Ruokailuelämykset

Valittavana on perinteinen Traditional Dining, jolloin ruokailu tapahtuu päivittäin samaan aikaan samassa paikassa, tai joustava Anytime Dining, jolloin voit aterioida milloin ja missä itse haluat.

Ravintolavaihtoehtoina ovat laivan à la carte -ravintola, erikoisravintolat ja buffetravintola. Halutessasi voit myös nauttia välipalan allasosastolla tai tilata aterioita hyttipalvelun kautta (lisämaksusta) mihin aikaan päivästä tahansa. Tyylikkäässä pääruokasalissa tarjoillaan huippukeittiön valmistama päivällinen joka päivä kello 18 (ensimmäinen kattaus) ja klo 20 (toinen kattaus). Perinteinen risteilytyyli sopii erityisesti matkustajille, jotka arvostavat säännöllisyyttä ja tuttua pöytäseuraa. Toiset matkustajat haluavat spontaanisti valita, missä ravintolassa ja kenen seurassa – jos kenenkään – kulloinkin päivällisensä nauttivat. Heille ”Anytime Dining” on juuri oikea valinta. Päivällistä tarjoillaan eri ravintoloissa joustavasti kello 17.30–22.00. Ravintoloista voi toki varata pöydän etukäteen.

 

Juomat

Juomia (vesi, tee, jäätee ja kahvi) on saatavilla veloituksetta juomatarjoilupisteistä. Voit lisäksi ostaa jonkin juomapaketin, jolloin saat nauttia rajoituksetta haluamiasi juomia.

 

À la carte -ravintola

À la carte -ravintoloissa tarjoillaan joka ilta täydellinen neljän ruokalajin päivällinen. Listalla on runsaasti valinnanvaraa: herkullisia alkupaloja, keittoja, salaatteja ja yhdeksän erilaista pääruokalajia. Jälkiruokia on myös sokerittomina, mikä on monen matkustajan mieleen. Terveydestään huolehtiville on paljon kasvisvaihtoehtoja ja jopa erillinen Lotus Spa -ruokalista. Toisin kuin maissa, risteilyalusten valikoimat vaihtelevat päivittän sekä lounaalla että päivällisellä. Päivittäin muuttuvan ruokalistan lisäksi tarjolla on vaihtoehtona kestosuosikkeja sekä pää- että jälkiruokalistalla.

 

Teemaravintolat

Vaihtelu virkistää – se on erityisen totta kun puhutaan gourmetruoasta! Risteilyaluksilla on korkeatasoisia erikoisravintoloita pihviravintoloista erilaisiin teemaravintoloihin. Erikoisravintolat ovat hyvin suosittuja, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Erikoisravintolat ovat lisämaksullisia.

 

Casual dining

Aluksilla on myös useita vaihtoehtoja rennompaan ruokailuun. Monen ruokalajin ruokalista à la carte -ravintolassa ei ehkä maistu joka aterialla eikä aina viitsisi pukeutua muodollisesti, joten kannattaa kokeilla myös laivan casual dining -ravintoloita. Voit nauttia noutopöydän antimista tai herkutella pitsalla tai hampurilaisella. Casual dining -ravintolat ovat lisämaksullisia.