Hyvinvointipalvelut

Silversean kylpylä on rentouttava pakopaikka laivan hälinältä. Kylpylässä on valtavat ikkunat, yhdeksän hoitohuonetta, sisä- ja ulkoalueet rentoutumista varten ja ulkoporeamme. Ulkoalueella on baaritiski, josta voit tilata smoothieita, samppanjaa tai cocktaileja poreammeeseen.

Kylpylässä on tarjolla runsas valikoima erilaisia hemmotteluhoitoja vartalokääreistä, kuumakivihierontoihin ja kasvohoitoihin. Eksklusiivisella Thermal Suite -kylpyläalueella on lämmitetyt lepotuolit, joissa voit ottaa pienet päiväunet. Kylpylässä on lisäksi saunoja ja höyryhuoneita. Silver Spiritillä on tarjota lisähemmottelua kaipaaville turkkilainen sauna yksityiseen käyttöön.

Aluksen kauneussalongissa on tarjolla erilaisia kauneuspalveluita, kuten manikyyrejä ja pedikyyrejä. Kampaamossa voit leikkauttaa tai värjäyttää hiuksesi uuteen uskoon.

Aloita aamu kuntoilemalla risteilyaluksen kuntosalilla, joka on varusteltu vapailla painoilla, painonnostolaitteilla, juoksumatoilla, crosstrainereilla ja kuntopyörillä. Voit osallistua veloituksetta kuntosalilla järjestettäville ryhmäliikuntatunneille, kuten joogaan tai pilatekseen. Kuntosali tarjoaa lisämaksusta personal trainerin palveluita ja muita erikoistunteja.

Risteilyillä järjestetään lisäksi terveys- ja ravitsemusluentoja, joissa opitaan kaikkea akupunktiosta terveellisiin elämäntapoihin.