Urheilu ja hyvinvointi

Pidä huolta itsestäsi myös risteilyn aikana. Hapag-Lloydin alukset tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja liikuntaan, urheiluun ja rentoutumiseen.

 

Europa 2

Ocean Spa

Pienikokoiseksi alukseksi Europa 2:lla on todella panostettu urheiluun ja hyvinvointiin. Yhteensä 800 m2 kokoinen Ocean Spa -alue tarjoaa kaikkea mitä rauhoittavalta lomalta vain voi toivoa. Alue koostuu neljästä erilaisesta saunahuoneesta, kahdeksasta hoitohuoneesta ja poreammeesta. Rentoudu shiatsu-hieronnassa tai kaunistaudu kosmetologin avustuksella. Hoitoja löytyy moneen eri makuun ja tarpeeseen. Kylpyläalueella sijaitsee myös yksityinen Personal Spa -alue, joka on mahdollista vuokrata omaan käyttöön. Yksityisalueelta löytyy oma sauna, poreamme ja hierontapöytä.

 

Kuntokeskus

Rauhoittava tai dynaaminen, keskittynyt tai holistinen, perinteinen tai innovatiivinen – millainen liikunta sopii sinulle? Alukselta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja päivittäiseen kuntoiluun ja liikuntaan. Europa 2 tarjoaa modernit tilat kuntoiluun sekä erilaisia ryhmäliikuntatunteja kuten joogaa ja pilatesta.

 

BE.YOU.*

BE.YOU. on kolminkertaisen olympiamitalistin Maria Höfl-Rieschin suunnittelema kunto-ohjelma, joka räätälöidään kunkin omaan tarpeeseen. Ohjelmaa vetävät aluksen omat kunto-ohjaajat, ja joillakin risteilyillä Höfl-Riesch on itse mukana.

*Ei sisälly risteilyn hintaan

 

IN2BALANCE

IN2BALANCE yhdistää innovatiivisia kuntoilumenetelmiä ja rentoutustekniikoita Kaukoidästä. Kokeile joogaa, t’ai chitä, shiatsua tai intervallitreenejä. Ohjelman keskittyy opettamaan metodeja, jotka auttavat lievittämään stressiä ja ylläpitämään jokapäiväistä hyvinvointia.

 

Hanseatic Inspiration

Ocean Spa

Ocean Spa -kylpyläalue tarjoaa kosmetologin ja kampaajan palvelut, erilaisia hierontoja sekä mani- ja pedikyyrejä. Kaikissa kylpylähoidoissa käytetään ensiluokkaisia ja tarkkaan valittuja tuotteita. Kylpyläalueelta löytyy myös kaksi erilaista saunaa.

 

Kuntokeskus

Aluksen kuntokeskus tarjoaa modernit tilat omatoimiseen kuntoiluun ja ryhmäliikuntatunneille. Mikä parasta, maisemat ovat suurten panoraamaikkunoiden ansiosta aina kohdallaan.

 

Marina vesiurheilukeskus

Aluksen vesiurheilukeskus Marinasta löydät tarvikkeet kaikenlaiseen vesiurheiluun, tietysti ilman erillistä lisämaksua. Kokeile vaikkapa melontaa, SUP-lautailua tai snorklaamista. Marinasta löytyvät myös aluksen 17 Zodiac-venettä, joilla lähdetään varustamon retkille.