Silver Origin

Varaa risteily

Silver Origin on rakennettu yksinomaan Galapagossaarten risteilyjä varten. Tyylikäs tutkimusmatka-alus ottaa huomioon sen, kuinka tärkeää on suojella Galapagossaarten ainutlaatuista luontoa. Siksi Silver Originilla ei käytetä ankkuria aluksen pysähtyessä ja alus on täysin muovivapaa. Kaikki matkustajat saavat omakseen metallisen vesipullon, jotta muovipullojen käyttämistä voidaan välttää. Sviiteissä on myös oma vedensuodatusjärjestelmä, joka muuttaa meriveden juomavedeksi.

Vaikka Silver Origin on ennen kaikkea tutkimusmatka-alus, ei Galapagoksen risteilyillä unohdeta Silversealle tunnusomaista luksusta. Alus on ainoa Galapagossaarilla risteilevä alus, jonka kaikkien asiakkaiden käytössä on hovimestari. Tämän lisäksi kaikki hytit aluksella ovat elegantteja sviittejä, ja kaikissa sviiteissä on oma parveke.

Ruokailu

Silver Originilla on kaksi ravintolaa, The Restaurant ja The Grill. The Restaurant on aluksen pääravintola, jossa tarjoillaan niin aamiainen, lounas kuin illallinenkin. Ravintolassa voit nauttia autenttisista ecuadorilaisista ruokaelämyksistä ja upeista maisemista. Aluksella järjestetään myös seminaareja, joissa matkustajat pääsevät oppimaan näiden paikallisten reseptien salat. The Grill puolestaan tarjoaa herkullisia lounasruokia päivisin ja Hot Rocks -konseptin illallisia. Istumapaikkoja löytyy sekä sisältä että ulkoa.

Aktiviteetit

Jokaisella risteilyllä on aina mukana rautaisella ammattitaidolla varustettu tiimi paikallisia oppaita, joiden tehtävä on tutustuttaa matkustajat Galapagossaarten luontoon syvällisesti. Tätä varten laivalla on myös kahdeksan zodiac-venettä sekä Basecamp-tila, joka on suunniteltu zodiac-retkille valmistautumista varten. Tilasta löydät muun muassa valtavan interaktiivisen seinän, jonka avulla pääset tutustumaan Galapagokseen. Basecamp on yhteydessä laivan perältä löytyvään Marinaan, mistä zodiac-retket alkavat.

Hyvinvointi ja urheilu

Kun haluat rauhaa ja rentoutumista toiminnantäyteisen päivän jälkeen, voit hemmotella itseäsi aluksen kylpyläosastolla ja kauneushoitolassa. Kylpyläosastolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja hieronnoista kasvohoitoihin. Kauneushoitolassa voit hemmotella itseäsi päästä varpaisiin – kirjaimellisesti. Voit kokeilla uutta kampausta ja hoidattaa vaikka samalla kuntoon varpaankynnet. Aluksen kuntosali on varustettu moderneilla laitteilla, jotka ovat kaikki vapaasti matkustajien käytössä.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2020
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 5 800 t
 • Pituus 100 m
 • Leveys 15 m
 • Asiakaskannet 6
 • Matkustajia 100
 • Henkilökuntaa 90
 • Sviittejä 51

Kohokohdat

 • Basecamp

  Basecamp on nimensä mukaisesti tukikohta, jossa valmistaudutaan zodiac-retkille ja tutustutaan Galapagossaarten ainutlaatuiseen luontoon. Basecampistä on helppo pääsy zodiac-veneille, jotka lähtevät matkaan laivan perässä sijaitsevasta Marinasta.

 • Explorer Lounge

  Explorer Lounge on suunniteltu siten, että pääset nauttimaan upeista maisemista samalla kun rentoudut lempicocktailiasi siemaillen livemusiikin soidessa taustalla. Ulkokannen tulipaikka on täydellinen kokoontumispaikka illan hämärtyessä.

Palvelut

 • Ravintolat 2
 • Baarit 3
 • Kirjasto
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Porealtaat 2
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Sähköjännite 110/220 v

Sviitit

Classic Veranda -sviitti

Classic Veranda -sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, puhelin, taulu-tv ja interaktiivinen mediakirjasto, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, tallelokero ja oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma parveke.

Sviitin koko parvekkeineen n. 30 m²

Superior Veranda -sviitti

Superior Veranda -sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, taulu-tv ja interaktiivinen mediakirjasto, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma Horizon Balcony -parveke.

Sviitin koko parvekkeineen n. 30 m²

Deluxe Veranda -sviitti

Deluxe Veranda -sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, taulu-tv ja interaktiivinen mediakirjasto, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma Horizon Balcony -parveke.

Sviitin koko parvekkeineen n. 31 m²

Medallion-sviitti

Medallion-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatekaappi, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, taulu-tv ja interaktiivinen mediakirjasto, premium-äänentoistojärjestelmä, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, premium-kahviasema, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös kiikarit, vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaat pääsevät hyödyntämään ilmaisen pyykkipalvelun risteilyn ajan (max 3 vaatetta/hlö/päivä). Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma Horizon Balcony -parveke. Risteilyn ensimmäisenä päivänä sviitissä odottaa kuohuviiniä, suklaata ja hedelmiä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 33 m²

Silver-sviitti

Silver-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, peilipöytä, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, premium-äänentoistojärjestelmä, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, premium-kahviasema, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma parveke. Risteilyn ensimmäisenä päivänä sviitissä odottaa kuohuviiniä, suklaata ja hedelmiä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 50 m²

Royal-sviitti

Royal-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, peilipöytä, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, premium-äänentoistojärjestelmä, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, premium-kahviasema, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös kiikarit, vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaat pääsevät hyödyntämään ilmaisen pyykkipalvelun risteilyn ajan (max 3 vaatetta/hlö/päivä). Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma kalustettu parveke. Risteilyn ensimmäisenä päivänä sviitissä odottaa kuohuviiniä, suklaata ja hedelmiä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 83 m²

Grand-sviitti

Grand-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, peilipöytä, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, premium-äänentoistojärjestelmä, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, premium-kahviasema, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös kiikarit, vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaat pääsevät hyödyntämään ilmaisen pyykkipalvelun risteilyn ajan (max 3 vaatetta/hlö/päivä). Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma kalustettu parveke. Risteilyn ensimmäisenä päivänä sviitissä odottaa kuohuviiniä, suklaata ja hedelmiä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 95 m²

Owner’s-sviitti

Owner’s-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ympäristöystävälliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja -tossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, peilipöytä, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, sohvaryhmä, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, premium-äänentoistojärjestelmä, rajaton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, premium-kahviasema, tallelokero sekä oma vedensuodatusjärjestelmä. Sviitistä löydät myös kiikarit, vedenkestävän repun, sadetakin ja metallisen vesipullon. Sviittiasiakkaat pääsevät hyödyntämään ilmaisen pyykkipalvelun risteilyn ajan (max 3 vaatetta/hlö/päivä). Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Sviitissä on lisäksi oma kalustettu parveke. Risteilyn ensimmäisenä päivänä sviitissä odottaa kuohuviiniä, suklaata ja hedelmiä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 160 m²

Galleria

Tarjoukset