Ruokailuelämykset

Seabournin luksusristeilyillä ravintoloissa syöminen ja juominen kuuluvat aina risteilyn hintaan. Aluksilla on useita korkeatasoisia ravintoloita, joissa valmistetaan gourmet-aterioita tuoreista raaka-aineista. Ravintoloissa tarjotaan ruoan yhteydessä erinomaisia viinejä. Aluksilta löytyy myös useita baareja, joista juomia voi tilata maksutta.

Seabournin ravintoloissa ei ole etukäteen sovittuja kattausaikoja, mikä tarkoittaa sitä, että voit saapua syömään ravintoloihin haluamaasi aikaan. Ravintoloihin ei tarvitse tehdä pöytävarausta etukäteen (poikkeuksena Restaurant 2).

 

Ruokailuvaihtoehdot Seabournin risteilyaluksilla:

 

The Restaurant

Pääravintolassa noudatetaan ”syö kun haluat” -politiikkaa. Voit tulla syömään aamiaista, lounasta ja illallista haluamanasi kellonaikana. Pääravintolassa on tarjolla monipuolisesti erilaisia aterioita, joiden valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita.

 

Restaurant 2

Restaurant 2:ssa on tarjolla pienistä maisteluannoksista koostuvia ruokalistoja. Tunnelmalliseen ravintolaan vaaditaan pöytävaraus. Restaurant 2 löytyy Seabourn Odysseyltä, Seabourn Questiltä ja Seabourn Sojournilta.

 

The Colonnade

The Colonnade on rennompi vaihtoehto aluksen pääravintolalle. The Colonnadessa voit nauttia herkullisen aamiaisen tai lounaan ravintolan sisätiloissa tai ulkopöydässä. Päivisin tarjolla on buffetlounas ja à la carte -ruokalista. Iltaisin ravintolassa tarjoillaan annoksia, joiden valmistuksessa on käytetty inspiraationa paikallisia makuja ja ruokakulttuuria.

 

Patio Grill

Ravintola tarjoilee raikkaita salaatteja, keittoja ja grillattuja herkkuja kivassa ympäristössä aluksen ulkokannella.

 

Ruokailu sviitissä

Sviitteihin tarjotaan maksutonta huonepalvelua ympäri vuorokauden. Illallinen omalla parvekkeella on mukavaa vaihtelua ravintoloissa syömiseen. Voit tilata aterioita esimerkiksi The Restaurantin ruokalistalta.

 

Seabourn Square

Nauti pala kakkua tai jäätelöä Seabourn Squaren kahvilassa. Tarjolla on myös suolaista naposteltavaa ja muita leivonnaisia. Kahvilasta saa myös hyviä erikoiskahveja.

 

New Sushi Restaurant

Sushiravintola on raikas vaihtoehto aluksen muille ravintoloille. Ravintola löytyy vain Seabourn Encorelta.

 

New Signature Restaurant

Tulossa kaikille aluksille vuonna 2018. Ravintolassa tarjoillaan maailmankuulun keittiömestari Thomas Kellerin kehittelemiä aterioita. Gourmet-ateriat valmistetaan erittäin korkeatasoisista raaka-aineista. New Signature Restaurant on ainutlaatuinen ravintolaelämys merellä.