Retkitarjonta

Hanseatic Inspirationin matkassa pääset näkemään vieraita kulttuureja, eksoottisia eläimiä ja ainutlaatuisia maisemia. Europa 2 alus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia retkiä. Koska alus on kaksikielinen, jokaisessa satamakohteessa on tarjolla vähintään yksi englanniksi opastettu retki.

 

Hanseatic Inspirationin tutkimusmatkat merellä ja maissa

Vieraita kulttuureja, eksoottisia eläimiä, ainutlaatuisia maisemia – Hanseatic Inspirationin matkassa voit kokea kaikkea tätä. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa pääset näkemään, kokemaan ja ennen kaikkea ymmärtämään unohtumattomia maailman ihmeitä.

 

Zodiac-veneet

Zodiac-kumiveneet lasketaan vesille useamman kerran päivässä. Veneet pääsevät rantautumaan kohteisiin, joista ei löydy varsinaisia satamia.

 

Villi luonto

Tutkimusmatkaristeilyllä päästään näkemään eläimiä, joita ei ihan jokapäiväisessä elämässä kohdata. Näe Etelä-Georgian kuningaspingviinit, vaella halki Etelä-Amerikan koskemattomien sademetsien ja nauti valasbongailusta. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

 

Vieraat kulttuurit

Amazonin sademetsissä elää lukuisia alkuperäisheimoja, jotka elävät kaukana nykypäivän hälinästä. Tutkimusmatkoilla pääset asiantuntijoiden opastuksella näkemään, millaista heidän elämänsä on.

 

Telttailua Antarktiksella

Yksi parhaista tavoista kokea maailman kuudes maanosa on tehdä sinne unohtumaton telttaretki. Kaikessa intensiivisyydessään kokemus on täysin vailla vertaa. Telttaretkiin on mahdollisuus vain valituilla risteilyillä.

 

Vesiurheilu

Vesiurheilukeskus Marina on kätevä paikka nauttia urheilullisesta päivästä merillä. Lainaa kajakkeja, SUP-lautoja tai snorklausvälineitä milloin vain haluat.

 

Europa 2:n retkitarjonta*

Europa 2 alus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia retkiä. Koska alus on kaksikielinen, jokaisessa satamakohteessa on tarjolla vähintään yksi englanniksi opastettu retki. Retket on helppo tunnistaa, sillä ne alkavat numerosarjalla 200. Sviiteistä löytyy aina englanninkielinen esite kaikista saatavilla olevista retkistä ja tulevista satamakohteista. Jos satama on kaukana kaupungin keskustasta, on usein tarjolla maksuton shuttle-kuljetus.

 

Retkitarjontaan kuuluu esimerkiksi:

  • Perinteisiä opastettuja kierroksia, jotka esittelevät kohteen tärkeimmät nähtävyydet
  • Aktiivisia retkiä kuten snorklaamista ja mönkijäajeluja
  • Lentokone-, helikopteri- ja laivaretkiä
  • Asiantuntijoiden ohjaamia retkiä, joilla tutustutaan yksityiskohtaisesti kohteen kulttuuriin, historiaan ja arkkitehtuuriin
  • Rauhallisia pyöräretkiä tai maastopyöräilyä
  • Travel conciergen järjestämiä yksityisiä retkiä

*Huom! Retket eivät sisälly risteilyn hintaan!