Yacht Club -sviittialue

Varaa risteily

Omaa rauhaa ja luksusta

Yacht Club on MSC Cruises -varustamon laivoilta löytyvä yksityinen alue, jonne on pääsy vain Yacht Club -sviiteissä majoittuvilla matkustajilla. Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva sviittialue on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Palvelu on henkilökohtaista ja laadukasta – ja tunnelma intiimimpi muuhun laivaan verrattuna. Laivasta riippuen Yacht Club -alueella on muun muassa elegantti Top Sail Lounge panoraamanäkymällä, tyylikäs ravintola ja One Pool Deck -aurinkokansi, josta löytyy uima-allas, porealtaita ja baari.

Yacht Clubissa majoittuvat pääsevät nauttimaan Yacht Clubin erinomaisten palveluiden ja intiimin tunnelman lisäksi kaikista muista suuren laivan tarjoamista palveluista, ruokailumahdollisuuksista ja ohjelmasta.

Yacht Club -alue löytyy seuraavilta kaikilta muilta MSC Cruisesin laivoilta paitsi MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Orchestra, MSC Poesia ja MSC Sinfonia.

Yacht Club -edut ja palvelut

  • Priority check-in ja check-out
  • Hovimestarin ja conciergen palvelut ympäri vuorokauden
  • Sviitti, joka on varusteltu muun muassa kehon mukaan muotoutuvalla patjalla, egyptiläisillä puuvillalakanoilla, tyynyvalikoimalla sekä marmorisella kylpyhuoneella
  • Yksityinen ravintola, jossa on vapaat ruokailuajat (ei kaikilla laivoilla)
  • Premium Extra -juomapaketti
  • Rajaton Browse-internetpaketti kahdelle laitteelle
  • Pääsy yksityiselle aurinkokannelle, jossa on uima-allas, porealtaita ja baari
  • Pääsy yksityiseen Top Sail Lounge -tilaan
  • Pääsy Thermal Suite -kylpyläalueelle

Yacht Clubin tasokkaassa à la carte -ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Matkustajat saavat valita itselleen sopivan ruokailuajan ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Ruokaa voi tilata myös omaan sviittiin vuorokauden ympäri. Top Sail Loungessa sekä aurinkokannella on lisäksi tarjolla välipalabuffet. Matkustajat voivat ruokailla myös muissa laivan ravintoloissa.

Risteilyn hintaan sisältyvät juomat kaikista laivan ravintoloista ja baareista sekä oman sviitin minibaarista.

Yacht Club -sviitit

Jokainen Yacht Club -sviitti tarjoaa ylelliset puitteet risteilylle. Sviittien vuoteissa on kehon mukaan muotoutuvat patjat, ja matkustaja saa itse valita tyynynsä tyynyvalikoimasta. Vuodevaatteet, kylpytakki ja aamutossut on valmistettu laadukkaasta egyptiläisestä puuvillasta. Parivuoteet voidaan pyydettäessä erottaa kahdeksi yhden hengen vuoteeksi.

Ylellisissä kylpyhuoneissa on marmorilattiat ja suihku ja/tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Tarjolla on valikoima hyvinvointituotteita. Kaikissa Yacht Clubin sviiteissä on ilmastointi, tallelokero, puhelin ja taulutelevisio, josta voi katsella elokuvia ja tv-sarjoja. Suurista ikkunoista tai parvekkeelta voi ihailla ohi lipuvia maisemia. Hovimestari on matkustajien palveluksessa vuorokauden ympäri.

MSC Yacht Clubiin kuuluvat Yacht Club Royal Suite, Yacht Club Deluxe Suite, Yacht Club Interior Suite ja Yacht Club Executive & Family Suite -sviitit. Sviittien sisustus ja tiedot voivat vaihdella laivoittain.

Royal Suite

Royal Suite -sviitissä on iso olohuone sekä makuuhuone, jossa on parivuode. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone sekä kylpyhuone, jossa on suihku ja kylpyamme. Royal Suite -sviitin varusteluun kuuluu jääkaappi, kahvikone, sekä suuri parveke, jossa on poreallas ja ruokapöytä. Sviitti on noin 56 m² kokoinen.

Deluxe Suite

28 m² Deluxe Suite -sviitissä on yhtenäinen oleskelu- ja makuuhuone, jossa on parisänky. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja/tai tilava suihku. Sviitissä on vaatehuone ja oma parveke.

Interior Suite

Interior- eli sisäsviitissä on parisänky, vaatekaappi ja kylpyhuone, jossa on suihku. Sviitin koko on 16 neliömetriä.

Executive & Family Suite

Sviitissä on panoraamaikkunat, parisänky, tilava vaatekaappi ja kylpyhuone ammeella.