Ruokailuelämykset

Silversean ravintoloiden tarjonta vaihtelee jokaisen risteilyreitin mukaan. Risteilyllä Hongkongista Singaporeen syödään aasialaisen keittiön inspiroimia aterioita – Amalfin rannikolla sen sijaan maistellaan italialaisia herkkuja. Voit nauttia leppoisasta ravintolaillasta yhdessä seuralaisesi kanssa – tai pyytää salivastaavaa järjestämään teille paikat isompaan pöytään.

 

La Terrazza & Slow Food

Slow Food -ilmiön inspiroimassa ravintolassa nautitaan herkullisia italialaisia aterioita hitaasti, pitkän kaavan mukaan. Ravintolan ateriat on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja paikallisia sekä ympäristöä säästäviä tuotteita, kuten napolilaista buffalomozzarella, ligurialaista oliiviöljyä, parmalaista prosciuttoa ja emilia-romagnalaista parmesaania, hyödyntäen. Ravintolassa ei ole kattausaikoja, joten voit saapua aamiaiselle ja lounaalle valitsemaasi aikaan. Illalliselle vaaditaan pöytävaraus.

 

La Dame by Relais & Châteaux

Nauti ihana illallinen Relais & Châteaux’n kokkitiimin suunnittelemalta vaihtuvalta menulta. Ravintola tarjoilee tuoreista ja korkealaatuisista aineksista valmistettua ranskalaista ruokaa lisämaksusta. Illalliselle vaaditaan pöytävaraus.

 

The Restaurant

Kimalteleviä kristalleja, posliiniastioita, tunnelmallinen kynttilänvalo ja upeat merinäköalat… Aluksen pääravintolassa tunnelma on kohdillaan! Ruokalistat, jotka sisältävät Relais & Chateauxin kokkien loihtimia erikoisuuksia, vaihtelevat päivittäin. Ravintolassa ei ole kattausaikoja, joten voit saapua aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle valitsemaasi aikaan.

 

The Grill

Aluksen ulkokannella sijaitsevasta The Grill -ravintolasta voi tilata muun muassa terveellistä aamupalaa tai paikan päällä paistettua pitsaa. Illalla ravintola muuttuu interaktiiviseksi elämysravintolaksi. Pöytiin tuodaan kuumia pannuja, joilla vieraat saavat itse kypsentää ruokansa. Ravintolan ruokalistalla on muun muassa tuoreita mereneläviä ja korkealaatuista lihaa. Ravintolassa ei ole kattausaikoja, joten voit saapua aamiaiselle ja lounaalle valitsemaasi aikaan. Illalliselle vaaditaan pöytävaraus.

 

Huonepalvelu

Tilaa upeita aterioita sviittiisi pääravintolan ruokalistalta. Huonepalvelu on tarjolla vuorokauden ympäri. Illallinen omalla parvekkeella? Onnistuu! Huonepalvelu toimittaa aterioita myös aluksen loungetiloihin, joissa on baaritiski.

 

Seishin (vain Silver Spiritillä)

Tunnelmaltaan intiimi erikoisravintola Seishin tarjoilee korkeatasoista, aasialaista fuusioruokaa. Kaikki ateriat, kobe-härästä hummeriin, on valmistettu tuoreista ja autenttisista raaka-aineista. Ihaile kokkien taitoja, kun upeat ateriat valmistuvat edessäsi. Ravintolaan vaaditaan pöytävaraus. Lisämaksullinen.

Lounasaikaan ravintolassa voi käydä syömässä maksutta herkullisia sushi- ja sashimiannoksia.

 

Stars Supper Club (vain Silver Spiritillä)

Nauti vanhanajan fiiliksestä Stars Supper Clubin tunnelmallisessa ravintolassa. Tilaa baarista lempicocktailisi ja kokeile erilaisia maisteluannoksia samalla kun nautit cabaret-laulajan ja pianistin yhteisesityksestä. Ravintolaan vaaditaan pöytävaraus.