Hyvinvointipalvelut

Risteilyn jälkeen olet kuin uusi ihminen, virkistynyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Risteilyaluksen hyvinvointikeskuksessa voit nauttia kylpylähoidoista tai treenata hyvin varustetulla salilla. Käytössäsi ovat myös kauneushoitolan palvelut. Kuntosalilla voit hyödyntää personal trainerin palveluita ja osallistua ohjattuiille ryhmäliikuntatunneille. Hyvinvointikeskuksessa voit lekotella koko päivän tai piipahtaa pikaisesti hemmotteluhoidossa.

Princess Cruisesin aluksilla on tarjolla monta vaihtoehtoa aktiiviseen liikkumiseen. Voit testata golftaitosi simulaattorissa tai yhdeksän reiän puttausgreenillä. Useimmilla laivoilla voi pelata pöytätennistä tai -curlingia sekä kori- tai lentopalloa tai hölkätä juoksuradalla.

 

Kauneussalonki

Lomallakin haluat varmasti huolehtia ulkonäöstäsi. Täyden palvelun salonkimme huolehtii siitä, että rentoutunut olemuksesi myös näyttää hyvältä. Tarjolla on esimerkiksi käsihoitoja, jalkahoitoja, manikyyria sekä kampaamopalveluja.

 

Kylpylä

Voit myös nautiskella ajan kanssa kylpylähoidoista. Risteilyn aikana ehdit käydä monessa eri hoidossa eri päivinä. Vaihtoehtoisesti voit viettää kokonaisen päivän kylpylässä ja hemmotella itseäsi pitkän kaavan mukaan. Valinta on sinun!