Monipuolinen retkitarjonta

Nights and Cool Places -retket

Lukuisissa kohteissa se, mitä tapahtuu illalla, jää risteilymatkustajilta näkemättä. Tämän takia on Azamara tarjoaa valikoiman Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Esimerkiksi Venetsiassa pääsee ihastelemaan upeaa Dogen palatsia yksityisesti sulkemisajan jälkeen. Bangkokissa tarjolla on risteily, jolla ihastella kaupungin välkehtivää valomerta. Risteilyn jälkeen osallistutaan Loi Krathongiin, vuosittain juhlittavaan valonjuhlaan.

 

Insider Access -retket

Insider Access -retkillä on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen elämään. Retkillä vieraillaan esimerkiksi Israelin Haifassa paikallisen perheen kotona tai opitaan valmistamaan perinteinen druusilainen ateria. Santa Margheritassa Italiassa järjestetyllä retkellä pääsee maistelemaan erilaisia oliiviöljyjä, Valenciassa tutustumaan farmielämään ja Semarangissa Indonesiassa opettelemaan vaatteiden batiikkivärjäyksen saloja.

 

AzAmazing Evenings-retket

Azamara tarjoaa matkustajilleen myös mahdollisuuden osallistua maksuttomille AzAmazing Evenings-retkille. Retket ovat oiva tapa tutustua kohteiden kulttuuritarjontaan iltaisin. Barcelonassa pääsee näkemään flamencoa, Liverpoolin katedraalissa Beatlmanian tunnelmiin ja Yangonissa, Myanmarissa, mukaan perinteiseen paikalliseen festivaaliin.

 

Turvallisesti retkille

Varustamon retkelle osallistuessasi voit olla varma, että retket ovat turvallisia ja vakuutettuja. Azamaran järjestämillä retkillä laiva myös aina odottaa matkustajia satamassa, jos jostain syystä retken aikana tapahtuu viivästymisiä. Tai jos kuljetuksen kanssa on ongelmia, varustamo hoitaa sinut laivalle mahdollisimman nopeasti ilman minkäänlaisia lisäkuluja.

 

Syö kuin paikalliset

Kohteissa täytyy myös syödä niin kuin paikalliset! Siksi Azamara onkin kerännyt ylös ravintolasuosituksia, jotka ovat myös paikallisten makuun.