Varaa risteily  


Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiStar Clippers

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Star Clippersin purjealuksilla nautitaan menneen ajan tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin. Varustamon neli- ja viisimastoiset purjealukset ovat maailman suurimpia. Tyylikkäillä aluksilla pääsee heittäytymään huolettomaan purjematkailutunnelmaan, vaikka tuulettomina päivinä matkaa tehdään myös moottorivoimin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Star Clippersin tyylikkäille purjealuksille lähdetään ennen kaikkea rentoutumaan. Ja mikä olisikaan rentouttavampaa kuin hyvä seura, herkullinen ruoka ja ohi lipuvat upeat maisemat, joita voi ihailla rennosti aurinkokannella makoillessaan!
Star Clippersin risteilyjen hintaan sisältyvät mm. tasokas hytti valitussa hyttiluokassa ja täysihoito aluksella.


  Täytä varauspyyntölomake tästä!

Tarjous-/varauspyyntöStar Clippers varustamoon kuuluu kolme neli- ja viisimastoista purjealusta. Star Flyer ja Star Clipper ovat identtisiä sisaraluksia, joilla on tilaa 170 matkustajalle. Viisimastoinen Royal Clipper on maailman suurin purjealus. Matkustajia alukselle mahtuu 227. Tyylikäs purjealus on sisustettu vanhojen purjealusten tyyliä kunnioittaen.

 

Star Clippersin alukset tekevät pääasiassa 7 vuorokauden risteilyjä. Kesäkaudella laivat risteilevät pääasiassa Välimerellä ja talvikaudella Karibialla. Star Clipper tekee ympäri vuoden risteilyjä Kaakkois-Aasiassa, jossa lähtösatamina toimivat mm. Phuket, Singapore ja Benoa Bali. 

Royal Clipper

Vuonna 2001 valmistunut Royal Clipper on maailman suurin purjealus. Upea purjealus on suunniteltu legendaarista Preussen-purjealusta inspiraationa käyttäen. Purjealuksessa on viisi yli 60 metriä korkeaa mastoa sekä 42 purjetta. Lisäluksusta risteilyyn luovat entistä isommat ja tyylikkäämmät yhteiset tilat. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: 2013

Pituus: 134 m

Bruttotonnit: 4425 t

Matkustajia: 227

Henkilökuntaa: 106


Star Clipper

Laivaston ensimmäinen purjealus, Star Clipper, valmistui vuonna 1992. Vanhoja perinteitä kunnioittaen rakennettu Star Clipper on nelimastoinen purjealus, jolla on tilaa 170 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1992

Uudistettu: 2014

Pituus: 110 m

Bruttotonnit: 2298 t

Matkustajia: 170

Henkilökuntaa: 74


Star Flyer

Vuonna 1991 valmistunut Star Flyer on Star Clipperin identtinen sisaralus. Tyylikkäällä purjealuksella pääsee nauttimaan aidosta purjematkailutunnelmasta modernein mukavuuksin. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1991

Uudistettu: 2012

Pituus: 110 m

Bruttotonnit: 2298 t

Matkustajia: 170

Henkilökuntaa: 74
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!