Ruokailuelämykset

Azamaran aluksilla on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Aqualina ja Prime C ovat tasokkaita erikoisravintoloita, joihin on $30 ”sisäänpääsymaksu”. Sviittiasiakkaille ne sisältyvät risteilyjen hintaan. Aqualinassa on tarjolla italialaisia makuelämyksiä, kuten risottoa sekä herkullista vasikkaa. Prime C on oikea paikka pihvinnälkäiselle – täydellisesti kypsennettyjä lihavaihtoehtoja on useita. Discoveries Restaurant on aluksen pääravintola.

 

Ruokaile omaan tahtiin

Pääravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Azamaralla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Windows Caféssa pääset ruokailemaan kannelle ulkoilmassa. Se on rennompi ruokailuvaihtoehto, jossa annosvaihtoehdot vaihtuvat päivittäin. Kokeilemisen arvoisia ovat ehdottomasti ravintolan etniset illat, joissa pääsee maistelemaan muun muassa intialaisia, meksikolaisia ja espanjalaisia herkkuja buffet-pöydästä.

 

Viinikellari

Kaikissa ravintoloissa asiantunteva henkilökunta neuvoo mielellään sopivia juomavaihtoehtoja ruoan kanssa nautittavaksi. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella.