The Haven -sviittialue

Varaa risteily

Ship within a ship

The Haven on Norwegian Cruise Linen yksityinen sviittialue, jolla sijaitsevat laivan mukavimmat, parhaiten varustellut ja suurimmat hytit. Sviittialueelta löytyy muun muassa yksityinen aurinkokansi sekä ravintola ja lounge-alue, joihin vain The Havenin asukkaat pääsevät.

The Haven on nimensä mukaisesti suojasatama omassa rauhassaan laivan ylimmillä kansilla. Sen voi ajatella olevan niin sanotusti ”ship within a ship” eli laiva laivan sisällä. The Havenin asukkaat pääsevät nauttimaan pienten luksusristeilijöiden kaltaisista korkealuokkaisista palveluista sviittialueella, mutta heillä on käytössään myös koko suuren laivan tarjoamat mahdollisuudet aktiviteetteihin, ruokailuun ja ohjelmaan.

The Havenin asukkaat pääsevät nauttimaan laivan palveluista Priority-tyyliin eli etuoikeutetusti koko risteilyn ajan. Heille on järjestetty esimerkiksi oma check-in ja check-out. Tämän lisäksi The Havenin sviiteissä majoittuvat nauttivat henkilökohtaisen hovimestarin palveluista vuorokauden ympäri, ja The Havenin oma vastaanotto auttaa esimerkiksi illallis- ja retkivarausten tekemisessä.

The Haven -edut ja palvelut

 • Henkilökohtainen check-in/check-out
 • Jonojen ohittaminen
 • Hovimestarin palvelut ympäri vuorokauden
 • Conciergepalvelu, joka auttaa ruokailujen, viihde-esitysten ja retkin varaamisessa
 • Viileitä pyyhkeitä, tuoreita hedelmiä ja virvokkeita tarjoiltuna aurinkokannelle
 • Sviitissä ruokailu

 • Priority-varaukset ravintoloihin ja viihde-esityksiin
 • Pääsy The Haven Courtyard -sisäpihalle, jossa on yksityinen uima-allas, aurinkokansi, poreallas ja fitness-alue

 • Kuohuviiniä, pullovettä ja hedelmiä sviittiin risteilyn ensimmäisenä päivänä tarjoiltuna (vain 2-Bedroom Villa, Courtyard Penthouse, Spa Suite ja Penthouse)
 • Minibaari ja kahvi/espresso/cappuccino -kone
 • Haven-ruokalista
 • Grab and go –aamiaisruokia, kuten hedelmäsalaattia, tuoreita leivonnaisia, leikkeleitä ja jälkiruokia
 • Herkkuja joka ilta sviittiin tarjoiltuna
 • Kutsuja aamiais- ja lounastilaisuuksiin
 • Kutsuja cocktailjuhliin
 • Cocktailjuhlat laivan päällystön kanssa

 • Norwegianin Bliss Collection -patjat
 • Korkealuokkaiset liinavaatteet, höyhenpeitto ja tyynyvalikoima
 • Pehmeät kylpytakit, tossut sekä suuret pyyhkeet
 • Ylelliset kylpy- ja kosmetiikkatuotteet

Sviittialueen kohokohdat

 • Yksityinen lounge ja ravintola

  Seurustele ystäviesi kanssa, tilaa juomia baarista tai vain rentoudu lukemalla kirjaa – The Haven Lounge on oleskelualue, jossa voit hetkeksi unohtaa kaiken muun. Illalla voit herkutella The Havenin omassa ravintolassa – tai tilata ruoan suoraan omaan sviittiisi hovimestarisi tarjoilemana. Saatavilla Breakaway ja Breakaway Plus -luokan laivoissa.

 • Yksityinen allaskansi

  Nauti auringosta aurinkokannella, kastaudu uima-altaassa tai anna porealtaan hieroa viimeisetkin jännitykset pois kehostasi. The Havenin yksityinen uima-allasalue on täydellinen paikka paeta kiirettä ja hulinaa. Ikäraja aurinkokannelle on 16 vuotta.

The Haven -sviitit

Garden Villa

Sviitti kolmella makuuhuoneella ja ulkoterassilla.

Nykyaikaisesti sisustetussa villassa on kolme makuuhuonetta, tilava olohuone, suuret ikkunat sekä ulkoterassi, jossa on poreallas ja yksityinen ruokailualue. Villassa on kolme ja puoli kylpyhuonetta. Garden Villan pinta-ala on jopa yli 600 neliömetriä ja nukkumapaikkoja on jopa kahdeksalle henkilölle.

Saatavilla Norwegian Gem, Norwegian Pearl, Norwegian Jade, Norwegian Dawn, Norwegian Star, ja Norwegian Jewel -laivoilla.

Family Villa isolla parvekkeella

Sviitti kahdella makuuhuoneella ja parvekkeella.

Modernin tyylikkäästi sisustettu villa, jossa on päämakuuhuone sekä toinen pienempi makuuhuone, joiden molempien yhteydessä on kylpyhuoneet. Olo- ja ruokailutilasta pääsee omalle parvekkeelle. 2-Bedroom Family Villa on 47 m² ja siinä on nukkumatilaa tarvittaessa jopa kuudelle henkilölle.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss ja Norwegian Pearl -laivoilla.

Deluxe Owner’s Suite

Sviitti isolla parvekkeella.

Tyylikkäästi sisustettu 121 neliömetrin sviitti, jonka suurista ikkunoista aukeaa upeat näköalat. Sviitissä on yhdistetty olo- ja ruokailutila, suuri parveke sekä makuuhuone (joillakin laivoilla kaksi). Makuuhuoneen yhteydessä on ylellinen kylpyhuone, ja sviitissä on myös toinen pienempi wc. Deluxe Owner’s Suite -sviittiin mahtuu yöpymään jopa kuusi henkilöä.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Pearl, Norwegian Gem, Norwegian Bliss ja Norwegian Jade -laivoilla.

Owner’s Suite

Sviitti isolla parvekkeella.

Nauti kauniista merinäköaloista tämän 76 m² sviitin suurista ikkunoista ja omalta parvekkeelta. Sviitissä on makuuhuone sekä yhdistetty olo- ja ruokailutila. Makuuhuoneen yhteydessä on ylellinen kylpyhuone, ja sviitissä on myös toinen pienempi wc. Nukkumapaikkoja on jopa neljälle henkilölle.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss ja Norwegian Pearl -laivoilla.

Courtyard Penthouse

Sviitti parvekkeella.

Osa huoneista on suunniteltu täydelliseksi romanttiselle lomalle – niissä on pyöreä sänky ja ylellinen kylpyhuone, jossa on lasinen seinä. Osassa huoneista taas on parisänky, katosta lattiaan yltävät ikkunat ja tilaa kolmannelle vieraalle. Huoneet ovat 41 m² ja niissä on oma parveke.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss ja Norwegian Pearl -laivoilla.

Aft-Facing Penthouse

Tästä laivan perällä sijaitsevasta 61 m² kokoisesta huoneistosta voit ihailla, kun aurinko laskee horisonttiin. Huoneistossa on makuuhuone king-size sängyllä, kylpyhuone, olohuone ja ruokailutila sekä oma parveke. Nukkumatilaa on tarvittaessa yhteensä neljälle henkilölle.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway ja Norwegian Epic -laivoilla.

Forward-Facing Penthouse

Näistä laivan keulassa sijaitsevista huoneistoista voit nähdä ensimmäisenä, kun laiva lähestyy maata. Huoneissa on makuuhuone king-size sängyllä, kylpyhuone, olohuone ja ruokailutila sekä oma parveke. Nukkumatilaa näissä 42 m² huoneistoissa on jopa neljälle vieraalle.

Saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Bliss ja Norwegian Breakaway -laivoilla.

Deluxe Spa Suite

Sviitti parvekkeella.

Nämä sviitit tarjoavat täydellisen kylpyläkokemuksen omassa huoneessasi. Kylpyläteemaisesti sisustetuissa Deluxe Spa Suite ja Spa Suite -sviiteissä on king-size sänky, poreallas sekä suihku, jossa on vesiputoustoiminto ja useita hierovia suulakkeita. Sviitestä on helppo pääsy laivan kylpylä- ja fitnessalueille. Thermal Spa Suitesin käyttö kuuluu sviitin hintaan kylpylän aukioloaikoina. Sviitit ovat 28-35 neliömetrin kokoisia.

Deluxe Spa Suite on saatavilla Norwegian Escape -laivalla. Spa Suite on saatavilla Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Bliss ja Norwegian Epic -laivoilla.