Monipuolinen retkivalikoima

Luksusristeilyllä voi luottaa siihen, että risteilyalus pysähtyy vain huolella valituissa satamakohteissa. Silversea panostaakin siihen, että matkustajat viihtyvät meripäivien lisäksi myös maissa. Tarjolla on useita erilaisia palveluita; voit räätälöidä oman retkesi tai lähteä pienryhmän kanssa tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin. Silversean kautta voit lähteä myös tutustumaan paremmin paikalliseen kulttuuriin ennen risteilyäsi tai sen jälkeen. Varustamon tarjoamien kertomatkojen pituudet vaihtelevat 1–7 päivän välillä.

 

Silver Shore Concierge

Haluatko itse päättää retkikohteesi vai toivoisitko, että ryhmällesi räätälöitäisiin aikatauluunne sopiva retki? Silver Shore Concierge pystyy räätälöimään käytännössä minkä tahansa retken joustavuutta ja omatoimisuutta toivoville matkailijoille. Järjestelyjä voidaan tehdä risteilyn aikana tai viimeistään kaksi viikkoa ennen risteilyn alkua.

 

Silver Shore Collection

Silversea tarjoaa omille risteilymatkustajilleen räätälöityjä eksklusiivisia kokemuksia maailman mielenkiintoisimmissa kohdesatamissa; tutustu vaikkapa kiehtovaan taidenäyttelyyn Eremitaasin taidekuraattorin johdolla tai osallistu yksityiselle illalliselle, jota isännöi sheikki.

 

Silver Shore Expeditions

Tutkimusmatkaretket sopivat aktiivisille matkustajille. Snorklaa Karibianmerellä, patikoi vuoristomaisemissa tai hyppää maastopyörän selkään.

 

Silver Shore Privato

Satamakohteeseen voi tutustua myös matkustajien tarpeisiin räätälöidyllä yksityisretkellä. Retken hintaan sisältyy yksityisauto ja mukana kulkevan oppaan palvelut.

 

Silver Shore Excursions

Silversean järjestää useita mielenkiintoisia retkiä eri puolilla maailmaa. Retkien ryhmäkoot ovat pieniä ja mukana kulkee aina asiantunteva opas. Voit varata retkiä Silversean nettisivuilta aikaisintaan 120 päivää ja vähintään 7 päivää ennen risteilyn alkua.

 

Silver Shore Good Citizen

Silversea järjestää lisäksi hyväntekeväisyysretkiä lastenkoteihin ja muihin paikallista yhteisöä tukeviin kohteisiin.

 

Silver Shore Land Adventures

Haluaisitko saada enemmän irti matkakohteestasi? Silversea järjestää useisiin lähtö- ja paluumaihin 1–7 päivän kiertomatkoja, joille lähdetään ennen risteilyä tai sen jälkeen. Retken hintaan sisältyvät useimmiten majoitukset, kuljetukset, sisäänpääsymaksut ja ruokailut.

Muutamia esimerkkejä kiertomatkoista:

  • In the Footsteps of Marco Polo, Kiina (4 päivää)
  • Hunter Valley Wine Tasting, Australia (3 päivää)
  • Ngala Wildlife Safari, Etelä-Afrikka (4 päivää)
  • Machu Picchu Grande Explorer, Peru (3 päivää)
  • Luxury on the Amalfi Coast, Italia (2 päivää)
  • Cordoba and Andalusian Discoveries (2 päivää)
  • Iguazu Falls Adventure, Brasilia (3,5 päivää)
  • Mysterious Easter Island, Chile (5 päivää)
  • Majestic Canadian Rockies, Kanada (5 päivää)