Ruokailuelämykset

Explora Journeys -risteilyillä ruoka on maailmanlaajuisten kulinaaristen kykyjen, kulttuurien ja intohimojen juhlaa. Explora I:llä on kuusi tyylikästä ravintolaa, ja lisäksi voit ruokailla viidessä laivan kahdestatoista baarista ja loungesta. Valitessasi voit toki myös ruokailla omassa sviitissäsi.

Kulinaariset elämykset laivalla kattavat kaikenlaiset maut maapallon kaikista kolkista. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki ravintoloissa, baareissa ja loungeissa tarjottavat ruokailu- ja juomakokemukset sisältyvät matkan hintaan. Ne, jotka haluavat hemmotella itseään hieman enemmän, voivat lisämaksusta kokeilla palkittua ruokailukokemusta maailman tunnetuimpien kokkien ja tunnettujen viinintuottajien valitsemilla menuilla Anthology-ravintolassa.

Explora Journeys tarjoaa laajan valikoiman hienoimpia juomia, kuten hienoja viinejä ja ensiluokkaisia väkeviä alkoholijuomia. Sviiteissä on minibaari, ja voit tilata erikoiskahveja, teetä ja virvoitusjuomia milloin tahansa. Viinin ystäville tai niille, jotka haluavat juhlistaa jotakin erityistä hetkeä, on saatavilla lisämaksusta eksklusiivinen valikoima parhaita viinejä, väkeviä alkoholijuomia ja liköörejä.

Viiniluettelo heijastelee alueita, joilla laiva kulkee. Laivan sommelier etsii parhaat laatuviinit ja luo inspiroivan ruokalistan. Laivalle on kehitetty eksklusiivinen mixology-ohjelma, johon kuuluu muun muassa merilevälevästä valmistetulla ginillä valmistettu ”Ocean State of Mind” -cocktail. Aluksella järjestetään eksklusiivisia viininmaistiaisia, viski- ja väkevien alkoholijuomien maistiaisia, cocktail-mestarikursseja ja ”Meet the Winemaker” -tapahtumia.

Explora Journeysin kokeneet asiantuntijat, joilla on taiteellista otetta ja hienostuneisuutta, lupaavat sinulle joka päivä ainutlaatuisen kulinaarisen elämyksen.