Luksusristeilyiden sinkkulisä vain 25 %

Varaa risteily

Explora Journeysin inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja. Boutique-tyylisillä aluksilla tunnelma on eläväinen, mutta intiimi, ja palvelu on ennen kaikkea asiakaslähtöistä.

Sinkkulisä alkaen vain 25 %

Halusitpa sitten lähteä risteilylle yksin tai vain nauttia oman hytin rauhasta porukalla matkustaessa, Explora Journeysin risteilyillä yhden hengen lisä on alkaen 25 %. Alennettu sinkkulisä koskee kaikkia sviittiluokkia kaikilla varustamon risteilyillä, mutta sinkkulisän suuruus vaihtelee varauspäivän sekä valitun risteilyn ja sviittiluokan mukaan.

Tarjous koskee kaikkia varustamon risteilyjä kaikissa sviittiluokissa. Maksettava sinkkulisä on alkaen 25 %, mutta sinkkulisän suuruus vaihtelee varauspäivän sekä valitun risteilyn ja sviittiluokan mukaan. Kampanja on yhdistettävissä seuraaviin etuihin: Flexible Journeys, Explora Early Booking Benefit ja Penthouse Dream. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan