Havila

Havilan kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Tunne luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista. Uskomattomien maisemien lisäksi saat nauttia herkullisista makuelämyksistä paikalliseen tyyliin sekä henkilökunnan lämpimästä vieraanvaraisuudesta.

Ansaitset Finnair Plus -ohjelman Avioksia Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Lue lisää!

Tutustu varustamoon

Risteilyt

 • Norjan rannikko pohjoisesta etelään

  6 päivää, ympäri vuoden

  Etelään suuntautuvalla matkalla Kirkkoniemestä Bergeniin vierailet päivällä Lofoottien monissa satamissa, purjehdit Helgelandin rannikon lukemattomien saarten välillä ja sinulla on aikaa vierailla Trondheimin Nidarosin tuomiokirkossa ja maistella kaupungin kulinaarisia herkkuja.

  Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Norjan rannikko pohjoisesta etelään
 • Norjan rannikko etelästä pohjoiseen

  7 päivää, ympäri vuoden

  Pohjoiseen suuntautuvalla matkalla Bergenistä Kirkkoniemeen vierailet joillakin maailman kauneimmista vuonoista, ylität napapiirin ja seilaat päiväsaikaan Nordkapin ylätasangon ympäri, aivan Euroopan huipulla.

  Bergen – Kirkkoniemi

  Lue lisää: Norjan rannikko etelästä pohjoiseen
 • Norjan rannikko 12 päivässä

  12 päivää, ympäri vuoden

  Jokainen meripeninkulma rannikkoristeilyllä Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin on täynnä uusia kokemuksia. Vuoret ovat muuttumattomia, mutta sää ja valo muuttuvat jatkuvasti, mikä muuttaa maiseman värejä ja ulkonäköä.

  Bergen – Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Norjan rannikko 12 päivässä

Galleria

Laivat

 • Bruttotonnit: 15 775
 • Bruttotonnit: 15 775
 • Bruttotonnit: 15 775
 • Bruttotonnit: 15 775