Hintatakuu

Risteilyt aina parhaaseen hintaan

Hintatakuu takaa, että saat risteilyn Risteilykeskuksesta aina markkinoiden parhaaseen hintaan. Mikäli löydät jonkun Risteilykeskuksen valikoimissa olevan risteilyn jostain muualta edullisemmalla hinnalla, alennamme omaa hintaamme vastaavasti.

Miten hintatakuu toimii?

Kun teet risteilyvarauksen Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta tai nettivaraamosta, varaus on alustava yleensä vähintään 24 tuntia, mutta joissakin tapauksissa jopa pidempään. Varaus tulee vahvistaa maksamalla varausmaksu ilmoitettuna eräpäivänä. Mikäli löydät varaamasi risteilyn muualta edullisempaan hintaan ennen kuin maksat varausmaksun ja vahvistat risteilyvarauksen, alennamme risteilyvarauksesi hintaa vastaamaan muualta löytämääsi hintaa.

  • Hintatakuu on voimassa silloin kun risteilyvaraus on tehty Risteilykeskuksen kautta ja niin kauan kuin Risteilykeskuksen kautta tehtyä varausta ei ole vahvistettu maksamalla varausmaksua ja kunnes varausmaksu ei ole erääntynyt.
  • Saadaksesi mahdollisen hinnanmuutoksen risteilyvaraukseesi, tulee sinun soittaa Risteilykeskuksen asiakaspalveluun numeroon 020 1441 810 ja antaa vertailuhintaa koskevat tiedot risteilyasiatuntijallemme, jotta voimme varmentaa vertailuhinnan. Vertailuhinnan tulee olla varattavissa sähköisesti saman tien (live varaus) netistä tai vertailuhintatarjouksen tulee olla kirjallisessa muodossa ja päivätty samalle päivälle. Kuvakaappausta vertailuhinnan tarjoavalta nettisivulta, bannerista, printti-ilmoituksesta tai uutiskirjeestä ei hyväksytä hintatakuun piiriin sisältyväksi vertailuhinnaksi.
  • Muualla markkinoidun edullisemman risteilyhinnan tulee koskea samalla laivalla tehtävää, saman lähtöpäivän omaavaa ja saman hyttikategorian risteilyä. Lisäksi hinnan tulee olla vapaasti saatavilla kaikille kuluttajille.
  • Sinun tulee omata kaikki kriteerit, joita muualla markkinoitu vertailuhinta edellyttää mukaan lukien mahdolliset ikärajat sekä alueelliset kriteerit.
  • Vertailuhinta hyväksytään vain suomalaisista matkatoimistoista, suomalaisilta risteilyjä myyviltä nettisivuilta ja risteilyvarustamoiden omilta Suomen markkinoille tarkoitetuilta kotimaisilta tai ulkomaisilta internetsivuilta.
  • Hintatakuu on voimassa vain risteilyn hinnoissa. Risteilymatkaan mahdollisesti liitetyt lennot, maakuljetukset ja hotellivaraukset eivät ole hintatakuun piirissä.
  • Mikäli Risteilykeskuksesta tekemäsi risteilyvaraus sisältää kampanjaetuja, kuten käyttörahaa laivalle tai muita vastaavia etuja, on mahdollista että hintatakuun puitteissa tehtävän hintakorjauksen myötä nämä kampanjaedut poistuvat risteilyvaraukselta.