Varaa risteily  

Seabourn

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Seabournin alukset eivät ole laivoja vaan suuria jahteja. Intiimi tunnelma, All Inclusive ja kuuden tähden henkilökohtainen palvelu ovat Seabournin tunnusmerkkejä. Modernit jahdit sopivat kaikille, jotka haluavat aistia meren läheisyyden ja tutustua kaikkein pienimpiinkin vierailusatamiin.

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Seabournin luksusristeilyillä ravintoloissa syöminen ja juominen kuuluvat aina risteilyn hintaan. Aluksilla on useita korkeatasoisia ravintoloita, joissa valmistetaan gourmet-aterioita tuoreista raaka-aineista.
Seabournin risteilyaluksilla järjestetään paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Voit ottaa osaa erilaisiin seminaareihin, osallistua viinimaistelutuokioihin tai tanssitunnille, kokeilla joogaa tai pilatesta, nauttia hieronnasta aluksen kannella tai lähteä maissa järjestäville retkille. 
Seabournen kylpylä on suurin kylpylä, mitä luksusaluksilta löytyy. Useaan kertaan palkitussa hyvinvointikeskuksessa sinua hemmotellaan ihanilla hoidoilla. 
Seabourn tarjoaa satamakohteissaan lukuisia erilaisia retkiä, joita voi varata jo ennen risteilyn alkua varustamon nettisivuilla. Varustamo tekee yhteistyötä UNESCO:n kanssa, joten retkivalikoimasta löytyy kymmeniä retkiä upeisiin maailmanperintökohteisiin.
Seabournin risteilyillä asiakkaille tarjotaan yksilöllistä palvelua. Henkilökohtainen hyttipalvelija tuntee sinut nimeltä ja huolehtii siitä, että viihdyt risteilyllä.
Seabournin luksusristeilyjen hintaan sisältyy paljon erilaisia palveluita. Luksusristeilyaluksella maksamista ei tarvitse enää miettiä.


  Kaikki Seabourn risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Katso tästä


Seabourn on kuuden tähden luksusvarustamo, jonka risteilyillä asiakkaille tarjotaan yksilöllistä palvelua ja ainutlaatuisia kokemuksia. Seabourn on nimetty useita kertoja maailman parhaaksi pieneksi risteilyvarustamoksi. Varustamon viidellä pienellä risteilyaluksella asiakkaita hemmotellaan upeilla satamakohteilla, erinomaisella gourmet-ruoalla ja räätälöidyllä ohjelmalla. Seabournin alukset pääsevät pienemmän kokonsa takia rantautumaan mielenkiintoisiin kohdesatamiin, joihin isommilla aluksilla ei ole asiaa.

 

Täyden palvelun risteilyvarustamo

Seabourn on kuuden tähden luksusvarustamo, jonka risteilyillä asiakkaille tarjotaan yksilöllistä palvelua – risteilyaluksilla on lähes saman verran koulutettua henkilökuntaa kuin asiakkaita. Sviittien viihtyvyydestä huolehtii henkilökohtainen hyttipalvelija, joka toteuttaa matkustajien erikoistoiveita. Minibaari täytetään päivittäin matkustajien toivomilla juomilla, jotka kuuluvat tietenkin risteilyn hintaan. Kaikki aluksen hytit ovat ikkunallisia sviittejä, joista lähes kaikissa on lisäksi oma parveke. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa risteily kuin huonepalvelusta tilatun aamiaisen syöminen sviitin parvekkeelle?


Intiimi tunnelma

Seabournin risteilyaluksille mahtuu vain 450–600 matkustajaa, joten tunnelma aluksilla on hyvin intiimi. Muihin matkustajiin on helppo tutustua, mutta omaa rauhaa ei ole vaikea löytää. Alusten pienestä koosta huolimatta niillä on paljon tilaa eikä ruuhkia pääse syntymään. Intiimiä tunnelmaa löytyy risteilyalusten korkeatasoisista ravintoloista, joissa matkustajia palvelee tuttu henkilökunta. Fine dining -tasoa olevissa ravintoloissa nautitaan upeita huippukokkien kehittelemiä annoksia tai kokeillaan herkkuja maistelumenulta. Aterioita voi tilata rennosti myös allasalueen ravintolasta aluksen kannelle. Seabourn tarjoaa matkustajille useita eri vaihtoehtoja, joilla risteilystä voi räätälöidä juuri oman näköisensä.   


