Romanttinen häämatka syntyy näistä aineksista

Varaa risteily

Romanttinen häämatka risteillen

Risteily on kenties yksi romanttisimmista tavoista viettää häämatkaa. Laivan lipuessa meren aalloilla ehditte keskittyä täysillä toisiinne ja luoda yhdessä muistoja, jotka muistatte loppuelämänne. Aamut alkavat ihanasti omalla parvekkeella maisemia ihaillen hyttiin tilatun aamupalan parissa. Meren siniset aallot rauhoittavat mielen. Kohdesatamissa pääsette kokemaan yhdessä ikimuistoisia hetkiä.

Hotelli palveluineen matkustaa mukana

Risteily on mahtava matkustusmuoto, sillä oma mukava hytti ja laiva kaikkine palveluineen matkustaa mukananne jokaiseen kohteeseen. Matkatavarat tarvitsee purkaa omaan huoneeseen vain kerran.

Risteileminen on rento tapa nähdä yhdellä matkalla monta kohdetta, sillä itse matkanteossa kohteiden välillä ei tarvitse nähdä vaivaa – päinvastoin ajan voi hyödyntää laivalla monin eri tavoin, kuten vaikkapa aurinkokannella loikoillen, porealtaiden pyörteissä tai kylpylän ihanissa kauneushoidoissa rentoutuen, monenlaisiin aktiviteetteihin osallistuen tai vain oman hytin rauhassa leväten. Celebrity Cruises -varustamon risteilyt ovat nappivalinta kaikenikäisille hääpareille.

Monta kohdetta yhdellä matkalla

Risteilyllä kohde vaihtuu lähes joka päivä, joten pääsette tutustumaan useaan kohteeseen yhden matkan aikana. Voitte ihailla kauniita auringonlaskuja joka ilta uusissa maisemissa. Risteilyalukset pysähtyvät sekä suosituissa turistikohteissa että tuntemattomammissa satamissakin. Mikäli haluatte kohteiden olevan pienempiä ja eksoottisempia, kannattaa valita hieman pienempi risteilyalus, joka mahtuu rantautumaan pieniin satamiin. Täydellinen valinta voisi olla vaikkapa SeaDream Yacht Clubin -jahti – tai Azamaran pienemmät laivat.

Vinkki: Kohteisiin voi lähteä tutustumaan omatoimisesti, mutta halutessaan kohteissa voi osallistua myös varustamon järjestämille retkille. Retkillä pääsette tutustumaan esimerkiksi paikalliseen ruokakulttuuriin tai alueen nähtävyyksiin asiantuntevan oppaan johdolla.

Laiva on enemmän kuin hotelli

Parhailta risteilyaluksilta löytyy kaikki samat asiat kuin hyvästä resort-hotellista – jopa enemmän. Risteily ja laiva kannattaakin valita sen mukaan, millaisia toiveita juuri teillä on niin kohteiden kuin laivan palveluiden suhteen.

Suurimmilla laivoilla on useita ravintoloita, joten risteilyllä ei suinkaan tarvitse tylsistyä samassa ravintolassa joka ilta – parhaimmillaan laivoilta voi löytyä yli kymmenen eri ravintolaa.

Parhaiten varustellut risteilyalukset tarjoavat jopa enemmän kuin perinteinen hotelliloma. Monilta suurilta aluksilta löytyy muun muassa aikuisten alueita, joissa voi viettää aikaa rauhallisemmassa ilmapiirissä. Monilla laivoilla on myös sviittialueita, joiden asiakkaille voi olla esimerkiksi oma ravintola ja aurinkokansi sekä henkilökohtaisia palveluita, kuten oma sviittipalvelija. Suurilla laivoilla sviittien asiakkaat saavat siis nauttia ikään kuin kahden laivan palveluista – sviittialueet ovat kuin pieniä luksuslaivoja suuren laivan sisällä. Tutustu vaikkapa Norwegian Cruise Line -varustamon The Haveniin tai MSC Cruises varustamon Yacht Clubiin!

Vinkki: Saadaksenne häämatkan parhaaseen hintaan sekä mahdolliset häämatkalaisten lisäedut, tulee matkan useimmiten olla 3-6 kuukauden sisällä hääpäivästä.

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 25 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Valikoimassamme on yli 19 000 risteilyvaihtoehtoa ympäri maailmaa – muun muassa Karibialle, Välimerille, Aasiaan, Tyynellemerelle, Arabiemiraatteihin, Pohjois-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Risteilykeskukselta saat asiantuntevaa palvelua sekä Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista risteilyistä. Etsimme juuri sinulle ja kumppanillesi sopivimman häämatkaristeilyn!