Ruokailuelämykset

Hapag-Lloyd Cruisesin aluksilla on 3-7 ravintolaa, joista jokaisessa ruokailu kuuluu risteilyn hintaan. Ruoka risteilyillä on erinomaista ja ravintolat ovat tyylikkäästi sisustettuja. Ruokailuajat aluksilla ovat joustavat ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Lähde makumatkalle vailla vertaa!

 

Weltmeere – Europa 2

Europa 2 aluksen pääravintolassa pääset nauttimaan päivittäin vaihtuvasta gourmet-menusta. Kansainvälisistä annoksista ja kasvisruokavaihtoehdoista koostuva menu tuo uuden twistin klassikkoruokiin. Aluksen chef de cuisine tuo aina ripauksen omaa persoonallisuuttaan herkullisiin aterioihin. Ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä illallista.

 

Pääravintola – Hanseatic Inspiration

Nauti tutkimusmatka-aluksen pääravintolassa rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Vaihtuvan menun annokset ovat saaneet inspiraationsa kunkin risteilyn reitistä. Aluksen huippukokit loihtivat pöytään annokset aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

 

Yacht Club – Europa 2

Yacht Club on gourmet-buffetravintola, josta löytyy istumapaikkoja niin sisältä kuin ulkokanneltakin. Ravintolassa tarjoillaan muun muassa tuoreita salaatteja, kalaa, pastaa tai herkkuja suoraan grillistä. Nauti aamiaista, lounasta tai illallista uskomattoman kauniissa maisemissa.

 

Bistro – Hanseatic Inspiration

Nauti herkullista bistroruokaa Hanseatic Inspiration aluksen aurinkokannella tai vetäydy sisälle nauttimaan maisemista. Ruoka valmistetaan avokeittiössä, joten voit ihailla annosten valmistumista suoraan silmiesi edessä. Tai suuntaa suoraan jälkiruokapöytään hakemaan jäätelöannos auringossa nautittavaksi.

 

Elements – Europa 2

Tekipä mielesi intialaista, vietnamilaista tai perinteistä kiinalaista ruokaa, löydät Elements ravintolasta annokset itämaiseen makuun. À la carte ravintola palvelee lounas- ja illallisaikaan.

 

Sakura – Europa 2

Aluksen sushimestari loihtii pöytään niin klassisia sushiannoksia kuin luovia pieniä mestariteoksiakin – ja tietysti parhaista aineksista. Herkuttele sushilla ja nauti upeista maisemista aina illallisaikaan.

 

Tarragon – Europa 2

Art Deco -tyyliin sisustettu Tarragon tarjoilee bistroklassikkoja ja ranskalaisia herkkuja.  Voit odottaa maukkaita annoksia, jotka ovat samaan aikaan yksinkertaisia ja hienostuneita. Ravintolasta saa lounasta ja illallista.

 

Grande Réserve – Europa 2

Tarragon ravintolan vieressä sijaitseva Grand Réserve keskittyy viineihin ja niiden maisteluun. Ravintolassa järjestetään aluksen sommelieren opastuksella viininmaistiaisia*, joissa tarjoillaan hienostuneita viinejä sekä pientä hiukopalaa.

*Ei kuulu risteilyn hintaan

 

Serenissima – Europa 2

Italialaista ruokaa tarjoileva à la carte ravintola Serenissima keskittyy erityisesti välimerellisiin herkkuihin. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu muun muassa tagliatelle con gamberoni all’aglio e olio. Ravintola on auki lounaalla ja illallisaikaan.