Jännittävät kohdesatamat

Seabournin risteilyalukset pääsevät pienemmän kokonsa takia rantautumaan mielenkiintoisiin kohdesatamiin, joihin isommilla aluksilla ei ole asiaa. Seabournin risteilyalukset saapuvat aina satamakaupunkien ytimeen, joten aikaa ei tarvitse tuhlata turhaan matkustamiseen.

 

Varustamon risteilyalukset risteilevät kaikilla maailman merillä. Kiinnostaako sinua risteily Etelä-Amerikan ympäri, rento loma Karibialla tai seikkailu Antarktiksella? Vaihtoehtoja on valtavasti. Seabournin risteilyalukset risteilevät yli 90 eri reitillä, joiden pituus vaihtelee 7 päivästä 89 päivään. Tutustu matkaohjelmiin online-varaamossamme!


Carnival Corporation

Seabourn on osa Carnival Corporationia (NYSE: CCL ja CUK), joka on yksi maailman suurimmista lomamatkoja tarjoavista yrityksistä.

Seabourn Ovation

Toukokuussa 2018 liikennöinnin aloittanut Seabourn Ovation on sisaraluksensa Seabourn Encoren tapaan viiden tähden luksusalus, jolla on pituutta 210 metriä. Seabourn Ovationille mahtuu 604 matkustajaa ja 400 miehistön jäsentä. Seabourn on nimetty lukuisia kertoja maailman parhaaksi pieneksi risteilyvarustamoksi.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2018

Pituus: 210 m

Bruttotonnit: 40 350 t

Matkustajia: 604

Henkilökuntaa: 400


Seabourn Encore

Tammikuussa 2017 liikennöinnin aloittaneen Seabourn Encoren myötä luksusvarustamo Seabournin laivasto kasvoi neljään risteilyalukseen. Moderni Seabourn Encore on viiden tähden luksusalus, jolla on pituutta 210 metriä. Seabourn Encorelle mahtuu 604 matkustajaa ja 400 miehistön jäsentä. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2016

Pituus: 210 m

Bruttotonnit: 40 350 t

Matkustajia: 604

Henkilökuntaa: 400


Seabourn Odyssey

Vuonna 2009 liikennöinnin aloittanut Seabourn Odyssey on viiden tähden risteilyalus. Pituutta luksusaluksella on 198 metriä. Seabourn Odysseylle mahtuu 450 matkustajaa ja 330 miehistön jäsentä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2009

Pituus: 198 m

Bruttotonnit: 32 000 t

Matkustajia: 450

Henkilökuntaa: 330


Seabourn Quest

Vuonna 2011 liikennöinnin aloittanut Seabourn Quest on viiden tähden risteilyalus. Pituutta luksusaluksella on 198 metriä. Seabourn Questille mahtuu 450 matkustajaa ja 330 miehistön jäsentä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2011

Pituus: 198 m

Bruttotonnit: 32 000 t

Matkustajia: 450

Henkilökuntaa: 330


Seabourn Sojourn

Vuonna 2010 liikennöinnin aloittanut Seabourn Sojourn on viiden tähden risteilyalus. Pituutta luksusaluksella on 198 metriä. Seabourn Sojournille mahtuu 450 matkustajaa ja 330 miehistön jäsentä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2010

Pituus: 198 m

Bruttotonnit: 32 000 t

Matkustajia: 450

Henkilökuntaa: 330Nämä erityisehdot koskevat Risteilykeskuksen välittämiä Seabourn –varustamon risteilymatkoja.


Seabournin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Seabourn Club. Kaikki varustamon
asiakkaat liitetään automaattisesti Seabourn Club ohjelmaan ensimmäisen
risteilyn jälkeen. Kaikki kanta-asiakasedut on saatavilla myös Risteilykeskuksen kautta varattaessa.  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!