Häämatkaristeilyt

Varaa risteily

Romanttinen häämatka risteillen

Risteily on kenties yksi romanttisimmista tavoista viettää häämatkaa. Aamut alkavat omalla parvekkeella maisemia ihaillen – kenties hyttiin tilatun aamupalan parissa. Päivät kuluvat upeita maisemia ihastellen, uima-altaalla loikoillen, aktiivisesti harrastaen tai vain toisesta nauttien. Kohdesatamissa luodaan yhdessä ikimuistoisia hetkiä.

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 25 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Valikoimassamme on yli 19 000 risteilyvaihtoehtoa ympäri maailmaa – muun muassa Karibialle, Välimerille, Aasiaan, Tyynellemerelle, Arabiemiraatteihin, Pohjois-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua sekä Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista risteilyistä. Tutustu valikoimaan nettivaraamossamme!

Sinä päätät – me toteutamme

Voit varata kauttamme pelkän risteilyn – tai vaihtoehtoisesti koko paketin lisäpalveluineen. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle ja kumppanillesi sopivan häämatkapaketin, johon sisältyvät niin hotellimajoitukset, lennot, kuljetukset kuin muutkin lisäpalvelut. Autamme mielellämme myös vuosipäivämatkan suunnittelussa – risteily on oiva tapa lähteä juhlimaan vaikkapa tina- tai hopeahäitä yhdessä rakkaiden kanssa.

Risteilyvarustamoiden hääedut saadaksesi, tulee häämatkalle lähteä useimmiten 3-6 kuukauden sisällä hääpäivästä. Vihkitodistus on usein hyvä ottaa matkalle mukaan. Suosittelemme tarkistamaan yksityiskohtaiset tiedot ja ehdot varauksen yhteydessä.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon tai ota meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta!

Suosittelemme

Hääedut risteilyvarustamoittain

Hääinspiraatiota