Viihde ja aktiviteetit

Viihdeohjelma ja aktiviteettitarjonta vaihtelevat aluksen mukaan. Hanseatic Inspirationin explorer-risteilyillä keskitytään enimmäkseen risteilykohteisiin ja varustamon retkiin. Myös Europa 2 aluksella tarjotaan retkiä satamakohteisiin, mutta viihdettä löytyy paljon myös itse alukselta.

 

Europa 2

Teatteri

Modernin teatterin valtava LED-näyttö ulottuu kahden kerroksen korkeuteen. Lavalla nähtävät esitykset vaihtelevat livekonserteista akrobatiaan ja vaudeville-esityksiin. 500-paikkaiseen teatteriin mahtuvat kerralla kaikki matkustajat.

 

Sansibar

Yksi Saksan tunnetuimmista rantabaareista on saanut pikkusiskon Europa 2 alukselta löytyvästä Sansibar-baarista. Tyylikkäästi sisustetussa lounge-tilassa vuorottelevat live- ja DJ-musiikki, ja ikkunoista aukeaa upea näkymä merelle. Rentoudu lempicocktailisi kanssa tai tanssi musiikin tahtiin aamun pikkutunneille saakka, valinta on sinun!

 

Club 2

Aluksen oma bändi soittaa muun muassa soulia ja jazzia. Mukana esiintymässä on usein myös tunnettuja artisteja ympäri maailmaa. Club 2:n lavalla nähdään lisäksi stand-up komediaa sekä kabaree- ja vaudeville-esityksiä.

 

Belvedere

Aluksen keulasta löytyvä Belvedere on sopiva paikka rauhoittumiseen. Sieltä löytyvät kirjasto sekä valikoima erikoiskahveja ja teetä. Tyylikkäästi sisustetussa tilassa järjestetään myös konsertteja ja lukutilaisuuksia.

 

Collins

Korkeatasoisella puulla, näyttävällä taiteella ja mukavilla nojatuoleilla varustettu Collins on oiva paikka nautiskella merten laajimmasta ginivalikoimasta. Katse hakeutuu väkisinkin baarin seinällä komeilevaan muotokuvaan Albert Ballinsta. Tilassa järjestetään myös gininmaistajaisia.

 

Culinary School -ruoanlaittokurssit

Tarragon-ravintolan kokit järjestävät lisämaksullisia ruoanlaittokursseja aluksen hyvin varustellussa opetuskeittiössä. Kurssit tarjoavat tilaisuuden oppia kokkaamaan aluksella nautittuja herkkuja aivan itse kotona. Kurssit sopivat hyvin myös aloitteleville kotikokeille.

 

Taide aluksella

Pieneltä alukselta löytyy huikea määrä taidetta Gerhard Richteristä Damien Hirstiin. Yli 890 taideteosta tekee aluksesta kelluvan taidegallerian. Europa 2:lla järjestetään lisäksi taidenäyttelyitä ja taidehistorian luentoja.

 

Hanseatic Inspiration

HanseAtrium

Modernilla teknologialla varustettu HanseAtrium on yksi aluksen tärkeimmistä kokoontumispaikoista. Päiväsaikaan tilassa järjestetään mielenkiintoisia luentoja kokeneiden asiantuntijoiden johdolla. Iltaisin tila muuntautuu tunnelmalliseksi baariksi, jossa voi rentoutua toiminnantäyteisen päivän jälkeen.

 

Ocean Academy

Aluksen tiedekeskuksena toimiva Ocean Academy on varustettu suurella mediaseinällä ja interaktiivisilla julisteilla. Tutustu viimeisimpiin artikkeleihin muun muassa meribiologian, geologian, glasiologian, historian ja kulttuurin saralla. Tilasta löydät myös kiikarit, joilla pääset tutkimaan ohi lipuvia maisemia vieläkin tarkemmin.