelimille sekä ilmastointi. Sviitissä on koko laivan levyinen valtava kalustettu parveke, jolta löytyy muun muassa poreamme, suihku, ruokapöytä sekä aurinkotuoleja. Sviitin asukkaiden palveluksessa on oma Residence Manager -hovimestari. Sviitissä odottaa risteilyn ensimmäisenä päivänä tervetuliaispullo Dom Pérignon -samppanjaa.

Hyttikategoria: OR
Koko: 155 m² sviitti + 125 m² parveke

Galleria

Tarjoukset