Luksusristeilyiden sinkkulisä vain 25 %

Varaa risteily

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Alennetut yhden hengen hinnat

Varatessasi jonkin Silversean valikoiduista risteilyistä, yhden hengen lisä on vain 25 % (normaalisti noin 100 %). Alennus on saatavilla vain Door-to-Door-hintoihin. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 21.4.2024–16.3.2026. Alennus koskee valikoituja hyttiluokkia kullakin laivalla (kts. säännöt). Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee uusia varauksia. Alennus on saatavilla vain Door-to-Door-hintoihin. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennettu sinkkulisä on saatavilla vain tiettyyn kategoriaan saakka seuraavasti:

Silver Cloud: alennettu sinkkulisä Midship Veranda -kategoriaan saakka
Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse, Silver Moon, Silver Origin, Silver Dawn: alennettu sinkkulisä Deluxe Veranda -kategoriaan saakka
Silver Explorer: alennettu sinkkulisä Vista-kategoriaan saakka

Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan