Silver Nova

Varaa risteily

Silver Novan uraauurtava arkkitehtuuri pyrkii huomioimaan ja kunnioittamaan aluksen vierailemien kohteiden herkkää ekosysteemiä sekä minimoimaan ympäristöjalanjälkensä. Alus on ensimmäinen hybridiluksusalus, joka ei tuota päästöjä satamassa ollessaan. Vaikka ympäristöystävällisyys on aluksella tärkeää, ei Silver Novalla unohdeta varustamolle luonteenomaista ylellisyyttä. Silver Nova on toistaiseksi suurikokoisin Silversean aluksista, ja matkalle mukaan mahtuu jopa yli 700 matkustajaa yöpymään sen uudenlaisissa sviiteissä.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

  • Rakennusvuosi 2023
  • Kunnostettu
  • Bruttotonnit 54 700 t
  • Pituus 245 m
  • Leveys 30 m
  • Asiakaskannet 9
  • Matkustajia 725
  • Henkilökuntaa 555
  • Sviittejä 365

Sviitit

Veranda-sviitit

Veranda-sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja ammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, jääkaappi ja baari, sohvaryhmä, puhelin, taulu-tv ja interaktiivinen mediakirjasto, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla.

Laivalla on tarjolla Classic Veranda-, Superior Veranda-, Deluxe Veranda- ja Premium Veranda -sviittejä. Näiden sviittien ero on sijainti. Classic Veranda- ja Superior Veranda -sviitit löytyvät laivan keulasta ja perästä. Deluxe Veranda -sviitit sijaitsevat suositulla paikalla laivan keskiosissa. Premium Veranda -sviittien sijainti on ylemmillä kansilla laivan perässä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 33 m²

Medallion-sviitit

Medallion-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja ammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, espressokone sekä sateenvarjo. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä ja sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet.

Laivalla on tarjolla Medallion- ja Premium Medallion -sviittejä. Näiden sviittien ero on sijainti. Premium Medallion -sviitit sijaitsevat kaikki laivan perässä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 49 m²

Junior Grand -sviitti

Junior Grand -sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä ja sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet.

Sviitin koko parvekkeineen n. 54-58 m²

Silver-sviitti

Silver-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, espressokone, erillinen ruokailutila, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään.

Sviitin koko parvekkeineen n. 63 m²

Signature-sviitti

Signature-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään. Sviitin hintaan sisältyy lisäksi kaksi tuntia maksutonta kansainvälistä puhelinaikaa hyttipuhelimella sekä priority-pääsy laivaan ensimmäisenä päivänä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 65 m²

Master-sviitti

Master-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään. Sviitin hintaan sisältyy lisäksi illallinen kahdelle La Dame -ravintolassa, kaksi tuntia maksutonta kansainvälistä puhelinaikaa hyttipuhelimella sekä priority-pääsy laivaan ensimmäisenä päivänä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 67-77 m²

Grand-sviitti

Grand-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, kirjoituspöytä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään. Sviitin hintaan sisältyy lisäksi illallinen kahdelle La Dame -ravintolassa, kaksi tuntia maksutonta kansainvälistä puhelinaikaa hyttipuhelimella sekä priority-pääsy laivaan ensimmäisenä päivänä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 85 m²

Owner’s-sviitti

Owner’s-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, kirjoituspöytä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään. Sviitin hintaan sisältyy lisäksi illallinen kahdelle La Dame -ravintolassa, kaksi tuntia maksutonta kansainvälistä puhelinaikaa hyttipuhelimella sekä priority-pääsy laivaan ensimmäisenä päivänä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 98 m²

Otium-sviitti

Otium-sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on laadukkaat mittatilaustyönä tehdyt patjat. Parhaan unenlaadun takaamiseksi pääset valitsemaan oman tyynysi sviitin tyynyvalikoimasta. Sviitin kylpyhuoneesta löydät suihkun ja poreammeen, ylelliset kylpytuotteet sekä plyysikylpytakit ja kylpytossut. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa vaatehuone, hiustenkuivaaja, peilipöytä, kirjoituspöytä, vuodesohva, puhelin, kaksi taulu-tv:tä ja interaktiivinen mediakirjasto, äänentoistojärjestelmä, kirjoituspöytä, maksuton WiFi-yhteys, USB-latauspisteet puhelimille, erillinen ruokailutila, jääkaappi ja baari, espressokone, sateenvarjo sekä tallelokero. Sviittiasiakkaiden käytössä on maksuton pyykkipalvelu risteilyn ajan. Sviiteissä on oma kalustettu parveke poreammeineen. Sviittiasiakkaita palvelee oma hovimestari. Risteilyn ensimmäistä päivää juhlistetaan samppanjalla, suklaalla sekä hedelmillä. Sviittiin tarjoillaan päivittäin kanapeet ja sviittiasiakkaat pääsevät illastamaan laivan päällystön pöytään. Sviitin hintaan sisältyy lisäksi illallinen kahdelle La Dame -ravintolassa, kaksi tuntia maksutonta kansainvälistä puhelinaikaa hyttipuhelimella sekä priority-pääsy laivaan ensimmäisenä päivänä.

Sviitin koko parvekkeineen n. 123 m²

Galleria

Tarjoukset