Azamara

Varaa risteily

Azamara tarjoaa tyyliä ja laatua järkevällä hinnalla. Keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman. Azamaralla saa ison laivan palvelut pienemmässä koossa. Ystävällinen ja huolehtivainen henkilökunta sekä lähes lapsivapaa ympäristö tarjoaa rentouttavan lomavaihtoehdon erityisesti pariskunnille. Risteilykeskus on Azamaran päämyyntiedustaja Suomessa.

Ansaitset Finnair Plus -ohjelman Avioksia Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Lue lisää!

Tarjoukset

 • Ennakkovaraajalle etuja kaupan päälle

  Ennakkovaraajalle etuja kaupan päälle

  Azamara

  Varatessasi jonkin Azamaran valikoiduista risteilyistä 21.11.2024–3.4.2025, saat kaupan päälle käyttörahaa, nettipaketin ja Premium-juomapaketin.

  Kampanja-aika: 29.8.2024 asti

Tutustu varustamoon

Varaa risteilyt kohteittain

Ajankohtaista

Lisätietoa

 • Azamaran matkaehdot

  Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. Azamaran risteilyillä varausmaksu on 15 % risteilyn hinnasta. Loppumaksu on suoritettava 95 vuorokautta ennen matkan alkua.

  Lue lisää: Azamaran matkaehdot
 • Hyvä tietää

  Etkö ole aikaisemmin käynyt kansainvälisellä risteilyllä? Lue usein kysytyt kysymykset ennen risteilylle lähtöä!

  Lue lisää: Hyvä tietää
 • Hintaan sisältyvät palvelut

  Azamaran risteilyjen hintaan sisältyy paljon erilaisia palveluita. Risteilyaluksella maksamista ei juuri tarvitse enää miettiä.

  Lue lisää: Hintaan sisältyvät palvelut
 • Kanta-asiakasohjelma

  Azamaran kanta-asiakasohjelma on nimeltään Le Club Voyage. Ohjelman jäsenet saavat erinomaisia alennuksia ja etuja. Kanta-asiakasohjelmassa on viisi eri tasoa, joissa kaikissa on erilaisia etuuksia.

  Lue lisää: Kanta-asiakasohjelma
 • Juomapaketit

  Azamaran risteilyihin kuuluu jo valmiiksi paljon erilaisia juomavaihtoehtoja, mutta jos haluat lisäksi nauttia vielä laajemmasta juomavalikoimasta, voit ostaa juoma- tai viinipaketin.

  Lue lisää: Juomapaketit
 • Ruokailuelämykset

  Azamaran aluksilla on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Risteilyaluksilla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella.

  Lue lisää: Ruokailuelämykset
 • Monipuolinen retkitarjonta

  Azamara järjestää monia Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Tarjolla on Insider Access -retkiä, joilla on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen kulttuurin. Lisäksi Azamara järjestää ilmaisia AzAmazing Evenings -retkiä, joilla tutustutaan kohteiden kulttuuritarjontaan iltaisin.

  Lue lisää: Monipuolinen retkitarjonta
 • Viihdetarjonta ja aktiviteetit

  Lomalla täytyy kokea uutta, mutta myös rentoutua. Azamaran risteilyt tarjoavat juuri tällaisen kokemuksen. Kokeile onneasi kasinon pokeripöydässä tai istu kirjan ääreen tunnelmallisessa kirjastossa. Jokaisella risteilyllä järjestetään myös vähintään yhdet uima-allasjuhlat, joissa on ehdottomasti lupa tanssia ja pitää hauskaa.

  Lue lisää: Viihdetarjonta ja aktiviteetit
 • Hyvinvointipalvelut

  Azamara Questin ja Journeyn kylpylät kokivat suuren muutoksen vuonna 2016 tehdyn remontin yhteydessä. Muutos alkoi uudesta nimestä, The Sanctum, joka on sekoitus hyvinvointia ja puhtia. Myös uudella Pursuit aluksella tullaan nauttimaan saman tasoisesta rentoutumisesta.

  Lue lisää: Hyvinvointipalvelut
 • Erityistarpeet

  Azamaran risteilyjen luksuksesta pääset nauttimaan myös apuvälineillä liikkuen. Varustamo tekee parhaansa mahdollistaakseen ikimuistoisen täyden palvelun risteilyloman myös henkilöille, joilla on vamman tai sairauden vuoksi erityistarpeita.

  Lue lisää: Erityistarpeet

Laivat

 • Bruttotonnit: 30 280
 • Bruttotonnit: 30 280
 • Bruttotonnit: 30 280
 • Bruttotonnit: 30 280